Mudelid unenägudes

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
andi

Mudelid unenägudes

Post by andi »

Inspireerituna tänaöisest unenäost ja langevarjurite kombest oma temaatilisi unenägusid üksteisega jagada, teen siia uue teema. Eks ole ju lõbus oma absurdseid unes lennutamisi teistega jagada!

Niisiis, minu uni.
Eellugu. Ostsin mõni nädal tagasi omale Belanca Decathloni mudeli, mida seni pole lennutada julenud, korra käisin sobival platsil, aga tuul oli liiga vali ja nii on ta mul kapi otsas seisnud... Eile aga vaatasin ilmateadet ja tundus olema sobiv päev tulemas, laadisin aku ja planeerisin aega lennutamiseks. Ju siis sellest see uni.

Uni. Sõitsin koos kolleegiga autos, eelpool mainitud mudel oli kaasas. Sõitsime lennutama. Miskipärast oli mul vaja just ühes kindlas kohas seda teha, see oli justkui mingi ülesanne, mis tuli täita. Kui peab, siis peab! Võtsin mudeli välja, asetasin asfaltteele ja hindasin olukorda. Arvestades, et kogemusi polnud, polnud olukord hea. Koht oli paarimeetri laiune kurviline mägitee, kus ühel pool kaljusein ja teisel pool kuristik. Selgituseks nii palju, et olen sel aastal paar korda käinud sellistes paikades, aga muidugi mitte mudeleid lennutamas. Üks selline koht oli Hispaanias, kus hiljaaegu paberlennuk "kosmosesse" saadeti, võibolla jällegi miski alateadlik seos, aga see selleks.

Raske südamega ruleerisin pisut allapoole viival teel ja tõstsin aparaadi lendu. Lendas! Lendas suht hästi, natuke oli vaja otselendu trimmida ja pöörasin pilgu puldile. Mul oli käes auto keskluku pult! Ju siis toimib asi samal sagedusel, oli mu ainus mõte kummalisest olukorrast. Kohe tuli uus mõte, et autopult ei levi kindlasti nii kaugele, kui "päris" pult ja hakkasin kiirelt oma lennukit tagasi enda poole tooma. Kurat, aga kuidas ma autopuldiga üldse lennuparameetreid muuta saan? Imeväel oli lisaks kolmele nupule, mis mu auto puldil on, juurde "kasvanud" kang, mis töötas gaasina. Huh, toimib! Ei tea kuidas, aga toimis ja sain kuidagimoodi oma aparaadi tagasi maa peale, et siis juba õige pult võtta. Sellega uni lõppes.

Epiloog. Poleks uskunud, et uni niimoodi täide võib minna. Läksin täna lennutama, nagu plaan oli. Kolleeg küsis, mida ma lennutan, kas tuulelohet? Näitasin talle oma aparaate ja küsisin, kas ta tahaks kaasa tulla? Tuligi. Sõitsime minu poolt juba varem valmisvaadatud kohta. Lennutasin oma plaanerit ja seejärel sõitsime mõnisada meetrit edasi, kus kitsas asfalttee lõik (muide pisut laskuv!) tuule suunaga paremini klappis. Panin Decathloni sinna ja... lendas! Pult oli siiski õige seekord. :) Isegi mure lennuki kaugele minekuga oli sees: tuul oli tugev ja kandis lennukit kaugele. Esimene maandumine asfaldile, oli enam vähem. Teine aga varuplatsile, sest tuul oli tugev ja aku lihtsalt lõppes ära enne, kui asfalt algas...

Selgituseks veel, et ma olen Leedus, kus ca +10C, pisut on märg, aga sellist lund, nagu kuuldavasti Eestis, siin praegu ei leidu.
Raadiod: 35MHz kanal 61 ja 63
2,4GHz DSM2/DSMX
felch

Post by felch »

Lahe ja hea stiiliga lugu. Loeks sääraseid veelgi!
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Maikkel

Post by Maikkel »

Okei, yks naljakas lugu mis otseselt ei ole seotud unen2gudega, kuid rohkem unistamisega. Ehk, siis lugu mismoodi ma oma tydrukuga 2ra leppisin. :P

Vabandan t2pit2htede puudumise t6ttu, kuid hetkel olen saksamaal, ning hollandi keelse windowsiga.

Eellugu>
Olin just esimesi lennukeid k2tte saamas postionu k2est ja paar p2eva tuli veel oodata, kuna tegu on hobiga mida olen tahtnud terve elu teha aga vahendite puudumise t6ttu siiani ei saanud, siis olin v2ga v2ga elevil, ma usun et saate aru kyll. Tuletage meelde kui te oma esimest lennukit ootasite....

Jutt>
Olime tydrukuga m66da eestit reisimas, kuni olime yhe j2rve 22res 66bimas. Me l2ksime paadiga s6itma, ning mingit moodi, tekkis meil suuur suuuur tyli. teate ju kyll naisi...kuskilt tekivad tylid...Kaklesime ja karjusime siis. Kuni hetkeni kui ta ytles, et ole lihtsalt VAIT, ning kuula mind 2ra. Ma siis kuulasin, ta seletas ja seletas. Kuni yhe hetkeni ta mind nii6elda 2ratas, kuna ma vahest kipun unistama j22ma kui keegi mingit ebameeldivat v6i ebahuvitavat juttu r22gib, mitte et antud jutt ebat2htis oleks olnud, aga noh, ju see on mingine meeste v2rk, et kui naine pikalt n22gutab, siis no ei viitsi ju kuulata :lol: .

Yks hetk ta siis kysis, miks sa nii m6tlik oled, r22gi millest sa m6tled, no r222gi !!

Mina vaikselt vastan.... :roll: ...mudellennukite peale m6tlen.... :roll:

Mille peale ta vaatas ekstreemselt lolli n2oga mulle otsa, pahavatas naerma ja me leppisime 2ra :lol: :lol:

L6pps6na> Minu elu andekaim 2ra leppimine, ning lausa kauge lennuga :twisted: :lol: Siiani vahest meenutame ja m6lemad naerame selle olukorra peale :)
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Kpe

Post by Kpe »

No vot siis nüüd! Mõni teine naine oleks täiesti vastupidiselt reageerinud. Sul siis ju hästi! :)
prosper

Post by prosper »

Muhe lugu Sul.Ja ütleme et Sul vedas (tüdrukuga). Naisel olulist öelda ja Sina mõtled lennukitest :roll: .(Sa oleks pidanud päästevestist mõtlema ) Tervita naist ja ütle et me tundsime talle kaasa :)
titan

Post by titan »

To Kpe ja prosper: ärge sõbraksed ajage segamini naist ja tüdrukut!
Lugu lõppes nagu muinasjutt, kuna tegu alles tüdruksõbraga.
Kui sellises loos oleks kaasosaliseks olnud naine, siis Teie variandid on veel suht leebed... :D
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
linnuke

Post by linnuke »

Ära Titan räägi midagi,et naised niivõinaa.Mina ikkagi suht vanaisa ammu ,aga kallis kaasa ei jorise selle hobi pärast sugugi,kui ma just ei unusta ennast pooleks ööks keldrisse nikerdama ... koos mõne õllega :P
prosper

Post by prosper »

No jah Titan, Sul on ju nii et kui kassid läinud siis hiirtel pidu. :) Tuba mudeliste täis kohe :) Eks ta tegelikult ole nii et naised on meil suhteliselt kannatlikud :) Ma kuulutan vist tõe välja miks see nii on; parem nikerdagu oma lennukite kallal kui kuskil laaberdavad ja joovad või veel midagi muud :roll: Eks nad kommenteeriksid ka siin, kuid nad pole seda lehte veel üles leidnud .Pistik ehk ei seostu otse lendamisega.
Aga küsimus - kuidas see pistiku nimi siis tekkis? Hoidku nüüd selle eest ma unes pistikuid ja naisi nägema ei hakkaks :) Krt teab mis seos sellest tulla võib.
linnuke

Post by linnuke »

Aga tõepoolest,kustkohast see nimi tekkis,Pistik nimelt.Võibolla Marek teab, :?:
mart63

Post by mart63 »

Pigem teab seda vast saidi looja Lauri. :D
Antu

Post by Antu »

prosper wrote:Ma kuulutan vist tõe välja miks see nii on; parem nikerdagu oma lennukite kallal kui kuskil laaberdavad ja joovad või veel midagi muud :roll: Eks nad kommenteeriksid ka siin, kuid nad pole seda lehte veel üles leidnud .
No aga anname siis naistele sõna, las ütlevad tõe ise välja. Lauri teeb teema jne :wink: Jälle plusspunkt kirjas, kui hommikukohvilauas mainida kaasadele, "et näe mõtlesime teie peale ja saate kah meie tegemistele sõna sekka öelda" :D
T-REX 700E DFC, Falcon 3D, Blade mSR
Mentor, Yak
Spektrum DX6i
Maikkel

Post by Maikkel »

Jah, sellega mul joppas kyll, kuid olin selleks hetkeks yle aasta juba koos kah olnud temaga, ning olen siiani, fantastiline naine, kes lendab nyyd koos minuga lennukitega, meil on kaks pulti ja kaks lennukit, ning teda paistab ypriski palju huvitavat see, yhine hobi meil selline :P

Ilmselt tulevikus n2ete meid kahte kuskil platsil lennutamaski, ma vaatan millal mu l2hedal midagi toimuma peaks :)
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
linnuke

Post by linnuke »

Maikkelile.Oleks kindlasti tore uut naist
vrs.piigalennutajat näha.Marek tegi ühele piigale kah promot,aga rohkem pole nagu midagi kuulda :?: :P
Ufonaut22

Post by Ufonaut22 »

Maikkel wrote:Jah, sellega mul joppas kyll, kuid olin selleks hetkeks yle aasta juba koos kah olnud temaga, ning olen siiani, fantastiline naine, kes lendab nyyd koos minuga lennukitega, meil on kaks pulti ja kaks lennukit, ning teda paistab ypriski palju huvitavat see, yhine hobi meil selline :P

Ilmselt tulevikus n2ete meid kahte kuskil platsil lennutamaski, ma vaatan millal mu l2hedal midagi toimuma peaks :)
Eks huvid kanduvad inimeselt inimesele üle. Mul naine ükspäev ütles, et nüüd lähme poodi ja ostame akvaariumi, millele ma isegi kunagi mõelnud pole. Nüüd olen ka hull kalade fanatt :D
Kui mul mcx toas ringi lendab, siis ütles, et nagu vaabalne tiirutab ja kuidas selline asi küll täiskasvanud meest huvitada saab, samas kordagi pole midagi halba öeldud, lennukitega lõpetasin enne tuttavaks saamist ära :lol:
Post Reply