Kui selline lause kindla veendumusega üles tähendatakse,siis ma usun et uus mudellendur on sündinud.HURRAAAAAAAA!

Selleks on trainer juhe ja pädev trainer sind aitamas tänapäeval.Andu wrote:Ma ei julge võõraid lennukeid lennutada - teen ühe vale lükke või ei saa asjadest aru ja jupid taga.
Koolitusest oleksin huvitatud küll, samamoodi ka UUTEST ja KORRALIKEST mudelitest (koos aileroniga).... ka rahast olen huvitatud
Üldiselt on juba nii hakanud välja tulema, et olen oma lennuvõimetusse (vahelduva eduga) lindu matnud rohkem raha, kui oleks maksnud uus rtf isend. Loodetavasti saan korda, lendama ja kere ka taastatud, ehk tahab siis mõni teine algaja mu reliikvia üle võtta ja mulle raha tagasi anda
Kuna ei ole millegi muuga käia õues jalutamas ja lennutamas, siis järjepidavust peab olema. Mis klubist jutt käib? Enne väsib mu rahakott ära, kui mina.prosper wrote: Aga Sinul on hämmastav järjepidevus selle vahu hunnikugaJa ta lendab siiski??
![]()
(veel) Sooviks, et mul oleks klubis selline sell. Vaata , et sa ära ei väsi.
Tiib on keskmiselt 5mm paks. Mõtlesin, et märgiks enam-vähem raskuskeskme peale, saeks laiupidi keskelt pooleks, lükkaks ühe / kaks klaasfiibrist pulka sisse ja liimiks kokku tagasi, ei peaks enam neid plastik traate kõhu alla vedama.felch wrote: Kui õhuke too tiib on ? Äkki annaks mingi jämedama traadi (mis ei paindu eriti) sisse lükata? Olid säärased asjad nagu sukavardad. Kooli ajal ma nii tegin.
Pilt kus lennuk tiivaotsad pea kohal kokku paneb on tuttav küll - nööri otsas plaanerit õhku vedades. Peab tihedamini tagasi vaatama...