Projekt: Wild Thing

Arutelu kõikvõimalikest veesõidukites - paadid, kiirkaatrid, allveelaevad, jahid, purjekad, jet-skid jms
Post Reply
Keermekas
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:02

Projekt: Wild Thing

Post by Keermekas »

Tere!

Mainin kohe alguses ära, et olen algaja ja puuduvad teadmised antud valdkonnas. Seega paluks leebet suhtumist ja kannatust.

Plaan siis ehitada nö. speedboat tüüpi paat. Joonised laadisin selliselt lehelt: http://www.modelpowerboat.com/forum.php Kere tüüp on wild thing. Paadil siis pikkust 48". Ehitusega olen nii kaugel, et detailid on välja lõigatud ja osalt ka juba kokku pandud. Kuna kere osas väga küsimusi ei ole, siis see on läinud siiani ladusalt. Kuna aga see tehniline pool on minu jaoks alles täiesti tume maa, siis paluks natuke targemate abi. Eelpool mainitud lehe foorumis soovitatakse mootoriks kasutada 26cc bensukat. Mida teadjamad mehed/naised sellest arvavad? Minu jaoks on ka küsimus see, et kuidas see ülekanne peaks välja nägema. Kas mootori ja sõukruvi vahele käib ka mingi variaator või nö käigukast? Kuidas viia sõukruvi kerest nii välja, et sealt vesi sisse tulema ei hakkaks? Kas RC paatidel on ka bilsipump? Kas mootor peaks olema jahutusega? Millist saatjat ja vastuvõtjat peaks kasutama? Milliseid servosid peaks kasutama? Kust üldse saada sõukruvi ja tüürimislabasid ja muud seonduvat? Kas keegi oskab soovitada mingit asutust või poodi kus saaks nõu pidada?

Nii küsimusi sai kirja palju ja kindlasti on neid veel. Esialgu vast piisaks kui keegi nendelegi vastata viitsiks.

Ette tänades,

Keermekas
User avatar
arvid123
Posts: 116
Joined: Sat Feb 19, 2011 0:17
Location: tallinn, pirita

ff

Post by arvid123 »

kui elad tallinnas, soovitan raudselt minna kullo poodi. sealne rahvas on alati sõbralik ja abivalmis.sealt saad osta vajalikud jupid ja ka nõu küsida
Keermekas
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:02

Post by Keermekas »

Tänud! Elan jah Tallinnas. Käisingi eile hobimaailma poes nõu küsimas ja ka sealt soovitati Kullot.
Post Reply