5-6 märts "Talvepäevad 2011"!!!
Niivisi, tänu meie põhjanaabritest mudellenduritele ja nende sõbralikule klubile, on meil üks auhind talvepäevade võistluste jaoks olemas!!!
Marek, oleksid nii hea äkki, ja kuulutaksid välja võistluse? Mis võistlus (näiteks täpsusmaandumine) kuidas toimub, mida hinnatakse jne.
Ütlen ausalt, pole simulaatoriga selliseid asju proovinud, seega ei oska komenteerida. (võistlus toimub simulaatori peal)
Siis saavad kõik osalejad kodus natukene harjutada, et võistlus huvitavam tuleks
AUHIND ON VÕISTLEMIST VÄÄRT, USKUGE MIND!!!
Tänud Tiit ja tänud Soome Mudellendurite klubile, auhinna väljapaneku eest.
Marek, oleksid nii hea äkki, ja kuulutaksid välja võistluse? Mis võistlus (näiteks täpsusmaandumine) kuidas toimub, mida hinnatakse jne.
Ütlen ausalt, pole simulaatoriga selliseid asju proovinud, seega ei oska komenteerida. (võistlus toimub simulaatori peal)
Siis saavad kõik osalejad kodus natukene harjutada, et võistlus huvitavam tuleks
AUHIND ON VÕISTLEMIST VÄÄRT, USKUGE MIND!!!
Tänud Tiit ja tänud Soome Mudellendurite klubile, auhinna väljapaneku eest.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Niivisi veelkord Meie Eesti poole pealt Tiit (titan) pakkus ka omalt poolt kolm VÄGA HEAD auhinda välja võistluste jaoks.
Paistab, et tulevad huvitavad võistlused
Ootame nüüd ära, mis ülesande Marek meile välja mõtleb, siis saab harjutada, sest auhinnad on tõsiselt väga huvitavad!!!
Aitäh Teile Tiidud!
Paistab, et tulevad huvitavad võistlused
Ootame nüüd ära, mis ülesande Marek meile välja mõtleb, siis saab harjutada, sest auhinnad on tõsiselt väga huvitavad!!!
Aitäh Teile Tiidud!
Last edited by Keks on Mon Feb 07, 2011 22:57, edited 1 time in total.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Lisan siis täpsemalt.
Kindlalt on tulemas Mina + 1 võibolla isegi +2 aga seda saab alles palju hiljem teada.
Varustus mis kaasa vean on siis 2 Dx6i pulti, simude jaoks võin ka neid välja pakkuda, kuna ise pole nendega simusid katsetanud, siis oleks huvitav proovida.
Võtan 2 väikest lennukit kaasa, Night Vapor ja Üks pisike mustang millest vapori võin anda huvilistele proovimiseks isegi, kes huvitatud on muidugi See sikue lollikindel lennuk, hea rahulik aega viita ja suurt midagi valesti ei saa seal minna
Ehk saan enda moditud radiani kah kaasa võetud.
Aga kuna ma tulen ikka kaugelt teisest eesti otsast, kuidas selle päev varem tulekuga on, mis tingimustel sinna ööseks saab jääda?
Kindlalt on tulemas Mina + 1 võibolla isegi +2 aga seda saab alles palju hiljem teada.
Varustus mis kaasa vean on siis 2 Dx6i pulti, simude jaoks võin ka neid välja pakkuda, kuna ise pole nendega simusid katsetanud, siis oleks huvitav proovida.
Võtan 2 väikest lennukit kaasa, Night Vapor ja Üks pisike mustang millest vapori võin anda huvilistele proovimiseks isegi, kes huvitatud on muidugi See sikue lollikindel lennuk, hea rahulik aega viita ja suurt midagi valesti ei saa seal minna
Ehk saan enda moditud radiani kah kaasa võetud.
Aga kuna ma tulen ikka kaugelt teisest eesti otsast, kuidas selle päev varem tulekuga on, mis tingimustel sinna ööseks saab jääda?
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Nagu algselt ka rääkisin, ei ole üldse probleemi tulla kaugelt otsast tulijatele reede õhtul. Mingisuguseid eri tingimusi ei ole, pererahvaga kokku lepitud kõik ja nad arvestavad sellega.
Maikkel, kui soovid reedel tulla, saada mulle PS-i igaksjuhuks oma telefoni nr ja pane minu oma ka kirja (5228035). See igaksjuhuks, et oleks võimalik reedel täpsemalt kokku leppida, mis kell ja kuidas!!!
Maikkel, kui soovid reedel tulla, saada mulle PS-i igaksjuhuks oma telefoni nr ja pane minu oma ka kirja (5228035). See igaksjuhuks, et oleks võimalik reedel täpsemalt kokku leppida, mis kell ja kuidas!!!
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Kes soovivad simulaatori võistlusest osa võtta need võiks juba FPV (cockpitis vaade) lendamist harjutada. Real Fligt G4s leiate nt spetsiaalse takistusrajaga maailma kus lennata (midagi sellist: http://www.youtube.com/watch?v=xBKt7g-D8ik ). Seal on mingid rõngad ja väravad kust saab läbi lennata. Ise modin seda rada veidi ümber ja siis lähipäevil laen selle kuhugi üles, et kõik saaksid sama rada harjutada. (Käib ka helikopterite lennutajate pihta)
Variant oleks ka muusikasse lendamist teha aga siis on kohtunikke vaja ja võtab see asi äkki liiga palju aega?
Kopteritele saaks nt ka laualt lauale kiiresti lendamise ja maandumise võistluse teha.
Lennukitele täpsusmaandumise võistluseks RealFlightis lausa spets event olemas.
Nii et õhtuti harjutama kõik see pere!
Variant oleks ka muusikasse lendamist teha aga siis on kohtunikke vaja ja võtab see asi äkki liiga palju aega?
Kopteritele saaks nt ka laualt lauale kiiresti lendamise ja maandumise võistluse teha.
Lennukitele täpsusmaandumise võistluseks RealFlightis lausa spets event olemas.
Nii et õhtuti harjutama kõik see pere!
Lennata tuleb siis otse suurde kandilisse aknasse ja sealt edasi rõngaid läbides teha väljakul 8, seejärel jäävad otse ette postid, milledest tuleb mööda põigelad kord vasakult kord paremalt küljelt ja siis veel viimased kandilised aknad läbida ja viimase kandilise aknaga läheb aeg kinni. Aeg läheb lahti stardist.
Obstacle Course 2
Obstacle Course 2
Last edited by Marek on Fri Feb 11, 2011 0:26, edited 2 times in total.
Obstacle Course 2 RFX faili leiate siit. Peale allalaadimist importige see oma Real Flight Simulation rippmenüüst. Loodan, et nii töötab.
Ma ei tea palju sa võistelnud oled aga lihtne on alati kodus diivanil
Teiste silme all hakkavad mõjuma, vähemalt enamusele, mingid seletamatud jõud, mis kehvendavad reaktsiooni, nägemist, hingamist jne
Küll me stopperiga parimad välja suudame sõeluda. Väga keeruliseks ei maksa ka vast rada ajada. Kui tõesti selgub, et kellelegi pinget ei paku, siis võime teha pool rajast selililennus
Lennatakse ühe lennukiga - arvatavasti YAK 54
Takistuste vahelejätmine kindlasti + 2 sec vmt
Kui suudad paremalt täisgaasiga siis anna minna
Teiste silme all hakkavad mõjuma, vähemalt enamusele, mingid seletamatud jõud, mis kehvendavad reaktsiooni, nägemist, hingamist jne
Küll me stopperiga parimad välja suudame sõeluda. Väga keeruliseks ei maksa ka vast rada ajada. Kui tõesti selgub, et kellelegi pinget ei paku, siis võime teha pool rajast selililennus
Lennatakse ühe lennukiga - arvatavasti YAK 54
Takistuste vahelejätmine kindlasti + 2 sec vmt
Kui suudad paremalt täisgaasiga siis anna minna
Last edited by Marek on Fri Feb 11, 2011 23:42, edited 1 time in total.
Ise stopperiga aega võttes tuleb tulemus suht ebatäpne. Tegin raja natuke ümber.=> Obstacle course 2. Nüüd võab Realflight automaatselt ise aega.
Selleks:
1) Võtke Events > Options > Pylon Racing Options
Cuts Allowed =>0
OK
2) Events > Pylon racing
Rada peab alustama paremalt poolt esimest Event Pylon'i. Seejärel kohe vasakule ( nii nagu vana Mareki raja järgi ). Ning raja lõpus tulla vasakult ringiga starti tagasi. Raja kohal olev kandiline kast paneb aja kinni.
Minu parim aeg siiani 1:13.70
Selleks:
1) Võtke Events > Options > Pylon Racing Options
Cuts Allowed =>0
OK
2) Events > Pylon racing
Rada peab alustama paremalt poolt esimest Event Pylon'i. Seejärel kohe vasakule ( nii nagu vana Mareki raja järgi ). Ning raja lõpus tulla vasakult ringiga starti tagasi. Raja kohal olev kandiline kast paneb aja kinni.
Minu parim aeg siiani 1:13.70
Muidugi cockpit vaade ehk FPV nagu juba ammu mainitud.
Tänud Tarmole!
Phonexi kasutajad saavad oma raja teha ja lihtsalt FPV lendamist harjutada või RFi laenata mõne käest siin. Talvepäevadel saab ka enne harjutada kõvasti.
Võibolla teeme Tarmoga mõned vigurid juurde lõpu osasse.
Ohh, Tarmo juba lisas veel mõned elemendid. Lahe.
Minu rekord uuel rajal YAK54 3Dga 1:12:60 (Tarmol 1:12:00)
Iga ring lõpeb teatega, et oled elimineeritud aga nii peabki, sest mingil põhjusel normaalselt lõppev ring näitab aega ainult sekundi täpsusega, mitte sajandiku.
Head harjutamist!
Tänud Tarmole!
Phonexi kasutajad saavad oma raja teha ja lihtsalt FPV lendamist harjutada või RFi laenata mõne käest siin. Talvepäevadel saab ka enne harjutada kõvasti.
Võibolla teeme Tarmoga mõned vigurid juurde lõpu osasse.
Ohh, Tarmo juba lisas veel mõned elemendid. Lahe.
Minu rekord uuel rajal YAK54 3Dga 1:12:60 (Tarmol 1:12:00)
Iga ring lõpeb teatega, et oled elimineeritud aga nii peabki, sest mingil põhjusel normaalselt lõppev ring näitab aega ainult sekundi täpsusega, mitte sajandiku.
Head harjutamist!
Kuna planeerimiskogemused puuduvad, siis Teie lahkel loal oleks ma viimane võistleja ja üritaks ka täistabamust kümnesseMarek wrote:Muide, sobiva ilma korral saame võistelda ka täpsus maandumise või pommitamisega õues. Cuprum konstrueeris minu Mentorile pommitamiseseadme. Eelmine aasta Mareki lennupäevadel said kõik tahtjad Mentoriga täpsusmaandumises võistelda.
Tegelikult täpsusmaandumine pole paha mõte, siin erinevatel lennuvahenditel võimalused pea võrdsed. Või enamvähem sarnased võrreldes muude manöövritega.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Võtke palun vahetus jalatsid kaasa (sussid või plätud näiteks) siis mugavam siseruumides ringi liikuda.
Kes suurema hunniku elektoonilisi asju kaasa plaanib võtta, näiteks kasvõi laadijad, siis oleks hea kui oleks mõni pisike pikendus juhe ka kodust kaasa võetud, kardan, et kui igaüks tahab arvutit laadima panna ja lennuki/kopteri aku ka veel lisaks, siis ei pruugi meil pistikuid seinas jätkuda
Kes suurema hunniku elektoonilisi asju kaasa plaanib võtta, näiteks kasvõi laadijad, siis oleks hea kui oleks mõni pisike pikendus juhe ka kodust kaasa võetud, kardan, et kui igaüks tahab arvutit laadima panna ja lennuki/kopteri aku ka veel lisaks, siis ei pruugi meil pistikuid seinas jätkuda
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035