Kahetseda pole ju midagi, eriti kuna edasi pääsesid ja mudelismi lippu kõrgel hoidsid! Mine tea, äkki nüüd selle tagajärjel tuleb uus laine huvilisi mudelismi klassidesse
Teie show oli palju vingem muidugi, aga krt mulle lubatud suur ja pime ruum osutus päris kitsaks ja valgustatuks.. Ühe sõlme riskisin teha, maa puutumisest jäi ehk 20cm puudu, äärepealt oleks läbi vajunud..
Ega jah, ETV stuudiote suurustega uhkustada ei saa...Käisme klassiga ka seal eksukursioonil, ikka häbematult väike on see ala, mis vaatajani jõuab, kuid kaamerate taga on ikka üpris suur ala.
Jeeeee.Vaatasin seda neti vahendusel. Vinge saade. Tubli Mart. Põhitõde pani punkti.Lennukateks ideedeks on vaja AERODÜNAAMIKAT. Kui vaid kohtunikud teaksid et just mudellend ühendab endas kõike seda mida seal demoti -füüsika ,keemia ,ajalugu, filosoofia,elektroonika jne. Mul ei tule lihtsalt kõik need keerulised teadusega seotud sõnad kohe meelde Mis nüüd edasi saab.? Mis seal tegema peab? Huvitav.
Algaja1996 wrote:Ega jah, ETV stuudiote suurustega uhkustada ei saa...Käisme klassiga ka seal eksukursioonil, ikka häbematult väike on see ala, mis vaatajani jõuab, kuid kaamerate taga on ikka üpris suur ala.
See polnudki ETV stuudios tegelikult, Energiakeskuses toimus.
Saade on põnev ja võistkonnad tublid! Hakkas silma, et veidi loomingulisemat lähenev kamp ei kasutanud triki juures teooriat vaid pigem midagi mis kuskilt raamatust meelde jäi (see veekell). Ja kild et juurikas "g"-st on umbes "pii", on ju üsna täpne !!! Aga lükatit võiks siiski tunda. Üksikul saarel see vast ei päästa küll aga korra füssa harjutustunnis (nõuti arvutusvahendi olemasolu).
Huvitav, millega järgmisel korral peedistatakse - kas morse kood on selge ... ? Lugupeetud "doktorid" õppisid umbes samal ajal kui mina (v.a. Aigar) ja siis oli vene kroonu militaarkursus kus igal nädalavahetusel piiksutati. Ka tuumarünnaku immitatsiooni all !