Elektrikopteri "Grown III" häälestamine

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
AndrusT
Posts: 541
Joined: Mon Mar 05, 2007 19:41
Location: Tallinn

Elektrikopteri "Grown III" häälestamine

Post by AndrusT »

Vajan abi elektrikopteri Grown III koos HeliCommand autopiloodiga häälestamiseks. Tahaks ta lõpuks lendama saada. Võimalus kulutatud aeg rahaliselt hüvitada.
Kristjan
Posts: 577
Joined: Thu Aug 24, 2006 17:45
Location: Tallinn
Contact:

Post by Kristjan »

Tere!

Kus paikned?
Miks installeerid Helicommandi oma kopteri peale? Kas lennutamine on selge? Kui ei ole siis ei soovita Helicommandi peale panna kuna see pidurdab arengut mitmekordselt.

Ise kasutan teda abivahendina aerofotode tegemisel.

Nädalavahetusel võin abiks olla kusagil platsi peal Tallinna lähedal 8)

Terv,
K.
AndrusT
Posts: 541
Joined: Mon Mar 05, 2007 19:41
Location: Tallinn

Aga mida siis muud ..

Post by AndrusT »

Grown III on jah mul esimene kopter. Enne seda olen tegelenud veidi lennukite lennutamisega. Helicommandi paigaldasin, sest mingit teist gürot mul pole. Helicommandis saab mõlemad hoidemoodused välja lülitada. Jääb vaid saba hoidmine. Võib-olla on tõesti mõtekas ka ainult saba hoidev güro hankida ja enne sellega kopter lendama saada, kuid mul on veel usk, et saab ka Helicommandiga alustada.

Lugesin siin ka kellegi huvist filmimise vastu. Ka endal samad plaanid. Olen praegu niiöelda odava kopteri katsetamise järgus. Simu etapp on mingis mõttes juba läbitud, kuid selge on see, et simuga tuleb harjutamist pidevalt jätkata.

Minu probleem on selles, et olen tegelikult algaja ja kogu see kopteri maailm on osutunud minu jaoks oodatust keerukamaks ja olen mõistete ja kümnete häälestuse parameetrite virr-varris ära eksinud.

Hea meelega võtaks kellegi asjatundja käest personaalseid õppetunde, et saaks uuesti järjele. Raamatuid ja interneti materjale mitte soovitada (va. arvatud eestikeelsed tekstid). Tahan vahetut suhtlemist ja oma lihtsatele küsimustele vastuseid koos praktikaga oma kopteri häälestamisel.

Asun Tallinnas. Nädalavahetused reeglina vabad ja pea kõik kellaajad sobivad, kuid korraga üle 2-3 tunni aega kulutada ei saa.

Kes saaks aidata -- lepiks konkreetsemalt kokku e-kirja teel.
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Kas saite hakkama? Väga imeliku topicu all, ime et tähele panin ;)

I.
AndrusT
Posts: 541
Joined: Mon Mar 05, 2007 19:41
Location: Tallinn

Post by AndrusT »

Vahepeal juba päris lendas ja oli tekkinud tunne, et olen juba kõva käpp kopterit õhus hoidma, sest RF 3.5G simus hõljutan kopterit treeningprogrammis vabalt 7-da tasemeni, ning rookisin helicommandi pardalt maha. Tulemuseks oli paraku kopteriga pea kohene pinnasesse sõitmine. Ja nüüd jälle lõputud nokitsemised ja parandamised une arvelt. Palju jama tekkinud vibrade välja saamisega jne. jne.

Arvaku teised mis tahavad, igal juhul jään mina mõnda aega vaid helicommandiga lendama. Palju stressivabam lend ja võib plaanida ka midagi rohkemat kui lihtsalt õhus hõljutamine.
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Anyway: kui äike vähegi lubab - täna 13:00 kollasele platsile... ;)
Post Reply