"Eesti parim rc piloot"

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
mart63

Post by mart63 »

Andu wrote:J MV! Ja siis MVx2

Parim / Parimad ... ainsus / mitmus ... mis vahet seal on? Koti tõmbad pähe kõigile neile, kes Teie postitust loevad ja ise teel ei ole.
+1
tiit

Post by tiit »

Ei taha ma teemat edasi arendada, ytlen ainult oma arvamuse.
Olen vosalendur Ultraga, kuid seegi on hobby ja ma naudin seda täiel rinnal,
tahaks minna Red Bulli lendama ja olla näiteks parim, selleks pead pyhendama kogu oma elu ja raha ja see peaks olema hobby ja töö koos.
Yhesönaga kui sul pappi ja sponsoreid ei ole ei tee sa maailmas midagi ära,
ole sa siis kas vöi maailma parimast parim.
Koik me oleme parimast parimad. :lol: :lol: :lol:
Marek

Post by Marek »

Noh ei teagi kuidas seda kõike kokku võtta. Päris seda arutelu, mida ootasin ei tulnud aga üht-teist siiski võib vist järeldada: iga ala tegijad on oma ala parimad ja keegi pole kõigist kõige parem.
cuprum

Post by cuprum »

Marek wrote:Noh ei teagi kuidas seda kõike kokku võtta. Päris seda arutelu, mida ootasin ei tulnud aga üht-teist siiski võib vist järeldada: iga ala tegijad on oma ala parimad ja keegi pole kõigist kõige parem.
Nu aga nii ta ju kipubki olema. Selleks, et kedagi/midagi üldse kuidagi reastada on meil vaja konkreetset mõõdupuud, millel on peal suhteliselt konkreetsed ühikud.

Võrrelda saab muidugi ka üksteisest suht kaugel olevaid ühikuid (näiteks Siga ja Kägu), aga sellisel juhul tuleb eelnevalt kokku leppida konkreetne parameeter (meie näites näiteks rasvaprotsent).

Konkreetse jahumise aluseks olnud "parim R/C piloot" on selles mõttes suht mõõdupuuta hinnang, ning loomulikult tekitab kiusatuse igal matsil defineerida oma möödupuu, olgu selleks siis lennatavate kujundite ilu/keerukus, lennu kestus või hoopis kodu/välismaal võistlustelt korjatud "läikiv nänn".
imm

Post by imm »

OT ... aga mina pole peaaegu terve aasta võistlustel käinud ja naine arvab kodus ikkagi, et olen parim, :wink: olenemata sellest, et ise arvan ,et ma lennata üldse ei oska. :lol: ...mis ka tegelikult tõsi on.
prosper

Post by prosper »

Oi imm Sa oled ikka kodus osav manööverdaja. :) Kuidas julged naisele veel niimoodi otsa vaadata. Äkki ta loeb ka seda teemat . Vaat mis siis saab? Kas oled sellele mõelnud :? Tegelikult tunneme Sind kui parimat salakauba vedajate lõksu. :)
Post Reply