Mihkli videolooming

Huvitavat pildi- ja videomaterjali mudelismi teemadel
Post Reply
Maikkel

Mihkli videolooming

Post by Maikkel »

Hey!
Mõtlesin et tutvustan enda loomingut siin natukene, mulle meeldib filmida ja monteerida, tegu ei ole küll mudelismi alaga, kuid varsti tahan ka lennumasinaid enda filmides jms kasutama hakata.

Panen paar tükki siia üles praegu, kõike pole mõtet panna kuna kõiki korraga valdav enamus siiski läbi närida ei viitsi :) Seega esimeseks kaheks valisin midagi ekstreemsemat :) Võinoh, nad kõik on suht ekstreemsed...

Mu vanast mootorrattast.
http://www.youtube.com/watch?v=jj_1oTbb ... re=related
Ning mu sõbra vanast autost.
http://www.youtube.com/watch?v=2bYXdsMj ... re=related

Head vaatamist, konto olemasolul eelistaks arvamusi kommentaare youtubi.
Kuna noh, arvamused, analüüs, kommentaarid on see põhjus miks ma seda asja teen ometigi :)
Last edited by Maikkel on Mon Mar 21, 2011 12:09, edited 1 time in total.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
hommiku kohvi

Post by hommiku kohvi »

mis mõttes :shock: ... kas eesti metsades toimubki nii, et noored sägad sõidavad end niiviisi vigaseks? kas autos oli rollbar, 5-punkti turvarihmad, racing iste? tungivalt soovitaks sul arendada video operaarori / montaazi oskusi, kui sellist lollust teha. see tähendab lollust võid teha, aga tee seda turvaliselt!!!
Maikkel

Post by Maikkel »

Olen tegelenud väga pikka aega taolise asjaga. Tean mida teen, olukord oli kõigist aspektidest läbi kaalutud, Seljas oli täielik krossivarustus, Raudsaapad, sääre-põlve-reie kaitsmed, täielik ülakeha turvis, kiiver, kaleakaitse, lisa pehmenduseks päästevestki, Vööd kinni.

Montaasi kohapealt, probleemiks on see, et ma iseennast filmida ei saa, seega pean piirduma seletamisega. Auto video ei ole mul eriti tõsiseltvõetav montaasi töö nii või naa. Jube mitmed aastad vanagi see.

Kõrvalisele isikule tunduvad enamus mu videod täielik suitsiid, kuid kõrvaltvaataja ei tea kui palju plaanimist, läbimõtlemist ning kaalumist läks igasse ettevõtmisse, lisaks sellele et keegi pole kordagi isegi minimaalset põrutust saanud :)

Tsikkli video on rohkem montaazi küljepealt kokkupandud, auto oma on niisama pulli tegemiseks.

Ma poleks uskunud et kohe nii räiget kriitikat tuleb.
hommiku kohvi

Post by hommiku kohvi »

ah ei ... ära võta kriitikana :) ma lissalt avaldasingi enda esimest arvamust asjast :)

lissalt Juutuub on täis igast saasta, kus noormehed teevad mingit jubedat lollust vägagi ebaturvalisel viisil ja siis panevad nett üles .. et vaata kui kift mees mina olen ...

Aga noh .. igalühel on omad vajadused ja hobid :D
Andu

Post by Andu »

Ja siis ma imestan, miks Jackass 3D Eestisse ei lubatud :D
Maikkel

Post by Maikkel »

Okei, panen siis kaks uut videot siia üles.
Esimene on nii öelda pooleldi minu osaline elulugu, seotud ühe spordiga mida harrastan nimega parkour.

http://www.youtube.com/watch?v=U4dsjcKl ... ideo_title

Ning teiseks siis huumoriga kokkupandud video sellest mis on valesti läinud kõik selle ala juures mul :D Ning minuarust on parkouri juures kukkumised alati need kõige naljakamad, need absurdsed libastumised ja komistamised. Õnneks aastate jooksul olen õigesti kukkuma õppinud, seega vigastusi enam ei ole :)

http://www.youtube.com/watch?v=laBRmw5S ... ideo_title

Hääd vaatamist!
mart63

Post by mart63 »

Häälitsemine, ropendamine ning asjadelt maha kukkumine.
Maikkel

Post by Maikkel »

mart63 wrote:Häälitsemine, ropendamine ning asjadelt maha kukkumine.

Ma pole päris kindel mida sellega mõtled? Viimase point oli jah põhiliselt selline, kui seda mõtled?
mart63

Post by mart63 »

Maikkel wrote:
mart63 wrote:Häälitsemine, ropendamine ning asjadelt maha kukkumine.

Ma pole päris kindel mida sellega mõtled? Viimase point oli jah põhiliselt selline, kui seda mõtled?
Viimase lingitud video jep. :D
Post Reply