Vaese msr.i elulugu
Naeran iseenda viimase postituse üle.
Aga mis lubatud, tuleb ka ära teha.
mSR käis täna esimest korda värskes õhus jalutamas. Tuleb välja, et saba viskamise probleem on siiski seotud akudega, sest lasin oma ühte ainsat toiteallikat metsikult kaua laadida ja alguses ei hakanudki enam kohe keerutama, umbes 30 sekundit sai täitsa rahulikult lennata.
Ja see ei ole mingi kehv Aprillinali, eksole!
Aga mis lubatud, tuleb ka ära teha.
mSR käis täna esimest korda värskes õhus jalutamas. Tuleb välja, et saba viskamise probleem on siiski seotud akudega, sest lasin oma ühte ainsat toiteallikat metsikult kaua laadida ja alguses ei hakanudki enam kohe keerutama, umbes 30 sekundit sai täitsa rahulikult lennata.
Ja see ei ole mingi kehv Aprillinali, eksole!
Huvitaval kombel - ei.
Olin selle ise juba ära unustanud, arvasin, et täna väristasid teda vihmapiisad. Ajaksin ka selle aku kaela - (Edasi tuleb minu teooria, asjatundjatel pole mõtet vihastada ja edasi lugeda) arvan, et kuna akus pole piisavalt särtsu sabamootori ringi ajamiseks õigel kiirusel, siis võib-olla hakkavad ka servod mingil määral vibama, ei püsi enam kindlal kohal ja sellest ka värin... arvan...mina...oma lolli aruga.
Olin selle ise juba ära unustanud, arvasin, et täna väristasid teda vihmapiisad. Ajaksin ka selle aku kaela - (Edasi tuleb minu teooria, asjatundjatel pole mõtet vihastada ja edasi lugeda) arvan, et kuna akus pole piisavalt särtsu sabamootori ringi ajamiseks õigel kiirusel, siis võib-olla hakkavad ka servod mingil määral vibama, ei püsi enam kindlal kohal ja sellest ka värin... arvan...mina...oma lolli aruga.
Küsisin seepärast kuna avastasin, et mcx käitub niimoodi ilma "sabauimeta".Andu wrote:Küljest ära võtnud ja ära jätnud - ei.
korra eemaldanud ja uuesti paigaldanud - ja.
Mul on toas suur palm, lendasin selle okste vahelt läbi ja kopteri saba jäi kuskile taha nii, et uim tuli küljest ära. Peale seda lendas kopter edasi värisedes ja tudisedes, kohe meenus sinu teema.
Last edited by Ufonaut22 on Sat Apr 02, 2011 14:38, edited 1 time in total.