+1Andu wrote:J MV! Ja siis MVx2
Parim / Parimad ... ainsus / mitmus ... mis vahet seal on? Koti tõmbad pähe kõigile neile, kes Teie postitust loevad ja ise teel ei ole.
"Eesti parim rc piloot"
Ei taha ma teemat edasi arendada, ytlen ainult oma arvamuse.
Olen vosalendur Ultraga, kuid seegi on hobby ja ma naudin seda täiel rinnal,
tahaks minna Red Bulli lendama ja olla näiteks parim, selleks pead pyhendama kogu oma elu ja raha ja see peaks olema hobby ja töö koos.
Yhesönaga kui sul pappi ja sponsoreid ei ole ei tee sa maailmas midagi ära,
ole sa siis kas vöi maailma parimast parim.
Koik me oleme parimast parimad.
Olen vosalendur Ultraga, kuid seegi on hobby ja ma naudin seda täiel rinnal,
tahaks minna Red Bulli lendama ja olla näiteks parim, selleks pead pyhendama kogu oma elu ja raha ja see peaks olema hobby ja töö koos.
Yhesönaga kui sul pappi ja sponsoreid ei ole ei tee sa maailmas midagi ära,
ole sa siis kas vöi maailma parimast parim.
Koik me oleme parimast parimad.
Nu aga nii ta ju kipubki olema. Selleks, et kedagi/midagi üldse kuidagi reastada on meil vaja konkreetset mõõdupuud, millel on peal suhteliselt konkreetsed ühikud.Marek wrote:Noh ei teagi kuidas seda kõike kokku võtta. Päris seda arutelu, mida ootasin ei tulnud aga üht-teist siiski võib vist järeldada: iga ala tegijad on oma ala parimad ja keegi pole kõigist kõige parem.
Võrrelda saab muidugi ka üksteisest suht kaugel olevaid ühikuid (näiteks Siga ja Kägu), aga sellisel juhul tuleb eelnevalt kokku leppida konkreetne parameeter (meie näites näiteks rasvaprotsent).
Konkreetse jahumise aluseks olnud "parim R/C piloot" on selles mõttes suht mõõdupuuta hinnang, ning loomulikult tekitab kiusatuse igal matsil defineerida oma möödupuu, olgu selleks siis lennatavate kujundite ilu/keerukus, lennu kestus või hoopis kodu/välismaal võistlustelt korjatud "läikiv nänn".