1.etapp 2011.
1.etapp 2011.
Homme peaks toimuma Jõhvis RC aircombat 1/12 EMV esimene etapp.Ilm on küll jube kuid ära jäämisest pole keegi teada andnud.Kui keegi sealt kandist seda foorumit loeb ,võks kirjutada ,kas lennuväli ikka on lennukõlbulik ?
Re: 1.etapp 2011.
Ma pole küll vaatmas käind aga selle võiksin ära teha mul sinna lennuväljale 15minuti teekond kodustRaits wrote:Homme peaks toimuma Jõhvis RC aircombat 1/12 EMV esimene etapp.Ilm on küll jube kuid ära jäämisest pole keegi teada andnud.Kui keegi sealt kandist seda foorumit loeb ,võks kirjutada ,kas lennuväli ikka on lennukõlbulik ?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Väga huvitav oli lendu jälgida, natukene kahju oli, nendest pilbastest mis vahest taevast alla sadasid...
Mõned pildikesed ka ürituses:
http://gallery.me.com/keksim#100183
Mõned pildikesed ka ürituses:
http://gallery.me.com/keksim#100183
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
Reivo tulemuse rikkus ära üks tuur ,kus mootor lihtsalt ei käivitunud terve lennu aja jooksul.Tehnika sport,mis teha?Üldiselt oli rohkem sisseelamise võistlus,vähemalt minu jaoks.Hullu ei pannud ,lõikamisi oli kaseekord üldse vähevõitu.Võitis stabiilsus,peamiselt saadi punkte lennuaja eest.Suvel läheb asi kindlasti karmimaks.Pooled võistlejad olid idapiiri tagant,kes saavutasid teise ja kolmanda koha.
kahjuks ise osaleda ei saanud, kuna olin nädal aega Eestist ära
Kas sellel aastal järgmistest etappidest osa võtan selgub, kui saan teada, kas siiapoole idapiiri ka neid "toorikuid" jäi. Ei viitsi enam lipp-lipi ja lapp-lapi peal lennukitega lennata, liiga palju tekib ootamatuid ja ettearvamatuid mõjutajaid
Hea meel, et naabrid kõike koort pealt ei riisunud!
Raits palju õnne!
Kas sellel aastal järgmistest etappidest osa võtan selgub, kui saan teada, kas siiapoole idapiiri ka neid "toorikuid" jäi. Ei viitsi enam lipp-lipi ja lapp-lapi peal lennukitega lennata, liiga palju tekib ootamatuid ja ettearvamatuid mõjutajaid
Hea meel, et naabrid kõike koort pealt ei riisunud!
Raits palju õnne!