klubi loomine

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
5245jah

klubi loomine

Post by 5245jah »

Tere
Plaan on teha Muhu noortekeskusesse mudelismiklubi, kuna siin on ka piisavalt huvilisi. Praegu kannatab projekt osta 2 autot ja 2 kopterit.
autodeks valisin 2 sellist: http://www.fasthobbies.eu/highroller-li ... -2077.html
kopteriks üx on Easy copter Lama ja kallimaks http://hobimaailm.ee/?id=662&cat=111
Seega öelge keegi, millal järgmise aasta Lama cup võib olla ?
ning kui on huvilisi treenima/õpetama/osalema siitkandist, andke aga julgelt teada.
From Lemps
JazZ

Post by JazZ »

Ma tean et Hiiumaal on üks hakkaja mees kes on ka siin foorumis kasutaja, äkki tema oskab nõuandeid jagada.

Easy copter Lama kohta ei oska ma midagi arvata.
Peab tunnistama et ega ma ka selle teise kopteri kohta eriti midagi ei tea, aga pakun oluliselt odavama variandi:

Blade 400 3D RTF 6260.- krooni (400,09 EUR)
Komplekt sisaldab Spektrum DX6i saatjat!
http://www.bladehelis.com/Products/Defa ... d=EFLH1400
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
5245jah

Post by 5245jah »

Blade 400 näib olevat üsna korralik kopter, räägi, kuidas ka varuosade saadavusega Eestis on? kas teie poes on ka müüa ?
(Easy Copter Lama't ma tunnen, sest endal on ka üks)
Last edited by 5245jah on Sat Nov 13, 2010 23:10, edited 1 time in total.
From Lemps
JazZ

Post by JazZ »

5245jah wrote:Blade 400 näib olevat üsna korralik kopter, räägi, kuidas ka varuosade saadavusega Eestis on? kas teie poes on ka müüa ?
Mõned (tihemini purunevad) osad on kohapeal olemas, ülejäänud saab tellimisel.
prosper

Post by prosper »

On väga mõnus kuulda et huvilisi tuleb järjest juurde.Kui mina nende asjade peale mõtlesin siis tegin ka igasugu skeeme ja mõtteid oli palju.Lõpuks küsisin nõu JaZZi käest ja siis saingi kokku komplekti mis arvan et oli parim valik. DX6i saatja ja blade mCX 300 ning Phoenix simu.
On ju hea siis aretada edasi seda office CUPi kui huvilisi palju.Mait püüdis teha Lama Cupi aga ei võtnud vedu keegi. Oleks hea seda edasi aretada.
JazZ

Post by JazZ »

prosper: No mCX'e peaks ikka päris palju juba Eestis olema. Ainuke probleem on see et Sinu Office CUP'i idee ei võta vedu kuidagi...
[J]

Post by [J] »

CUP'i idee ei võta vedu kuidagi...
Mina usun, et kui mingi Eestis lennatava FAI klassi CUP teha (või alustada F3K-ga?), võtaks tasapidi vedu küll. Kunagi oli igal aastal Kihnu saarel võistlus ja see oli suur sündmus alati!
Lama sarnased on päris algajate värk ja igaks cupiks on vaja uut seltskonda, mis on väga keeruline, sest algajast saab kiiresti edasijõudnu.
5245jah

Post by 5245jah »

Aeg on nüüd siinmaal, et projekt sai pühapäeval esitatud kella 13 paiku. Suured tänud kõigile, kes nõu pakkusid ja ideed toetavad, siiski ei jõudnud ma enam muudatusi teha ning projekti kohaselt tulevad algsed väljapakutud autod, Lama ning Blade 400. Mõne aja pärast saan vast teada, ehk saab projekt rahastamist, siis saab jälle pikemalt rääkida.
From Lemps
prosper

Post by prosper »

Ok hoiame siis ka pöialt :) See Lama CUP ei allugi FAI reeglitele vaid on mõeldud ikka niisama lahedaks mõõduvõtmiseks -võistlusteks. Nagu Maidulegi nii ka mulle tundub et kardetakse võistelda.Võibolla sellepärast et kardetakse kaotada,kes seda nüüd täpselt teab.Võibolla hoopis meelitaks suur auhinna fond ?
Aga ok teeme siis ka kiire küsitluse ja paiskame selle siia.Kellel on juba Blade mCXhttp://www.fasthobbies.eu/blade-mcx-rtf-p-1923 ... anguage=en või midagi sarnast? Andke teada! Kes on nõus osavõtma sellisest üritusest nagu Office CUP ? Harjutused enamvähem nagu Lama CUPil. Mul on välja pakkuda palju uusi huvitavaid harjutusi. Neid võib ka ise välja mõelda. Hiiumaalt neli võistlejat.Dresseerimisel veel mitu pilooti.
JaZZ rääkis et neid on ikka väga palju müüdud. Tulge nüüd teki alt välja ja hakkame võistlema :)
JazZ

Post by JazZ »

Selle teema võiks siit küll eraldada kui Lauri või mõni mode viitsib.

Blade mCX'e peaks tõesti palju olema, aga tõenäoliselt enamus nendest siinset foorumit väga ei külasta.
Samas minu andmetel peaks ka meie kõvematel kopterimeestel mCX'id kodus olema... Kas nad seda tunnistada julgevad et nad mCX'iga mängivad on omaette teema ;)
Mul on mCX2, nii et mina oleks käsi.
Bluesmell

Post by Bluesmell »

Mul on BaldeMCX ja oleksin ka käsi
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
prosper

Post by prosper »

Kujundab juba seltskonna kokku. Meid siis kokku kuus juba :)
Mäletan siit foorumist et nii mõnigi on küsinud Lama CUPi ja Bladedega võistlemise kohta. Andke teada! Asukohaks võistlemisel pakuks nii et võistlus liigub ringi ja pole koha keskne.Need väikesed putukad mahuvad edukalt lendama kitsastes oludeski. Mida arvate?
titan

Post by titan »

Kas nad seda tunnistada julgevad et nad mCX'iga mängivad on omaette teema ;)
Alles paigaldasin uue sisevõlli - ilmad on s..ad, harjutan. Kui aega saan, siis liituks ka.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
prosper

Post by prosper »

Nii-raskekahurvägi liitub :) Nüüd kohe võtab sõna Kalle ja Aivar ja Ivo. Julgemalt julgemalt. :)
Nii et seitse meid juba :wink:
Trex

Post by Trex »

Mul pole mcxi ja lama on ka sugulastele maha äritud :cry:
Aga äkki peaks uuesti alustama , mõne väiksema koperdisega :wink:
T-Rex 600; T-rex 700;
Futaba T10 CHG 2,4 G
prosper

Post by prosper »

Väga hea mõte ! Võta JaZZiga ühendust. Tore oleks Sind ka pisikesi lennutamas näha. Ma küll ei oska öelda kas JaZZil pisikest 3D võimelist on, kuid vahel võid ju rahulikumalt ka lennata :) :)
linnuke

Post by linnuke »

Soetasin endalegi kuukese eest Lama.Et talvistel aegadel garaashis näppu soojas hoida.Bromma hobbyst muide.Prosperit meenutati hea sõnaga,niiet kui asukoht sobib ,lennutaks küll.Kas siis siin,või Prosperiga Stockis.
Antu

Post by Antu »

Kas Blade mSR´i mehi ei tahaks oma punti võtta? :roll: Iseasi kui palju neid on? jazz vast oskab öelda
T-REX 700E DFC, Falcon 3D, Blade mSR
Mentor, Yak
Spektrum DX6i
JazZ

Post by JazZ »

Antu wrote:Kas Blade mSR´i mehi ei tahaks oma punti võtta? :roll: Iseasi kui palju neid on? jazz vast oskab öelda
Minu poolest vabalt.
mSR'e peaks olema peaaegu sama palju kui mCX'e, nii et ka üsna palju.
prosper

Post by prosper »

Muidugi on need pisikesed kõik teretulnud ja pole vahet kas ühe või kahe rootoriga.(no kaks on neil ju mõlemil).Nüüd saan siis öelda et meid on üheksa :) .Linnuke, kas siis ühe etapi teeme Stockis :) (kus Sa asud?) .
Mul on ülimalt hea meel et meid koguneb ja nii saabki tõsiselt kavale mõelda ja ajale millal esimene võistlus ilmavalgust näeb.Ehk Talipäevade raames? Hea tubane lennutamine kui väljas sajab ja tuiskab :)
prosper

Post by prosper »

Oi Sorry ma olen suured gurud unustanud. :) Ints ja Kristjan hüpake laeva :) Unustage korraks suured :roll:
linnuke

Post by linnuke »

Prosperile.Pühapäevast Jõuluni jälle Stockis.Elu ja töökoht on mul Stora Essingenis,suht lähedal kõigile.Samas olemas liikumisvahend,niiet kohtumiseks probleeme ei näe.Senini olen lennutanud oma bossi garaasis ca4x10 m.,sõltuvalt täituvusest,aga asja ajab ära küll.Huvitav olex kohtuda
Post Reply