Langevari koos kaameraga-väga hull idee???

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
kyylik

Langevari koos kaameraga-väga hull idee???

Post by kyylik »

Tekkis idee,aga ei tea kas tasub ültse proovida.panna kaamera väikse mini langevarju külge mis ühendada lennukiga,viia se päris kõrgele,siis lahti ühendada.siis selle lähedal tiirutades peaks saama ka ju kaadreid lendavast lennukist kõrgustest..tasuks proowida? NB! kaamerale lisada ka pisike saba vms.mis takistaks kaameral väga pöörlemist.
felch

Post by felch »

Ühed hulklud panid kaamera noole saba külge ja lasid siis asja vibu abil lendu. Sai kah omapärase filmi.
Proovi järgi aga arvan, et kaamera hakkab hullult keerlema (nagu raketimudelitelt tehtud videoitelt näha).
Pole midagi paremat halvast ilmast !
lauri
Administrator

Post by lauri »

kui jutuubid või vimeotad (ei mäleta kummas), siis leiad vist GoPro, mis oli heeliumiga täidetud õhupallide külge riputatud ja lasti nööri abil pilvede alla. NB! Kui proovima hakkad... Nöör võib katki minna ja õhupall Venemaale ära lennata ka :wink:
Lauri Laidna - www.pistik.com
Bluesmell

Post by Bluesmell »

Lohedele pannakse külla kaamerad külge....

http://www.youtube.com/watch?v=tw5cob8W ... re=related
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
kyylik

Post by kyylik »

hmm... õhupall... aga kui juhuslikult oma lennukiga sinna nööri takerdun siis?:D lihtsam oleks siis ikka filmida teiselt lennukilt,aga kuna siinkandis neid eriti ei leidu siis jääb see kah ära:S
chris

Post by chris »

kyylik wrote:hmm... õhupall... aga kui juhuslikult oma lennukiga sinna nööri takerdun siis?:D lihtsam oleks siis ikka filmida teiselt lennukilt,aga kuna siinkandis neid eriti ei leidu siis jääb see kah ära:S
Aga kumb tõenäosus on suurem. kas ühe lennukiga lennata enamvähem paigal püsiva nööri otsa või kahel lennukil omavahel õhus kokku lennata.

Kui on õige ja tugev nöör siis ei tohiks selle õhupalli ja nööriga midagi juhtuda ;) kui lennukiga sinna otsa sõidad.

Lohe nööriga olen kuulnud, et on üks päris kopter maha võetud nii et tuleb õige nöör vaida.
Ise sain paar aastat tagasi Panga panga juures suure närvika osaliseks, kui meil lohe õhus oli ja piirivalve kopter väga madalalt ja väga ligidalt mööda lendas.

Ma ei tea kas lennukiga on seda ka tehtud aga mikrokopteriga on - "Follow Me". toimib nii, et üks kopter ees, mida juhib piloot, teine kopter saab esimeselt asukoha koordinaadid ja muu olulise telemeetria ja lendab esimesel autopiloodi abil sabas.

Langevarjule koos kaameraga mõjub aga lisaks liikumiset tekkivale pendeldamisele ka oluline raskusjõud mis seda ikka maa poole kisub ja keeruline oleks ette kujutada kuidas sa oma lennukit sellele veel kaadrisse üritad keerutada.

Tuulelohe õhus on üllatavalt stabiilne ja sellega annaks ka midagi teha. kui silmanägemine hea, ja ruumiline taju korras siis peaksid saama ka lohe nöörist mööda. Delta lohe ei prantsata alla kui nöör katki läheb vaid laperdab rahulikult maha, tugevama tuulega võib aga selleks mina kilomeeter või ka kaks enne kui maha saab või puu latva kinni jääb. Madrats tüüpi lohe kukub paremini.
[J]

Post by [J] »

Kasutada saaks ka lendamise proffe:
http://www.youtube.com/watch?v=p-_RHRAzUHM
puldikas1

Post by puldikas1 »

Päris kiired linnud.
olen algaja.
Meeldivad rc autod,helikopterid ja lennukid.

Helikopterid:Laser Hornet (LRP)
Sky Hornet (Fast Lane Rc)
kyylik

Post by kyylik »

nöörid ja lohed jne ..liigapalju jamamist ma arvan.üldiselt ma loobusin sellest kuna isegi kui teha langevari ja oletame et cam langex aeglaselt siis oleks üks väga paha tegur,,TUUL!
Post Reply