O: Paadi regu 400W+

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
ufo

O: Paadi regu 400W+

Post by ufo »

Soov oleks siis osta regu brushell mootorile 400W
regu peab olema 3otsaga
kahjuks ma ei oska öelda mitu amprit :(
cuprum

Re: OSTAN REGU!

Post by cuprum »

ufo wrote: kahjuks ma ei oska öelda mitu amprit :(
Aga äkki oskad siis Volti õelda ;)
PS. Kasuks tuleks ka teada, MILLELE Sa regu tahad - Autod-paadid-laevad omavad vahel ka "tagurpidikäiku" - lennukid-kopterid tüüpiliselt mitte.
ufo

Post by ufo »

regu paadile tagurpidi käiku pole vaja sest sõidan ecot ja plaan sõita F1 üle kilo
uurisin asja ja sain teada et mootor on 40 amprit,soovitav paadile 300w aga muidu mootor ise 400W !!!!
lauri
Administrator

Post by lauri »

Muutsin teema pealkirja veidi informatiivsemaks. UFO - palun ole oma postitustes informatiivsem. Teised ei tea, mis hobiga sa tegeled ja mis sul mõttes on. Pead kõik täpselt kirja panema, muidu ei saa sind keegi aidata.
Lauri Laidna - www.pistik.com
ufo

Post by ufo »

ma alles uus ja ei tea kuidas seda s***a õieti kirjutada:(
Kiku

Post by Kiku »

Enne sind on tehtud 24 lehekülge ostu/müügi kuulutusi, mõne uurimine annaks võib-olla eeskuju selle koostamiseks :wink:
felch

Post by felch »

ufo wrote:ma alles uus ja ei tea kuidas seda s***a õieti kirjutada:(
Üks tuttav ütles: "õieti tuleks kirjutada "õigesti"..."
Regu kutsutakse väljamaa keeles lühendiga ESC (electronic speed controller). Brushless ESC (st. harjadeta mootorile) on alati "3-otsaga". Kui nüüd selle võtmesõnaga otsida, leiab päris palju asju. Kui lisame siia veel teadmised, et vaja on paadi regu ja et hobbyking.com saidilt saab enam-vähem kõige odavama hinnaga (hiina ?) asju, hakkab juba midagi looma. Vaata seda linki: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh ... entCat=182
Enamus neist ESCidest võiksid Sulle sobida, cheki oma mootorit ja vali.
Hobbykingist tulevad asjad kaua - 2 ndl. on miinimum. Aga saidilt leitud inffi järgi saad vast oma soovi täpsustada ja ehk kellelgi siinsetest on sobiv vidin pakkuda.

PS. Sõbralik vihje: suur/-väiketähtedeta ja kirjavahemärkideta kasutamine lihtsustab tunduvalt Su postituste lugemist ja ehk on ka vastajaid rohkem...
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Post Reply