Blade msr ja värske õhk.

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
Andu

Blade msr ja värske õhk.

Post by Andu »

Kas kellelgi on ehk kogemusi selle isendiga värskes õhus lendamisega?
Kuna ma mudelismindusest väga palju ei tea, siis ootaks infot, et kas tohib üldse õue vedada sellist mikro mudelit, ilmselt hetkel Eestit valitsevate ilmadega pole sellel vist mõtet?
Marek

Post by Marek »

Koperdiste alateemad on foorumis täitsa olemas: Algajale helikopteritest.
Sealt saaks äkki kiiremini infi ;)
ussimuna

Post by ussimuna »

Vabandused ette OT pärast, aga tuli kohe meelde enda kopteri tuulutamine http://www.vimeo.com/12153561
Andu

Post by Andu »

ussimuna wrote:Vabandused ette OT pärast, aga tuli kohe meelde enda kopteri tuulutamine http://www.vimeo.com/12153561
Mine palun ära... Sünnist saati olen tahtnud FPV kopterit või lennukit (alles nüüd sain teada, et asja nimi on FPV)... ja nüüd satun siia foorumisse ja vaatan, et ega ilma kaamerateta asja õhus enam polegi, kadedaks ajab :D
Marek wrote: Koperdiste alateemad on foorumis täitsa olemas: Algajale helikopteritest.
Sealt saaks äkki kiiremini infi ;)
Palun vabandust, alles õpin siin foorumis orienteeruma.
Algajana pean aga nentima, et ainult väga osavad lennutajad saavad seda kopterit liigitada algajate kopteriks, vähemalt esialgne tunne on selline :)
ussimuna

Post by ussimuna »

Andu wrote: Mine palun ära... Sünnist saati olen tahtnud FPV kopterit või lennukit (alles nüüd sain teada, et asja nimi on FPV)... ja nüüd satun siia foorumisse ja vaatan, et ega ilma kaamerateta asja õhus enam polegi, kadedaks ajab :D
Pole hullu, tuttav tunne :wink:
prosper

Post by prosper »

Post Reply