Kas koaksiaal või üherootoriline? Minu vana Robbe 450 Alu (Big Lama mõõtu koaksiaal) vedeleb juba tükk aega Kullos müügil, hind oli vist 50 euro kandis. Kaks akut ja kruvikomplekt ka lisaks.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Kui toas lennata siis on koaksiaaliga muidugi väga lihtne lennata, väljas tuulega on aga IMHO mingi trex 450 taolisega tunduvalt lihtsam lennata kui Big Lama taolise koaksiaaliga. Suuremad koaksiaalid on aga kõvasti kallimad: http://www.helipal.com/walkera-lama-3-h ... ndlbnhlt96
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
mul tõesti ei ole vaja midagi nii head ja kallist. peale selle ei soovi ma ka välismaalt midagi tellima hakata. tahaks lihtsalt midagi millega õues võitoas lennata
Viimased on küll vaid toas lendamiseks või kui õues siis absoluutse tuulevaikusega. Kipub olema nii, et kui kopter on piisavalt pisike toas lendamiseks, siis õue saab minna vaid tuuleta ilma puhul. Muul juhul tuul lihtsalt viib ta kaasa.
tänud kõigile pakkumiste eest aga võibolla tuleb tehing hoopis kasutajaga geeniuss.(e-sky big lama).
ma ei välista, et temaga võib tehing ära jääda
neid pisikesi koptereid on mul juba liigagi palju ja sooviks midagi suuremat...