O: Brushless mootor
O: Brushless mootor
Tere oleks soov osta brushell mootor umbes 500W koos ESC minu oma lihtsalt jäi seisma ja enam ei tööta.
Mingit suitsu ega midagi ei olnud sõitsin paadiga ja järsku jäi seisma...
nüüd oleks uut vaja.
kellegil on siis antke teada.
vabandan kui midagi segaseks jäi.
Mingit suitsu ega midagi ei olnud sõitsin paadiga ja järsku jäi seisma...
nüüd oleks uut vaja.
kellegil on siis antke teada.
vabandan kui midagi segaseks jäi.
Last edited by ufo on Sun Jun 12, 2011 22:49, edited 1 time in total.
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Brushless on see sõna! (brush - hari, less - ilma > harjavaba, harjadeta)
Vajalik lisainfo, et sulle mootorit pakkuda on: soovitavad mootori mõõtmed (ja võlli diameeter), mootori tööpinge, millest selgub ka mitme keerust mootorit vaja on, et ~500W kätte saada.
Vajalik lisainfo, et sulle mootorit pakkuda on: soovitavad mootori mõõtmed (ja võlli diameeter), mootori tööpinge, millest selgub ka mitme keerust mootorit vaja on, et ~500W kätte saada.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Miks sa ei osta mõnda mootorit+regu, mida mõni teine kasutab? Siis tead, et saad kindlasti toimiva ja piisavalt kiire komplekti.
Lauri Laidna - www.pistik.com
minu loogika ütleb, et kui kõik on sama (mida ma millegipärast üldse ei usu)ufo wrote:'lauri wrote:Miks sa ei osta mõnda mootorit+regu, mida mõni teine kasutab? Siis tead, et saad kindlasti toimiva ja piisavalt kiire komplekti.
mis mõttet siis võistelda siis kui kõik on sama tehnika?
siis selgubki võistluse käigus ,kes on kõige osavam.
Mõnel ju ikka juhtub, et sõidab vastu seina või midagi sarnast

ufo wrote:me juba proovsime üleeile sama tehnikaga sõita ja kus juures me ühe kiirused sõitsime külg külje kõrval![]()
ja see ei pakkunud lõbu
Üks asi on sõita külg-küljes ja otsejoones *täpselt* samade seeriatoodangust tulnud masinatega.
Teine asi on sõita külg-küljes sama tehnikaga varustatud *isetehtud* keredega.
Kolmas asi on sõita sama tehnikaga suht keerulist rada.
PS. Sorry, et ma "paadimajanduses" suht võhik - aga kas seal siiski kah miskeid konkreetseid piire ei ole seatud, et kui palju akupurke või vatikilosid või ....? Ei ole ju totaalsel vabaklassil mõtet, kui sinna ronib keegi "Billion Dollar Baby", kes niikuinii võib omale parima *osta*.