Ostmine UnitedHobbiest ehk Hobbycity´st
ei tea kas neid ahvatleb natuke raha suurus või mis aga tellisin 25.01 ja läbi eesti tolli sain postkontorist kätte 03.02. tegu oli seekord natuke üle 200$ pakiga. läbi tolli tulnud pakidest on see ka rekord kiirus.
odavamate pakkidega on läinud alati kauem.
peo kohta tean seda et neil 15päeva seal see pidu, kus nad vist(ei ole kindel) ei käi töölgi mitte. ja see hakkab alles kusagil veebruari algusega. nii et ei tohiks jaanuari asju segada.
odavamate pakkidega on läinud alati kauem.
peo kohta tean seda et neil 15päeva seal see pidu, kus nad vist(ei ole kindel) ei käi töölgi mitte. ja see hakkab alles kusagil veebruari algusega. nii et ei tohiks jaanuari asju segada.
EMS.qdwin wrote:Mis transaga?karvik wrote:ei tea kas neid ahvatleb natuke raha suurus või mis aga tellisin 25.01 ja läbi eesti tolli sain postkontorist kätte 03.02. tegu oli seekord natuke üle 200$ pakiga.
Tegelikult kiirendasin kogu protsessi tollis sellega, et jälgisin kus pakk asub ja kui nägin, et tolis, siis saatsin kohe neile sele makse tõendi ja kui nad sealt ta välja saatsid läksin kohe postkontorisse nuruma nii, et paber teatis ei jõudnudki minuni.
Ilma tollita on rekordiline kiirus 5 päevaga uksetaga.
odavate pakkidega läheb tavaliselt paar kolm päeva ainult sellega, et pakk HK-st sealsese postkontorisse jõuab, aga see võib ju ka lihtsalt juhus olla.
Saksa lao kaup
Kas ühes tellimuses või olla ernevates ladudes olev kaup.
Ehk siis kui kaubal on taga märge, et see on DE Warehouse kaup,
kas peaks kindlasti otsima sama asja üles ilma DE märgistuseta.
Ja kas mingi 1,2meetrise plaaneri telliminesel tuleb arvestada ainult
Express and large parcel shipments valikutega. Tean kauba kaalu
kuid pole öeldud kui suur see kast mõõtudelt on.
Ehk siis kui suuri asju veel Air Mailiga saadetakse?
Re: Saksa lao kaup
kui tellimuses on kaup hong kongist ja ka de warehouses olev siis tuleb ilmselt teha kaks erinevat tellimust.Oehh wrote:Kas ühes tellimuses või olla ernevates ladudes olev kaup.
hobby kingi saksa laost tehtud tellimus,esitamisest kuni kättesaamiseni - täpselt nädal,ja toodi kenasti koju kätte. kasulik tellida ainult suuri asju või suurtes kogustes,eesti piires toimetab Itella logistika.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
6.01.2011 alustasin reklamatsiooni nõudega HK vastu, nüüd on aega mööda läinudüle kuu aja + 9 kirja (minu omasid 4) koos seletuste ja fotodega valesti töödeldud FBL peast (HK kood FBLH450). Eile saabus lõpuks kauaoodatud positiivne vastus, et üritavad heastada oma vea. Ma ei tea täpselt, kas saadavad uue v poe krediit...
Viga oli selles, et labahoidja sisemine laager oli 1mm liiga sees ning teine ja hullem probleem, et keskmine T kujuline osa põhirootori võlli ava ning feathering shaft telg ei ole omavahel risti, hull vibra. Valesti töödeldud.
Esitasin ultimaatumi neile, et ei osta rohkem detaile nende käest, mis vajavad täpsust ning olen sellest kinni pidanud - ehk oli sellest kasu...
Mis kasu muidu platinum memberi staatusest on, kui saad vanarauda
Viga oli selles, et labahoidja sisemine laager oli 1mm liiga sees ning teine ja hullem probleem, et keskmine T kujuline osa põhirootori võlli ava ning feathering shaft telg ei ole omavahel risti, hull vibra. Valesti töödeldud.
Esitasin ultimaatumi neile, et ei osta rohkem detaile nende käest, mis vajavad täpsust ning olen sellest kinni pidanud - ehk oli sellest kasu...
Mis kasu muidu platinum memberi staatusest on, kui saad vanarauda
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Minu seisussimuna wrote:Mul jõudis Tallinnasseussimuna wrote:Hmm, näis kas saame samal päeval kätte kamcmatrix wrote: Minu 17.01 tellitud asi on HK-st teele postitatud alles 03.02
Code: Select all
9.02.2011 6:40:00 Saabunud Jüri Postkontor
9.02.2011 0:08:00 Saabunud Harju postivahetuspunkt
8.02.2011 19:04:00 Vastuvõetud Sorteerimiskeskus (PI-1 – sisemaised kirjad)
mis variandiga sa sealt Saksa laost tellisid? Mul pakkus DPD esimeseks, mis on minu kogemuste järgi parim kullerfirma Eestis. Ehk siis tekkiski küsimus, et kuidas/miks itella sulle selle paki kätte toimetas?Ervin2 wrote:hobby kingi saksa laost tehtud tellimus,esitamisest kuni kättesaamiseni - täpselt nädal,ja toodi kenasti koju kätte. kasulik tellida ainult suuri asju või suurtes kogustes,eesti piires toimetab Itella logistika.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Saksas GLS > Eestis Itella toimetab, toimib täiesti edukalt, nelja tööpäevaga lausa Pärnu.lauri wrote:mis variandiga sa sealt Saksa laost tellisid? Mul pakkus DPD esimeseks, mis on minu kogemuste järgi parim kullerfirma Eestis. Ehk siis tekkiski küsimus, et kuidas/miks itella sulle selle paki kätte toimetas?Ervin2 wrote:hobby kingi saksa laost tehtud tellimus,esitamisest kuni kättesaamiseni - täpselt nädal,ja toodi kenasti koju kätte. kasulik tellida ainult suuri asju või suurtes kogustes,eesti piires toimetab Itella logistika.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Ohoh, nüüd siis saab GLS-iga pakke tellida ilma, et need Lex Systemsi kätte jääks
Lauri Laidna - www.pistik.com
Ma ei ole kunagi lisanud midagi, mis on backorderis ning kui on sattunud backorderisse, siis olen tellimuse tühistanud ning esitanud uuesti koos muu kraamiga va backorderis oleva kraami. Tellimuse tühistades kantakse raha poe kontole.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Ma olin sunnitud kaks backorderis asja siiski ära tellima kuna hinnatundliku kliendina kippus nokk kinni saba lahti olukord tekkima.(mõne asja tellisin siiski ka kallima variandi, sest see kallim oli saadaval)
Kui üks asi lattu tuli kippus midagi muud bäckorderisse kukkuma.
Aga mul vedas needsamad XT60 otsad tulid 3-4 päeva pärast peale äratellimist lattu ja teine asi ka veel kahe päeva pärast.
Nii, et nüüd ootan ja träkin vahetpidamata
Muideks kas tollideklarit saab ka enne pakki Eestisse saabumist ette ära täita või peab ikka saabumise ära ootama.
Kui üks asi lattu tuli kippus midagi muud bäckorderisse kukkuma.
Aga mul vedas needsamad XT60 otsad tulid 3-4 päeva pärast peale äratellimist lattu ja teine asi ka veel kahe päeva pärast.
Nii, et nüüd ootan ja träkin vahetpidamata
Muideks kas tollideklarit saab ka enne pakki Eestisse saabumist ette ära täita või peab ikka saabumise ära ootama.
- hommiku kohvi
mul näitab Hobbycitys sellist pilti: https://picasaweb.google.com/akorsar/Ma ... 2077878386
aga kui sellele nupule vajutan, siis HongKong post ei näita miskit mõistlikku. HobbyKingis mainitakse, et asi peaks kohale jõudma ~4~7 päevaga.
teie mõtted sellel teemal?
aga kui sellele nupule vajutan, siis HongKong post ei näita miskit mõistlikku. HobbyKingis mainitakse, et asi peaks kohale jõudma ~4~7 päevaga.
teie mõtted sellel teemal?
Minu HK-st saadud tracking number oli siiski seal olemas.http://teavitus.post.ee/ar_status.asp
Näitab ainult riigisisest posti liikumist. Mõnel juhul on Hong Kong postiteenusel varem saadetise info Eesti riigisisese liikumise kohta, kui Eesti Posti oma. Ka Eesti Posti digiinfo liigub tiguposti mööda...
Seal all seisis kolm rida:
Kuupäev Sündmused Postiasutus
4.04.2011 4:55:00 Saabunud Põhja-Tallinna kandekeskus
3.04.2011 23:42:00 Saabunud Tallinna PVP
1.04.2011 19:40:00 Vastuvõetud Sorteerimiskeskus (PI-1 – sisemaised kirjad)
Kas sellest alumisest reast võib välja lugeda, et toll pole minu paki vastu mittemingitki huvi üles näidanud ja ma saan selle ilma tollideklarit tegemata kätte ? Või on see liigne naiivsus?
Sain täna teatise, et Teie nimele....
Saatja: RV , šveits
Pakk koos saatmisega oli miski 62USD
- hommiku kohvi
Minu HK tellitud lennuk pandi teele Singapurist kahjuks pole seda veel EP lehel näha ... loodan seda seal ikka lähipäevil näha
Shipment Summary:
Item No / Ref No Origin Destination Status Date and Time
1. CC903505197SG
2242958 Singapore Estonia Handover to Airline 26/03/2011 02:45
Shipping Information
Item No.: CC903505197SG
Service Type: Transshipment WW Parcel Items
Origin Country: Singapore
Origin Exchange/Post Office: Singapore
Shipment History
Other Reference No.: 2242958
Destination Country: Estonia