SU 29 crash ehk säästsin kroone, hävin eurosid

Suured ja väikesed õnnetused mudelitega...
Post Reply
imm

SU 29 crash ehk säästsin kroone, hävin eurosid

Post by imm »

Käisin tänast ilusat lennuilma õnnistamas 4 erineva lennukiga, millest ühele jäi see viimaseks, vist :roll: (äkki peaks taastama) Image
põhjus säästsin kroone ja ostsin hk-st vastuvõtja-saatja mooduli komplekti.
Nüüd hävin aga eurodes :lol:
töötab see komplekt imehästi õhulahingus, kuid suuremad lennukid ja ekstreemsemad kaugused on sellele komplektile liiast. Ilmselt oli sama komplekt ka kunagi Mardil aga ,kus sa saad siis teiste vigadest õppida :oops:
Teine järeldus ,mille SU-ga sain, et kui ikka tehas näeb ette ,et lennuk on konstruitud lendama elektrimootoriga siis ära hakka teda ümber modima sisepõlekaks, kuigi meeldib :wink:
Proovisin selle lennuki peal kolme mootorit, millest paremini sobis minu arust OS 4takti .70 kuuptolli.
Hetkel taastamis mõtteid ei hau, kuigi kes teab, tiivad saba ja põhimõtteliselt isegi kabiini klaas jäid ju terveks :roll:
ülejäänud pildid http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... e=su-crash
Valus õppetund ,millest esmalt siiski ise ja ka teised õppida saavad.
aviaator

kurb lugu

Post by aviaator »

Täna oli üldse mingi imelik päev elektroonikaga, tuttaval läks lennuk õhus olles hulluks, servod tegid mida ise tahtsid õnneks tuli pehmelt lumme .

Kuigi saatja vastuvõtja olid 2,4 .

Aga kahju ikka et halvasti läks , iga lennuk nagu oma laps kallis.

Aivar :cry:
prosper

Post by prosper »

No mis ma kostan selle peale. IMM mida Sa jahud, et ei taasta. Minu arust Sul ainult kuu tööd ja siis jälle kihutad nagu vana kotkas :) Ütleme pildi põhjal et sul vedas s...ks, nii palju terveid juppe. Mul ka vedas täna. Tegime meie klubist sakslasega õhuvõitlust. Mul mustang ja tal kõik võimalikest lennukite jääkidest tõeline hirm kokku klopsitud. Ma arvasin et saan kerepeale Võtsime pöörded üles ja võitlus kestis umbes minuti loodetavast viiest. Pöördest tagasi tulles, tuli ta mulle luubiga peale ja siis kihutasin talle tiiba sisse oma propiga. Tema vigastused ; katkine tiiva ots ,poolik aileron,poolik kere + mõned pisemad tükid veel. Minul ; poolik propp ja murdunud võll. Lennuk täiesti terve :) . Mõlemad elektrikad. Alles siis kui lennukitele järgi jooksime tuli meelde et johhaidiiiiiiiiii kaamerad olid ju kaasas,et ajaloolist sündmust jäädvustada. Olime nii tuhinas võtlusesse asuma, et unustasime kaamerad sootuks. Arvake ära mida me pärast seda koos nagu ühest suust ütlesime?? Auhind on söödav ja saab üle antud Linnumäe Lennupäevadel. Absoluutselt kõigile kes õieti vastavad. :)
imm

Post by imm »

kuna mudelistid on väga viisakas rahvas ja reeglina ei ropenda siis ütlesite te koos viisakalt jopa-kolla :lol:
prosper

Post by prosper »

Ei ole jopakolla 8) Võid veel arvata. :) :)
Andu

Post by Andu »

Ma pakuks kahte võimalust:
1) Minu võit
2) Ai, kurivaim

Ropendama ei hakka.
MihkelP

Post by MihkelP »

Scheiße :D
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
prosper

Post by prosper »

Ei olnud saksa keeles, kuigi tegu sakslasega. :) täiesti Eesti keeles. Ta oskab väga hästi Eesti keelt. Vabanda imm , et Sinu teema jätkuks püüame leida tõelist Eestimaist sõna mis vabastab vahest paljudest sisepingetest. Ma arvan tegelikult ,et kui Sa oma Su29 tükikesi vaatasid siis oli Sul sama isik huultel (ei olnud EDGAR) :) Ja see on üks vähestest mida mina kasutan. :oops: Jah ning hiljem leidsime ,et see oli siiski viik.
linnuke

Post by linnuke »

Donner Vetter :?:
prosper

Post by prosper »

Siin on tõesti test ,et mudelistid on ääretult viisakas rahvas :)
linnuke

Post by linnuke »

Kui isik,siis Vast Kurat :twisted: :twisted:
Ervin2

Post by Ervin2 »

Ses suhtes Immi'l õigus,elektrikaks koostatud mudelit sisepõlekale areteda on suht riskantne !?

Vastupidi - pole probleemi.

Elektrikate konstruktsioon pisut õrnem,ja ehk ei talu ka vibratsiooni nii palju.

Mingi lühike hetk sai mudelipoes tööd teha ja vägagi palju karpe lahti tehtud,ja asju uuritud - sisepõlekale mõeldud mudelid on konstruktsiooni poolest pisut soliidsemad.

Aga ilmselt selle mudeli taastamine ehk tuleb sellele masinale isegi kasuks,lisab tugevust ?

Aparatuuri pealt kokkuhoid on mudeli surm!

Avaldan kaastunnet - mudel oli mulle isiklikult väga hingelähedane,pooleldi nagu oma laps !

Image
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
imm

Post by imm »

Ah ärge hakake nüüd pihta :wink:
eks tuleb ilmselt taastada, kuigi elektrikana oleks ta ilmselt rohkem lennutamisrõõmu pakkunud :roll:
samas, tehes konstrui tugevam lisandub ka samas kaalu!
hetkel jääb küll aja puudusel seisma ,kuna üks teine projekt käsil.
ehk suvepoole :roll:
prosper

Post by prosper »

Jaaaaaa. Iludus . Ma saan nüüd aru mis tegelikult toimub nende meeste hinges kes koopiatega lendavad viimast lendu. Pole ime ,et näeme pisaraid.
imm

Post by imm »

pisarateni mina küll ei jõudnud. Isale ,kes seda tsirkust kõrvalt vaatas teatasin, et lennuki piloot, kes kabiinis istus sai tõenäoliselt surma :D
prosper

Post by prosper »

Nuu tõ tajoss imm :) . Kamikaadze ! :)
imm

Post by imm »

huvitav ,milline võiks olla lennuk, mille hinnalipik ei oleks suur, kuid millega kannataks juba siseneda niinimetatud pilotaazi maailma?
tahaks lennata aga mitte eriti kõrgelt, seni on kõrgpilotaaz minust kaugele eemale hoidnud, võiks isegi ütelda, et mind nähes on eemale põgenenud :roll:
Ei ole vist väga isegi vahet ,kas elektrikas või sisepõlekas.
väga suurt lennukit ka ei tahaks, hetkel "kalidori nukkas" seisab Valeri tehtud SUUR edge, mis ootab majanduslanguse lõppu, et motoriseeritud lennukiks saada :wink:
Sisepõlekaid (loe metanooli mootoreid) on hetkel kodus valida 2,5 cm3 kuni 12cm3.
äkki keegi oskab soovitada või on ehk isegi pakkuda mõni riiulis seisev ja unustuse hõlma vajunud lennuk, mis ei ole "milline" ega "kahene" vaid taskukohasema hinnaga :roll:
Kunagi sügelesin inglaste tehtud (minu meelest) Hype-i :wink:
ik

Post by ik »

http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... ?query=f3a

vahust jne, aga ta on odav ja õige kujuga. Ilmselt võistlustel ilma just ei tee..
P28A- FPV
imm

Post by imm »

Ervin2

Post by Ervin2 »

mulle jäi silma miskit sellist - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=15407

ja see ka - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=15398

viimase aja hiina vahukad on päris mõistlikult ehitatud ja isegi kvaliteedi üle ei saa nuriseda.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Matsa

Post by Matsa »

Kas sinu häving sai alguse odavast orange vastuvõtjast?
mart63

Post by mart63 »

Ei, Corona saatjamoodul koos sama firma vastuvõtjaga.
Matsa

Post by Matsa »

ok, ehk ikka hiinakas. Suutsin täna oma meltingu odava orange saatjaga levist väljalennutada ja seepärast küsingi.
mart63

Post by mart63 »

Milline variant sul neist OrangeRX'idest on?
Matsa

Post by Matsa »

See 7 taalane 6 kanaliga plastik.
mart63

Post by mart63 »

Neid on seal mitu, kas sul see ühe antenniga, oranzist plastist karbikuga variant?
Matsa

Post by Matsa »

jah, see ta on
Post Reply