Tuleb talveks uus projekt.

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
tiit

Tuleb talveks uus projekt.

Post by tiit »

Hakkan tegema uut vaidtiiba,talveks,et oleks mingi tegevus, lyhyt runkonenn ja elektrikas. Pildid natuke hiljem kui midagi juba koos on praegult ainult mötte, kyll seegi teoks saab. :lol:
tiit

Post by tiit »

Maikkel

Post by Maikkel »

P2ris lahe asi :lol: Tekkis endal sellepeale m6te ehitada lennuk mis ongi ainult tiib, ilma kereosata siis, eleroonid kylgedel ja elevaator ka taga ja iseenesest kui elektroonida 6igesti paigutada peaks lendama kyll >D

Nagu ma olen aru saanud, siis kullo tallinnas on koht kus myyakse k6iki neid eleroonide "k2ppasid" nii 6elda, ehk siis k6iki neid vardaid ja plastik hoobasid jms? Ehk siis k6ike seda basicut mida ehitamiseks vaja on. Kullo vist on yhtlasi eesti suurim mudeli pood ka? Koos selle juurde kuuluva ehitus ringiga?
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
JazZ

Post by JazZ »

Maikkel wrote:P2ris lahe asi :lol: Tekkis endal sellepeale m6te ehitada lennuk mis ongi ainult tiib, ilma kereosata siis, eleroonid kylgedel ja elevaator ka taga ja iseenesest kui elektroonida 6igesti paigutada peaks lendama kyll >D

Nagu ma olen aru saanud, siis kullo tallinnas on koht kus myyakse k6iki neid eleroonide "k2ppasid" nii 6elda, ehk siis k6iki neid vardaid ja plastik hoobasid jms? Ehk siis k6ike seda basicut mida ehitamiseks vaja on. Kullo vist on yhtlasi eesti suurim mudeli pood ka? Koos selle juurde kuuluva ehitus ringiga?
Kullo on selle keskuse nimi, mille ühes ruumis tegutseb mudelipood. Eesti suurim see mudelipood vaevalt et on, aga vanim peaks ta küll olema.
Seda ma öelda ei oska kas selle mudelipoe omanikud ka kuidagi sealse mudelismiringiga seotud on.
Mudelite ehitusmaterjale peaks sealt mudelipoest saama küll.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Kiku

Post by Kiku »

Tiit, millest ja kuidas sa need tiivad ehitasid, kas vahust või balsast? Sinu pildid ajasid isu peale ja tekkis tahtmine ise midagi sarnast ehitada :D
tiit

Post by tiit »

No nii minu soovitused, alustama peaks sellises vaidtiivast voi millestki muust, kui enne vaidtiibaa lennutanud pole.
http://www.electrifly.com/speed400/gpma1180.html
Olen slingeril maha pöletanud neli mootorit enne kui sain optimaalse kiiruse kätte see on 130 km tunnis rohkem ei kannata.Olen lennutanud Slingerit umbes 50- tundi ja järgi on selline [muidugi syyst,et teine lennuk löikas oma proppiga tiiva otsa ära, aga nyyd lendab paremini kui enne ]
http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... =008_G_005
Minu hoijatus vaidtiib lendab tegelikkuses hoopis teistmoodi kui lennuk. :?
Kui pole vaidtiiba enne lennutanud tuleks just alustada Slingerist, vahust ja kestab ka tugevamaid kokkupörkeid maaga.
Minu nyydne vaidtiib on täiesti balsast ja joonised on minu omast peast, ei ole kuskilt kopeeritud see on eksperimentaal varjant, kui juppiteks siis juppiteks aga pohimötteliselt lendama peaks, eks saab näha. :wink:
Ärge vötke eeskuju enne kui katsetused läbi.
Loodame koikse paremat :lol:
NB:C.G peab olema täiesti paigas koikkumine +- 5 mm oma äranägemise järgi.
aretaja

Post by aretaja »

sorry, aga peale vaadates tekib küll kohe mõte, et see nüüd küll ei lenda. :D Kere kuidagi liiga "kirves" ja tiibade asend tundub ka kuidagi kummaline. Loodame et ma siiski eksin. :)
Kiku

Post by Kiku »

Kas äkki saad anda mõne joonise lingi? Osta ma ei tahaks, ehitaks parem ise. Ma saan tiivad ise kuuma traadiga vahust välja lõigata kuid selleks on mul vaja tiiva profiili, mille järgi lõigata
Kuno

Post by Kuno »

Möni pilt kirvestest
need võiks nagu õhuvõitluse vaba klassi mudelid olla või :?:
õhus ilmselt on selliseid asju päris raske hoida 8)
tiit

Post by tiit »

Praegult ei oska midagi öelda enne kui testitud pole.Raske ja närvikötitav tuleb kyll see esimene lend, see kohe sada varma :wink:
prosper

Post by prosper »

Kuno ma arvan et õhuvõitluse vabaklassi mudelid ei saa iial teineteist kättegi sest nad lihtsalt ei lenda sinna kuhu tahad :) :) Ehk rebivad oma linti? Võiks vigurlennu vabaklass olla ehk? Ja elemendid mida nad teevad ei tohiks olla sarnased ja kellel see õnnestub saab miinuseid hoopis. :)
Aga tegelikult Tiit Sa tee video esimesest lennust :wink: Ootame huviga.
tiit

Post by tiit »

Teen kindlapele video voi vähemalt pildid kui asi lendab, sest elukal nime veel pole eks näib kuidas käitub siis ka nimi. :lol:
imm

Post by imm »

sa pead ilmselt nimekonkursi tegema, mul ühe lennuki nimi oli näiteks künnivares, mis sellest, et lennuk valget värvi oli. :wink:
Post Reply