Mõned konstruktsiooni alased küsimused.

Ehitusnipid, materjalid, joonised, konstruktsioon...
Post Reply
Maikkel

Mõned konstruktsiooni alased küsimused.

Post by Maikkel »

Tervist!

Tegin siia ühe üldteema, kus saaksin vahest küsida teatud asju, ehk mõned targemad viitsivad ikka pilgu peale visata siia aegajalt :P

Niisis, esimene küsimus oleks selline, mis sorti materjali soovitate kasutada suusa katmiseks. Nimelt ehitan enda Radianile lumesuuskasid, ehitasin nad Syrofoamist valmis, ära on kah vormitud ja lihvitud juba, kuid see stryofoam on äga selline mittelibiseb materjal, millega soovitate suusa alumise pinna ära katta, et see muutuks lumele libisevaks? VÕimalikult kerge peaks olema, seega plekk vägahsti ei sobi.

Tekkis idee et Epoga kasvuhoone kilet sinna alla liimida. See selline hea libe.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
mrtn

Post by mrtn »

teibi üle ja asi klaar!
HK Piaget
Multiplex Mentor
Kuno

Post by Kuno »

kata mudeli kilega,saab ilus ja tugev.Triikrauaga peab ettevaatlikult ringi käima - kipub põhimaterjali sulatama,aga saab hakkama küll.
cuprum

Post by cuprum »

Kuno wrote:kata mudeli kilega,saab ilus ja tugev.Triikrauaga peab ettevaatlikult ringi käima - kipub põhimaterjali sulatama,aga saab hakkama küll.
Alternatiiviks nn. kiirparanduskile - mida ei peagi kuumutama - liim pioneerina "alati valmis" ning kokkutõmbamisest ei ole oska veel undki näha.
Maikkel

Post by Maikkel »

Kleepilint tundub lihtsaim ja kohe teostatav variant.
See mudelikile, mul on see jama, et iga natukenegi spetsiifiline asi nõuab seda et ma võtaks 200 kilomeetrise treti ette tallinnasse.

Samas teine asi mis mul olemas on, on üks dokumentide kaitsekile, mis on suures rullis, ning nagu suur kleepekas, lõikan tüki välja, tõmban ühe poole ära ja liimin külge. Kuid ma kardan et niiskus ja külm sakutavad maha kõik sellised teibid?
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
titan

Post by titan »

Igas ehituspoes on müüa läbipaistvat kiletape-i selle tarvis vast... :wink:
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Post Reply