Meie seast lahkus Olaf Virk (pipercub)
Meie seast lahkus Olaf Virk (pipercub)
Eile suri mudellendur Olaf Virk. Kaastunne Olafi perekonnale.
see tore inimene ostis mult kunagi 50cm3 bensukaga extra, 2 tundi peale ostu-müügi kokkuleppe saavutamist telefoni teel oli mees Tartust Kohtla-järvel oma Nissaniga kohal, kuna üks huviline oli veel.
mina suutsin aastaga põletada 5 liitrit bensu, tema pani vastu 50 liitrit...
see mees oli tõesti üks tõsine Mudellendur.
Tõsiselt kurb uudis.
Sügav kaastunne lähedastele.
mina suutsin aastaga põletada 5 liitrit bensu, tema pani vastu 50 liitrit...
see mees oli tõesti üks tõsine Mudellendur.
Tõsiselt kurb uudis.
Sügav kaastunne lähedastele.
Sügav kaastunne omastele, sugulastele, töökaaslastele ja ka hobikaaslastele. Olaf oli üks väga asjalik, vastutulelik ja tore inimene. Tõeliselt kahju et ta meie seast lahkus.
Last edited by MihkelP on Tue Dec 14, 2010 23:25, edited 1 time in total.
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Tavaliselt tulen siia foorumisse huvitavaid juhtumisi lugema, aga sellist põntsu poleks küll osand oodata. Saime Olafiga väga hästi läbi, sai nii tartus kui ka ridalis juba aastaid koos käidud lennutamas... sellise uudise peale võttis nüüd täitsa sõnatuks...
Sügav kaastunne omastele
Sügav kaastunne omastele
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
Nüüd siis pidin ka foorumiga liituma, sest Olafit pole enam. Pole enam kelle käest nõu küsida. Olaf oli minu töökaaslane kelle kõrvalt hakkasin ma lennumudelismiga tegelema. Viimasel päeval läks Olaf töölt lennukit lennutama ja tagasi enam ei tulnud.
Sügav sügav kaastunne omastele ja kõigile kes Olafit tundsid!
(Tähelepanek: Olaf liitus Pistiku foorumiga 13 dets.2006 ja lahkus 13 dets.2010.)
Sügav sügav kaastunne omastele ja kõigile kes Olafit tundsid!
(Tähelepanek: Olaf liitus Pistiku foorumiga 13 dets.2006 ja lahkus 13 dets.2010.)
-
Olen juba kaks päeva kuidagi tujust ära ega suuda välja nuputada kuidas Olafile mingil moel mälestust avaldada, igasuguseid mõtteid on pähe tulnud... Kõige kummalisem, et tundsin Olafit väga lühikese aja jooksul ja kohtusime temaga ainult mõnel korral, sellest olenemata teeb see lugu väga kurvaks. See kimbu-pärja idee on väga hea, olen kindlasti käpp. Kes selle asja korraldamise enda peale võtaks?
Ei uskunud seda tänaseni,kui helistas Einar ja ütles et ärasaatmine laupäeval kell 10.00.
Mäletan hästi päeva mil temaga kohtusin ridalis oli vaikne ja algul eemale hoidev.Aga hiljem sai temaga hulga kütust ja akusid tühjaks lennatud,nii väljas kui talvel kanepi saalis.
Oli mees kes lennutas ka üksi kui keegi kampa ei löönud,olgu väljas torm või ilus ilm temal polnud sellest sooja ega külma aga tal jäi proovimatta 2 oma uut lennukit mis jäidki karpi seisma.
Sügav kaastunne omastele.
väike meenutus.
http://www.youtube.com/user/seriff79#p/ ... 4RmfZubHw0
Mäletan hästi päeva mil temaga kohtusin ridalis oli vaikne ja algul eemale hoidev.Aga hiljem sai temaga hulga kütust ja akusid tühjaks lennatud,nii väljas kui talvel kanepi saalis.
Oli mees kes lennutas ka üksi kui keegi kampa ei löönud,olgu väljas torm või ilus ilm temal polnud sellest sooja ega külma aga tal jäi proovimatta 2 oma uut lennukit mis jäidki karpi seisma.
Sügav kaastunne omastele.
väike meenutus.
http://www.youtube.com/user/seriff79#p/ ... 4RmfZubHw0
Last edited by seriff on Wed Dec 15, 2010 19:47, edited 2 times in total.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
kaotasin kauaaegse armsa sõbra
mõistus tõrgub seda kurba teadet uskumast
vastuseks foorumlastele:
pärga krematooriumisse ei viida
aga lilli küll
võtan õiekese näppu ja tulen laupäeval kindlasti hüvasti jätma
see on ainuke, mis ma veel ta heaks teha saan:(
vastuseks foorumlastele:
pärga krematooriumisse ei viida
aga lilli küll
võtan õiekese näppu ja tulen laupäeval kindlasti hüvasti jätma
see on ainuke, mis ma veel ta heaks teha saan:(
Jah, pärga ei tule. Nagu öeldud viime kimbu. Postimehes ilmub ka lennumudelistide ja Ridali lennuklubi poolne kaastundeavaldus.
Last edited by Marek on Thu Dec 16, 2010 17:34, edited 1 time in total.