MUDELLENNULAAGER RIDALI LENNUVÄLJAL
MUDELLENNULAAGER RIDALI LENNUVÄLJAL
Hei!
Tekkis mõte teha tutvust ilusas Lõuna-Eestis üksikuna seisva hea lennuväljaga Varstus. Varstu lennuväli on lausa asfaltkattega ja vähemalt piltidelt väga magus koht mudellenduritele. Päris lennuliiklust seal hetkel ei toimu, harva mõni Cessna harjutab lähenemist.
Sama ürituse raames saab ka Ridalisse minna ja lennutada ja kes soovib ka lennata! Võtsin ühendust juba lennuväljade haldajatega ja midagi meie ürituse vastu kellelgi ei ole.
Hetkel tundub, et 4-5 juuni võiks olla see nädalavahetus, mil eksootilist Lõuna-Eestit avastada.
Läheduses on kindlasti majutusvõimalusi, enamus muidugi magavad lennuväljal telgis peale pikka grillipidu
Andke siis oma osalemissoovist ikka PSis teada!
Ettepanekud, soovid ja soovitused kõik oodatud! Saab teha kõvasti trenni ja kindlasti võistleme mingitel aladel
Tekkis mõte teha tutvust ilusas Lõuna-Eestis üksikuna seisva hea lennuväljaga Varstus. Varstu lennuväli on lausa asfaltkattega ja vähemalt piltidelt väga magus koht mudellenduritele. Päris lennuliiklust seal hetkel ei toimu, harva mõni Cessna harjutab lähenemist.
Sama ürituse raames saab ka Ridalisse minna ja lennutada ja kes soovib ka lennata! Võtsin ühendust juba lennuväljade haldajatega ja midagi meie ürituse vastu kellelgi ei ole.
Hetkel tundub, et 4-5 juuni võiks olla see nädalavahetus, mil eksootilist Lõuna-Eestit avastada.
Läheduses on kindlasti majutusvõimalusi, enamus muidugi magavad lennuväljal telgis peale pikka grillipidu
Andke siis oma osalemissoovist ikka PSis teada!
Ettepanekud, soovid ja soovitused kõik oodatud! Saab teha kõvasti trenni ja kindlasti võistleme mingitel aladel
Last edited by Marek on Tue Jun 07, 2011 0:01, edited 5 times in total.
Re: MUDELLENNULAAGER LÕUNA-EESTIS
Hetkel minu poolt suhtumine positiivne & kalender (oli) vaba
Olen vaadanud igasugu videosid mujal maailmas tehtavate ürituste kohta...
Miks ka meil ei võiks olla midagi "Joe Nall"-tüüpi kogunemisi, kus võiks esindatud olla kõikvõimalikud lennutusvahendid (ka plaanerid), lihtsalt selline sõralik lennutusüritus.
Niipea kui jututeemasse tuleb sõna VÕISTLUS, siis jäävad kohe pooled potensiaalsed tulijad tulemata, raudselt.
midagi sellist: http://www.youtube.com/watch?v=AQ4F43Dz ... re=related
kui sellise ilma garanteerid, siis on edu tohutu
Miks ka meil ei võiks olla midagi "Joe Nall"-tüüpi kogunemisi, kus võiks esindatud olla kõikvõimalikud lennutusvahendid (ka plaanerid), lihtsalt selline sõralik lennutusüritus.
Niipea kui jututeemasse tuleb sõna VÕISTLUS, siis jäävad kohe pooled potensiaalsed tulijad tulemata, raudselt.
midagi sellist: http://www.youtube.com/watch?v=AQ4F43Dz ... re=related
kui sellise ilma garanteerid, siis on edu tohutu
kogun vanu vene lennukimootoreid
-
01-05.06. oli soomlastel plaan Ridalis Scale Glidersile üritus korraldada, osalejaid tükki 13. Leho Varikule lubasime, et nende tegemisi sel ajal Ridalis eriti ei sega. Aeg kattub osaliselt, saate ka Ridalisse vaatama tulla.
Varstu lennuväli on hea ja jumalapoolt unustatud koht. Lähedal AjaO kauplus.
Varstu lennuväli on hea ja jumalapoolt unustatud koht. Lähedal AjaO kauplus.
Krt pole eales sellisest mõtteviisist aru saanud ja kohanud ka seda ei ole ise veel. Esialgu pidasin silmas propellerilaba kaugviskevõistlust või täpsuspommitamist jmt, mis Talvepäevadel ära jäiRopka wrote:Niipea kui jututeemasse tuleb sõna VÕISTLUS, siis jäävad kohe pooled potensiaalsed tulijad tulemata, raudselt.
Üritus tõesti selline lihtsalt kokkusaamine ja kõige lennutamine. Grill jne k.a.
Oled kindel, et 626 nii kaua vastu peab üldse?Subamrin wrote: Ma olen ka käsi tulema kui vähegi võimalus on telki mul pole eks ma magan mazda 626
Super! Siis on kogu Lõuna-Eesti mudeleid täis. Saab nt laupäeval Varstus olla ja pühap purilenduritele pilgu peale heita. Või vastupidi Varstu sõites Ridalist läbi põigata.Einar wrote:01-05.06. oli soomlastel plaan Ridalis Scale Glidersile üritus korraldada
Kindel käpp, tulema.
Just nädalavahetusel Silveriga arutasime,et juunis voi juulis ei toimugi mingeid kokkusaamiseid. Yhel aastal Ridalis oli ja siis eestvedajaks Seriff.
Arutasime just, et Marek voiks Ridalis midagi korraldada aga vötta näppust, juba korraltatud. Väga vägev.
Suvila bussile taha ja kohale.
Marek kas seal elektrit on voi peab oma geneka kaasa vötma
Just nädalavahetusel Silveriga arutasime,et juunis voi juulis ei toimugi mingeid kokkusaamiseid. Yhel aastal Ridalis oli ja siis eestvedajaks Seriff.
Arutasime just, et Marek voiks Ridalis midagi korraldada aga vötta näppust, juba korraltatud. Väga vägev.
Suvila bussile taha ja kohale.
Marek kas seal elektrit on voi peab oma geneka kaasa vötma
-
Soovitan külastada Varstust natuke edasi Metsavenna talu: http://www.metsavennatalu.ee/index.php? ... icle&id=39
Ööbida saab punkris ja puskarit ka leitakse.
Ööbida saab punkris ja puskarit ka leitakse.
Kui Metsavenna talus just mingit üritust pole,oleks koht igati ok,peremees on muhe mees ja ajab eesti asja.
Igaks juhuks võtan ka plaani,kuigi kalender kinni hetkel veel - plaanereid võtaks kaasa tükki neli vähemalt.
Igaks juhuks võtan ka plaani,kuigi kalender kinni hetkel veel - plaanereid võtaks kaasa tükki neli vähemalt.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Nii, täiendavat infot:
Varstu lennuväljal peaks elektrit saama, selleks peab kohaliku Eesti Energia mehega enne kokkuleppima.
Kui meid lõpuks tulemas soliidne arv, siis saab üritust pisut reklaamida kohaliku omavalitsuse abiga.
WC (roheline kabiin) on lennuväljal olemas.
Pood on Varstus korralik. Pubi ja bensiinijaama ei ole.
See hoone seal lennuraja kõrval ei ole kasutatav ja ei kuulu vist lennuväljale, seal vist hoitakse küttepuud vmt.
Metsavenna talu vastas mulle, et majutust nemad ei paku.
Iseenesest mind see ei morjenda, sest telgis pole ka häda midagi, kes tuleb perega võib uurida, mis majutusasutusi läheduses on. Kindlasti neid on.
Samas õhtul Metsavenna tallu (või mõnda teise kohta) sauna minna võiks küll!!!
Varstu lennuväljal peaks elektrit saama, selleks peab kohaliku Eesti Energia mehega enne kokkuleppima.
Kui meid lõpuks tulemas soliidne arv, siis saab üritust pisut reklaamida kohaliku omavalitsuse abiga.
WC (roheline kabiin) on lennuväljal olemas.
Pood on Varstus korralik. Pubi ja bensiinijaama ei ole.
See hoone seal lennuraja kõrval ei ole kasutatav ja ei kuulu vist lennuväljale, seal vist hoitakse küttepuud vmt.
Metsavenna talu vastas mulle, et majutust nemad ei paku.
Iseenesest mind see ei morjenda, sest telgis pole ka häda midagi, kes tuleb perega võib uurida, mis majutusasutusi läheduses on. Kindlasti neid on.
Samas õhtul Metsavenna tallu (või mõnda teise kohta) sauna minna võiks küll!!!
mudellennulaager lõuna eestis
oleks ka tulija , vaatasin seda hoonet pildil ja jäi nagu pilk peale et kui luba saada kasutamiseks siis sobiks see ka teh punktiks ja kaitseks vihma eest.
saaks maapeale tagasi
Igatahes
Igatahes tuleb tulla , selleks suvi ongi.
Aivar
Aivar
Hei!
Kas rääkisid kõikide Viljandimaa 3 mehe eest või on neid kusagil veel?
Ma päris kindel veel ei ole, aga panen kalendrisse kirja...
-Ilmar-
Kas rääkisid kõikide Viljandimaa 3 mehe eest või on neid kusagil veel?
Ma päris kindel veel ei ole, aga panen kalendrisse kirja...
-Ilmar-
Jorgan wrote:Viljandimaa 3 meest proovivad ka tulla.
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi