5-6 märts "Talvepäevad 2011"!!!
Raha saab maksta koha peal.
Selline uudis veel, meie ürituse vastu on natuke huvi üles näidanud televisiooni kanalid, nii et pole välistatud telerisse sattumine
Tehke siis ennaat ilusaks kõik, võtke palju huvitavat tehnilat kaasa ja ärge väga hiljaks jääge
Läbirääkimised käivad, kui midagi selgub täpsemat, siis annan teada!
Selline uudis veel, meie ürituse vastu on natuke huvi üles näidanud televisiooni kanalid, nii et pole välistatud telerisse sattumine
Tehke siis ennaat ilusaks kõik, võtke palju huvitavat tehnilat kaasa ja ärge väga hiljaks jääge
Läbirääkimised käivad, kui midagi selgub täpsemat, siis annan teada!
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
4 kohta on veel vaba!
Last edited by Keks on Tue Mar 01, 2011 19:49, edited 1 time in total.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Keks,
Kas lennumasinatele ka "voodikoha" leiab? Nt pööning vmt? Või peab peale lennutamist autos hoidma? Või riputame lae alla?
Ma arvan, et ise saabun miskit 11 paiku, seega 9 paiku hakkan Iru Muna (mis praegu presendiga kaetud) juurest liikuma. Arvatavasti on Tarmo ka minuga. Tallinnast tuleb vist 5-6 autot? Hakake juba endale kohtasid autodesse sebima! Reivol pidi suur auto olema (oleneb muidugi palju ta lennukeid kaasa võtab). Koos sõites, kütuseraha klappides on odavam ja lõbusam!
Arvatavasti üritan see aasta samuti tuhamägedest ja Valaste joast aeropilti teha ja seekord kaamerat mitte kuristikku kukutada. Plaan oleks ka tuulikutest pilti teha.
Võtan kaasa pilte lennutamistest aastast 2002. Neid võib seinale jooksma panna. Võtke enda kogud ka kaas!
Oleks lahe kui keegi viitsiks mudellennunuduse/lennunuduse teemalise viktoriiniküsimused välja mõelda. Saaks mingid võistkonnad teha ja mängida. Teeksin ise aga siis ei saaks ma vist osaleda
Kas lennumasinatele ka "voodikoha" leiab? Nt pööning vmt? Või peab peale lennutamist autos hoidma? Või riputame lae alla?
Ma arvan, et ise saabun miskit 11 paiku, seega 9 paiku hakkan Iru Muna (mis praegu presendiga kaetud) juurest liikuma. Arvatavasti on Tarmo ka minuga. Tallinnast tuleb vist 5-6 autot? Hakake juba endale kohtasid autodesse sebima! Reivol pidi suur auto olema (oleneb muidugi palju ta lennukeid kaasa võtab). Koos sõites, kütuseraha klappides on odavam ja lõbusam!
Arvatavasti üritan see aasta samuti tuhamägedest ja Valaste joast aeropilti teha ja seekord kaamerat mitte kuristikku kukutada. Plaan oleks ka tuulikutest pilti teha.
Võtan kaasa pilte lennutamistest aastast 2002. Neid võib seinale jooksma panna. Võtke enda kogud ka kaas!
Oleks lahe kui keegi viitsiks mudellennunuduse/lennunuduse teemalise viktoriiniküsimused välja mõelda. Saaks mingid võistkonnad teha ja mängida. Teeksin ise aga siis ei saaks ma vist osaleda
Ma ise talvepäevadel ei osale, kuid kui mahti saan, astuksin läbi ning viskaksin pilgu peale koos pisiperega. Ega kellelgi midagi selle vastu ei ole.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Riff, ei ole kellegil selle vastu midagi, tule läbi loomulikult.
Marek, see muna ei ole Iru muna kus sa kokku tahad saada, see ikka Loo muna Oma muna Irule küll ei tahaks ära anda
Ma usun, et leiame kõikidele lennuvahenditele sisse mingi asukoha kindlasti, päris autosse ei tahaks neid jätta. Kuigi lubada ei julge, kuna pole nii palju rahvast ja nii palju lennukeid seal kunagi koos olnud
Marek, see muna ei ole Iru muna kus sa kokku tahad saada, see ikka Loo muna Oma muna Irule küll ei tahaks ära anda
Ma usun, et leiame kõikidele lennuvahenditele sisse mingi asukoha kindlasti, päris autosse ei tahaks neid jätta. Kuigi lubada ei julge, kuna pole nii palju rahvast ja nii palju lennukeid seal kunagi koos olnud
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
autosõidu taha küll asi pidama ei jää juAndu wrote:Kahju, et foorumis sõidetud aegade eest auhindu ei jagata.
Minul jääb sel aastal ilmselt majanduslikel põhjustel tulemata.
Sinna ja tagasi veaks välja küll, aga ülejäänud kuu ei tahaks jala koolis käia ja naabri keldrist kartuleid varastada
ma võin su kartulite juurde viia
kogun vanu vene lennukimootoreid
Ei ole kohad veel täis, kui mitte arvestada neid küsimärke mis paljudel taga, siis nimekirja järgi on praegu tulemas 33 inimest (ennast ma ei arvesta sinna sisse) kokku on kohti 38 (sai paar lisavoodit igaksjuhuks juurde tehtud), kuna meie mudelist Kati on naissoost, siis temale arvestame eraldi väikse kahese toa, see teebki veel 4 vaba kohta!
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
imelik tunne jääb siis kui sinna ei ilmuAndu wrote:Noo autosõit ise üsna kulukas ja kellegi teise kulul kohale ja tagasi sõita ka üsna veider (endal imelik tunne). Kohad ka vist juba täis. Kaua need 4 kohta ikka enam vabad olid.
see mu teada kõige osavõtjaterohkem kokkusaamine viimase paari aasta lõikes, näed ära kes on kes järgmine kord ei ole keegi enam võõras seda ei maksa peljata
autod sinna ja tagasi sõidavad nagunii, patt oleks mitte peale istuda
kogun vanu vene lennukimootoreid
ABI VÄGA VAJALIK - viimasel minutil leidsin,et ühe mudeli prop on katki,kullosse enam ei jõua täna,ja alternatiive pole ka! Prop oleks mõõtudes 8(mitte rohkem)x6(vist),mudel ise tõukava mootoriga Airbee 1m tiiba.
KUI KELLELGI OLEKS SELLINE KAASA VÕTTA.........
KUI KELLELGI OLEKS SELLINE KAASA VÕTTA.........
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M