Matsa wrote:Mis te arvate, ku rendime Cramost plaatvibraatori ja käime üheskoos sellega kogu platsi üle? Sii rendihinnad koos käibega ja ööpäevaks. Ku võtta laupäeva hommikul ja viia esmaspäeval tagasi, siis saab ühe päeva hinnaga terveks nädalavahetuseks,
Plaatvibraator 50-80 kg 13.84
Plaatvibraator80-140 kg 18.46
Plaatvibraator 140-200 kg (edasi-tagasi) 26.84
Mannetu mõte! See plats on 2 tonnise rulliga rullitud! Ja vibraga! Teil oleks vaja 4 tonnist rulli vibraga.
Lihtsalt üks väike uitmõte!
52 79802
Hot Bodies D4 Cyclone.
Robitronic Mantis x 2, Protos ,Caster Fusion EX-1.
X-Ray XB8 EC Electric
T-Rex 500CF
Kyosho Caliber Hybrid!
Cessna 185
Lama v4
Matsa wrote:Mis te arvate, ku rendime Cramost plaatvibraatori ja käime üheskoos sellega kogu platsi üle? Sii rendihinnad koos käibega ja ööpäevaks. Ku võtta laupäeva hommikul ja viia esmaspäeval tagasi, siis saab ühe päeva hinnaga terveks nädalavahetuseks,
Plaatvibraator 50-80 kg 13.84
Plaatvibraator80-140 kg 18.46
Plaatvibraator 140-200 kg (edasi-tagasi) 26.84
Mannetu mõte! See plats on 2 tonnise rulliga rullitud! Ja vibraga! Teil oleks vaja 4 tonnist rulli vibraga.
Lihtsalt üks väike uitmõte!
Plaatvibra on tavaliselt väike. Ma kahtlustan, et see rullimine võib muru ära rikkuda?
Aga ei tea kelle oma see on ja kas seda transporditakse, rattaid sellel ei ole, vedav masin oli kah seda nägu nagu ülevaatusel pole viimased paarkümmend aastat käinud.
Ma ise pakun, et kõige lihtsam oleks raja keskele lohkudesse natuke liivasemat mulda rehaga sisse ajada
Hei!
Rajad vaja käsiniidukitega ära niita! Saab keegi kodust niiduki tuua? Kuno toob ühis-niiduki ja teeb koos asja ära. Täna - homme? Kahe-kolme niidukiga läheb ludinal.
Kunole ja Margusele maksin 5 EUR mõlemale eelmise (21.05) väikeste niidukitega niitmise eest. Nad tõid niidukid, panid sinna kütuse ja õli sisse ja mitu tundi niitsid.
Lauri, Kuno, Margus, Marek niitsid. Keegi hea inimene oli ühe raja otsa enne veidi niitnud, kopteri tarvis vist. Ega mulle piisab ka kuskil 5 korda 20 m lõigust aga ikka niidan 100 korda 15 korda 2, et oleks kõigil palju ruumi ja ilus mudellennuplats.
EDIT: Lauri niitis eile kõige rohkem, kuigi võitles õietolmuallergiaga. Kandsin ravimiraha 5 EUR talle
Täna Matsa ja Cuprum niitsid rajad üle, 5 EUR mõlemale kannan. Ülejäänud plats on vist juba jälle nii kõrge, et traktor enam ei võta või kulub 2 korda rohkem aega. Kedagi vahepeal niitmine huvitanud pole ja nii ta läheb. Kõike ei pea ka need kogu aeg tegema, kes siiani teinud on. Arvamus, et kannan 5 eur üle ja sellega oma panus antud on vähe mööda. Platsi kasutab hoopis suurem hulk inimesi kui seni niitmisele füüsiliselt käe külge pannud tublisid on.
Ülejäänud plats on vist juba jälle nii kõrge, et traktor enam ei võta
vast traktor ikka võtab......kuidas on kas saab sama niitjat kasutada,kes eelminegi kord - kui saab,siis vaatame mingi aja - et saaks transa organiseerida.
Täna niitsime traktoriga. Kuno andis bussi, mina sõitsin bussiga traktori ja traktoristi järgi, Aleksandr orgunnis traktori ja selle juhi. Traktori ja niitmise eest maksin 30 EUR ja Kunole läheb 5 EUR.
Nagu näha tuleb kord kuus niita traktoriga ruudud ja iga kahe nädala tagant käsiniidukitega rajad.
Üks helde maksja tuli juurde ja seega on hetkel kontojääk 80 EUR.
Hei, planeerin pühapäeval minna ja niita lennurajad üle, sest ilus valge ristik on juba kõrgeks kasvanud. Jõuan sinna küll kahjuks peale kella 15.00-i. Kel huvi ja võimalust, siis andke teada!
Pühapäeval kell 16 on plaanis kollasel kopterivõistlust pidada. Kogunemine kl 15 ajal. Kas niitmist oleks võimalik varem teha?
Ilmselt saaksin ka appi tulla. Niidukit mul omal pole. St. on aga elektriline.
24.07 niitsid Matsa, Mart ja Kuno rajad ära. Kõigile 5 EUR teele läks. Teoreetiliselt vaja jälle ülejäänud plats ka niita murutrakatsiga. Keegi tahab selle enda peale võtta seekord? Raha olemas. Tehke ära, ma maksan 30 EUR.
Lihtsalt infoks, et eile käis kollasel üks onu kes oli pahane müra pärast. Tuli sealt Maantee poolt metsatuka tagant ja palus mitte selle metsatuka kohal lennata (jääb vist platsist täpselt Lõuna poole).
Veel rääkis, et muidu võib tema või keegi teine seal platsil midagi teha või sinna midagi tuua
Raha järgi 20 EUR. Teen ettepaneku see maksta Aleksandrile, kelleta murutraktor poleks Kollasele eales jõudnud. Seni pole Aleksandr sentigi oma panuse eest saanud, kuigi on nüüd 3 korda traktori põllule organiseerinud ja seda oma bensiini ja aega kulutades. Mis arvate?