Saan kinkida või annetada natuke lihtsaid balsast vabalennumudelite komplekte ja neile juurde leian ka pisikese Cox - i mootori , et poisid näeksid kuidas lennuk mille ise kokku liimisid ja värvisid lendab.
Aviaator
Avaldan toetust
Re: Avaldan toetust Gupile
aviaator wrote:Saan kinkida või annetada natuke lihtsaid balsast vabalennumudelite komplekte ja neile juurde leian ka pisikese Cox - i mootori , et poisid näeksid kuidas lennuk mille ise kokku liimisid ja värvisid lendab.
Aviaator
Ega see annetamise mõte paha olegi- mul endalgi vedeleb näiteks poollagunenud depronist Giles millelt annab šnitti võtta uue ehitamiseks ja vedeleb veel harjadega mootoreid ja regusid ja eks nii mõnelgi sahtlipõhjas vanu proppe ja poolpiduseid telikuid ja servosid jne. Raadiosüsteemid muidugi iseasi küsimus, neid vist tavaliselt üleliigseid ei ole. Niiet alguseks paar sõitvat komplekti kokku nokitseda polegi ehk nii problemaatiline.
kõik on õpitav
Mul on ka ära anda, kui vaja läheb ,pulte sest iga RTF kopteri ja lennukiga tuleb see ju kaasa.Siis on veel üks Lama ja muud staffi ning paberitki lennukute voltimiseks Siis neid lihtsamaid FMS simusid sest needki tulevad lennukite ja kopteritega pealekauba ju. Ja kui miskit veel üle jääb annan teada.
Hei,
hakkab looma. Ma võiks FMS jaoks paar arvutit saada. Vaja ainult kohta kuhu üles panna ja keegi nende eest hoolitsema ja soovijaid juhendama.
Paar 4-mootorilist lennukit on kah (alalisvoolumootorid). Neist saaks tehnika lisamisel midagi üsna hästi lendavat, arvan. Originaalis olid nad 27MHz pealt, mootoritega juhitavad ja väga niru tööraadiusega.
AndrusK
hakkab looma. Ma võiks FMS jaoks paar arvutit saada. Vaja ainult kohta kuhu üles panna ja keegi nende eest hoolitsema ja soovijaid juhendama.
Paar 4-mootorilist lennukit on kah (alalisvoolumootorid). Neist saaks tehnika lisamisel midagi üsna hästi lendavat, arvan. Originaalis olid nad 27MHz pealt, mootoritega juhitavad ja väga niru tööraadiusega.
AndrusK