mul on tutikas puldikohver ,alumiiniumist ,sama mida müüakse k-rautas , ostsin u 300 eekuga ,annaks 200 ga ära ,ehk siis 13eur kui asud tallinnas toon sulle ära!
Kui ma nüüd teema autorile liiga ei tee, siis avaldaks ka soovi säärase kohvri vastu. Äkki keegi sooviks Tartus odavalt loovutada, kui on üle jäänud.
Oleks vaja sellist, et mahuks sisse pult + akud ja muu pudipadi, et saaks platsile kaasa võtta. Ilmselt midagi mõõtudelt järgmist : http://opood.ee/?t=k_ki&i=1819-1 - Vastu võin pakkuda näiteks uusi tasku/pealamp(e). Märku anda PSi teel, äitäh.
Kuule näita pilte, võibolla võtaks ise ära mõõtmed oleks kah toredad.
Kuidas või millega te nende kohvrite sisusid olete teinud? Et pult ei loksuks ega lendaks sees ringi ja et asi ikka sellinne silmale ilus vaadata kah välja näeks?
Mina sain oma kohvri K-Rautast. Ideaalsete mõõtudega ning lisaks soodushinnaga. Ning vähe sellest, seal on alumiinium kohvreid veel paljudes teisted mõõtudes, seega valikut jagub.
39,5 x 30 x 13cm - 14.64€ - ehk siis täpselt sama kohver, mis eelpool kasutaja mrtn pakkus.
Tuleb vaid nüüd kusagilt leida pehmendusriiet sinna sisse ja on asi ideaalne.
Küsin korra veel nõu, kuidas te neid kohvri sisusid teinud olete? et kola ringi ei loksuks? Unistus oleks muidugi Bondi filmi kohver teha, kus on sellist pehmet musta svammi täis ja igale asjale on oma koht olemas?
Hei!
Jagan infot.
Pärnus hetkel puuduvad taolised kohvrid, K-rautas oli ainuke mis oli natukene suurem, minuarvates liiga sügav, ning hind peaaegu 60 euri oli debiilne. Poroloni tasub küsida ka ehituspoodidest, Espakis pärnus oli vähemasti päris suure rulliga ja väheke odavamalt kui kangapoes.
Kangapoodidest olen leidnud valget või sinist poroloni, kas seda Bondi filmi musta värvi kah leiab kuskilt?
Tallinna lasnamäe Bauhausis asib 3in1 Wisnet nimeline komplekt, kus on 3 väga hea kvaliteediga alumiinium kohvrit. Neid müüaks üksteise sees, ehk siis mõõdud on vähenevad ja mahuvad üksteise sisse.
Suurim kohver on mingi 48x35x15 vist, täpselt ei mäleta, järgmised vastavalt siis väiksemad.
Need on reaalsed sisemised mõõdud cm-ides polstrist polstrini, vajadusel saaks isegi polstri välja sikutada ja ~1cm laiemaks pikemaks saada isegi. Kuid see poleks eriti otstarvekas.
Pole teisi kohvreid väga uurinud, kuid neil on taga hingede juures ka need stopper klambrid, mis ei lase kohvri kaanel ära kukkuda avades vastu maad.