Oleme ennegi proovinud asja käima saada ja täna õnnestus täielikult, lausa kolmekesi: Lauri Laidna, Lauri alias Submarine ja mina. Edaspidi võiks suurema satsiga asja korraldada, äkki aja kokku leppida ja siis oma oskusi teistega jagada (nt kavasid läbi lennata) ja lihtsalt funnida. Submarinega tegime nt täpsusmaandumisevõistlust paar korda. Võimalusi on palju.
Minuteada peab kõigil HOST-iga (see kes mänguserveri teeb) liitujatel olema täpselt sama versioon. Seega kui HOST on G3.5 siis peab ka sul olema G3.5. Kui HOST on veel G3, siis peab ka sul olema G3!
Serveri nimeks on tavaliselt EESTI või estonia vmt. Aga siiani on kõige paremini asi toiminud läbi MSNi kokkuleppides. Üldiselt võiks kõik oma MSNid avalikustada siin, mina lisaks küll enamus inimesi endale. Minu MSN on raptormach@hotmail.com.
Õhtul kohtume!
Marek.
Kui satuste minu serverisse siis pange endale mingi eestipärane nimi, sest tundmatud viskan välja, et mitte ühendust aeglustada mõtetute ringivehkijatega seal.
Tulge tulge, peaasi et eestlased mitte USAst vmt. Täna SERVER PÜSTI alates 20:00st. Kui kellelgi on eriti hea ühendus siis võib ise hostida. Mul tegelt suht kõige aeglasem Elioni ühendus, aga 3 - 4 kesi täitsa piisav.
Vahepeal oli siin juttu versioonide mittesobivusest.
tegelikult on g3.5 update kõigile tasuta, mitte ainult g3 omanikele. Update link on lausa RF kodulehelgi üleval: http://www.realflight.com/updates.html
Ma arvan, et enamikel on alati uusim RF versioon. Vähemalt minul tsekkab iga käivitumise ajal, ega uut versiooni pole... kui on, siis tõmbab kohe ära ja installib! See on kuskilt settingutest seadistatav.
Oskar2, sa võid ka ise serverit HOST'ida ... pane nimeks midagi EESTIGA seonduvat või siis "only for estonians" ja saad lennata ning harjutada. Anna foorumis teada ja küll teised mõne aja pärast ka liituvad!