Tervist!
On vaja järgmist juppi: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=4872
Äkki on mõnel sahtlipõhjas olemas. Unustasin ise tellida ja EDF-iga kaasas olev ei sobi minu mootorile.
Kui ei ole ja keegi tellib midagi Hiinast ning kirjeldatud osa on laos, lööksin hea meelega tellimises kaasa. Ise paiknen enamuse ajast Tartus.
O: Hiina 64mm EDF-i võll
Mootori võll peaks olema diameetriga 3,175mm
Tegelikult ei tea impelleri sisemõõtu. Kiirelt samalt lehelt uurisin, siis need erinevad.
Mootori võlli pikkus vast mingi 13mm
Impelleri laiused olid ka erinevad.
Nagu ma aru saan siis see 64mm on võlli kogupikkus? Siis oleks vaja teada mis keermega on tegu võlli otsas ja kui pikk on keermestatud osa? Seejärel edasi liikudes võlli osa läbimõõt ja kui pikk see on? Ja siis juba mootori poolse otsa läbimõõt? Peata kinnituskruvi vast M2?
Äkki on kuskil need mõõdud olemas, aga ise ei viitsi otsida.
Tegelikult ei tea impelleri sisemõõtu. Kiirelt samalt lehelt uurisin, siis need erinevad.
Mootori võlli pikkus vast mingi 13mm
Impelleri laiused olid ka erinevad.
Nagu ma aru saan siis see 64mm on võlli kogupikkus? Siis oleks vaja teada mis keermega on tegu võlli otsas ja kui pikk on keermestatud osa? Seejärel edasi liikudes võlli osa läbimõõt ja kui pikk see on? Ja siis juba mootori poolse otsa läbimõõt? Peata kinnituskruvi vast M2?
Äkki on kuskil need mõõdud olemas, aga ise ei viitsi otsida.
Burn more fuel!
siis läks sul väga hästi. Vaatasin, et hiinakad olid mingi 2-3 taala, täiesti uue treimine oleks aga olnud tõenäoliselt 10-15 €
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne
; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )