lennukiga venemaale?

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
kronja

lennukiga venemaale?

Post by kronja »

hei,

keegi on pultide ja muu kamaga venemaal käinud? kas piiril mölisetakse, või suva?

tänud ette,
jk
p.s. minek homme, mõtlesin võtan suure linnu kaasa ja filmiks linna-ja loodust - seal pidi päris kevad juba olema...
www.skycam.ee
lauri
Administrator

Post by lauri »

Automudelistid on Euroopas lennukiga võistlemas kõvasti käinud. Pult ja auto käsipagasis, muu vähem oluline ära antavas pagasis. 95% juhtudest pole mingit häda, vahest vaja veidi selgitada. Mina olen puldil aku lahti ühendanud. Madriidi lennujaamas tekitas elevust "is this engine?" sisepõlemismootori kohta ja kutsuti mingi targem inimene kohale, kes kiirelt aru sai, et pole tegu millegi ohtlikuga ja lasi läbi.

Spetsiifiliselt Venemaa eripärade osas kogemused puuduvad.
Lauri Laidna - www.pistik.com
aviaator

Venemaale

Post by aviaator »

Pole keegi veel pahandanud , pigem ollakse meeldivalt elevil, mul tuttav kogu aeg käib lennukiga ( mudelitega)venemaalt siin lendamas

Aivar
kronja

Post by kronja »

noh eks ma siis proovin järgi :) königsberg peaks ilus linn olema, üritan tiba filmida (seal on juba päris kevad ka, roheline ja soe)

thx,
jk
www.skycam.ee
Riff

Post by Riff »

Mõnes riigis peab filmimise jaoks eraldi luba olema, kuidas Venemaal on? Vaata, et spioneerimise süüdistust ei saa ;)

Mõistlik oleks vast piiriületuseks kaamera eraldi panna lennukist.

Väga ilus paik on ka Peterburis purskkaevude park, vabandan, kuid täpne nimi ei ole meeles.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Ropka

Post by Ropka »

Petrodvorets?
kogun vanu vene lennukimootoreid
aviaator

Filmimine

Post by aviaator »

Ära mängi saatusega, filmimine on venemaal väga tundlik teema, eriti veel lennukilt.

Saad ainult palju pahandust kaela :(

Lihtsalt soovitus

Aivar
kronja

Post by kronja »

väga lahe oli :)

kaliningradi kesklinnas üks lend (ilgelt tuuline oli, väga ilusat videot ei tulnud) ja natuke siin ka:
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 12&iwloc=A

piirivalvuritele mu lennuk erilist huvi ei pakkunud, ma muidugi neile kaamerat näkku kah ei toppinud.. :)

thx,
jk
www.skycam.ee
kronja

Post by kronja »

www.skycam.ee
Post Reply