Kopteriklubi

Arutelu helikopteritest ja teistest "liikuva tiivaga" mudelitest

Moderator: Kristjan

ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Kopteriklubi

Post by ints »

...asutamisel on Kopteriklubi, loodetavasti ilmub MTÜ äriregistrisse tuleva nädala esimestel päevadel...

juhatuse tööjaotus hetkel selline:
Indrek üldorgunn, esindamine ELFis, veeb
Ville sponsorid ja veeb
Mihkel liikmed ja liikmemaksude kogumine
Kristjan raamatupidamine jms

Peep pole juhatuses, aga on revisjonikomisjoni liige.

Eile kirjutasid liikmeks soovimise avaldused veel 2 inimest, üks mittetallinlane andis suusõnalise nõusoleku liituda niipea kui keegi juhatusest mägieestisse satub. Eelkonsultatsioonide korras on lubaduse ühineda andnud veel kümmekond harrastajat.

Plaan on ühendada/orgaiseeruda see aasta min. 15..20 mudelisti, st. põhikirja järgi võib klubi kopterimudelismi kõrval tegeleda ka mudelraudtee, laeva, auto või lennukimudelismiga ;)

liitumine täiskasvanule 10 eur, samasuur on ka aastamaks 2011. plaanis on luua ka pereliikme, noorliikme ja toetajaliikme staatused, nende liitumis- ja aastamaksud on juhatuse poolt veel arutusel ja üldkoosolekul kinnitamata.

See võimaldaks tasuda ka ELFi klubi liikmemaksu ja
Last edited by ints on Mon Aug 22, 2011 15:12, edited 1 time in total.
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

Millal saab tutvuda kopteriklubi põhikirjaga? Kellele on klubi suunatud ning mis on selle eesmärk?
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Põhikiri ja muud dokumendid on praegu, kuni veebiasjade korda saamiseni ajutiselt sellisel aadressil:

www.heli-web.com/klubi/

Loodetavasti saab nende lugemise abil vastused ka enamusele esile kerkida võivatele küsimustele, kui ei, siis võiks siinsamas edasi arutada ;)

Aga eesmärek on loomulikult kopterimudelismi edendamine ja harrastajate ühendamine, täpsemalt tsiteerides põhikirja: "Klubi tegevuse eesmärgiks on kopterimudelismi, aga ka teiste mudelismi alade (sh mudelraudtee, lennu-, auto- ja laevamudelismi) harrastajate ning huviliste ühendamine ja vastava tegevuse ning võistlusspordi arendamine, sh nende spordialade populariseerimine, kaasates oma tegevusse noori."
User avatar
trebla
Posts: 1141
Joined: Fri Oct 29, 2010 13:45
Location: Tallinn

Post by trebla »

Tore põhikiri, aga alguses tundus vähe igav lugeda, kuni punktini 10. Kohe tulid pähe kaks küsimust:
1. Kas klubist väljaheitmise vältimiseks peab liige rangelt kõigis p 7 loetletud tegevustes osalema?
2. Kas lennuki põletamist või sellele tegevusele kihutamist või kaasaaitamist loetakse ka ebaeetiliseks teoks? :roll:

Uuesti asjalikumat juttu- punktis 37 sisaldub osaliselt juba p 22, võiks ilu mõttes p 37 teksti veidi täiendada ja p 22 välja jätta.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Lennuki põletamise osas peab ilmselt üldkoosoleku kokku kutsuma, et asja arutada. KOPTERI põletamine on selgelt ebaeetiline <wide grin>

P.7 osas: kui tuvastatakse, et liige jätab kasutamata võimaluse propageerida mudelsporti, siis ilmselt kutsutakse ta klubi tõekomisjoni ette vaibale. Vaiba ostmine on selgelt hetkel kõige prioriteetsem ülesanne <very wide grin>

Aga asjalikuma osa vastuseks: põhikiri baseerub hetkel kehtivale MTÜ näidispõhikirjale ja Hiiumaa Mudelite Klubi ning Nõmme Mudellennu Klubi poolt edastatud headele ideedele, mida on juhatuse liikmete poolt veidi suupärasemaks sõnastatud. Ja kuna idee on teha ikkagi toimiv klubi, millel oleks toimiv klubiline tegevus, siis P7 on igati asjakohane: niisama kõrvade või siis kopterilabade lehvitamine pole piisav. Klubi liige on tubli ja aktiivne initsiaator. Kui vaja, tuleb lõikab lennutusplatsi muru lühemaks. Kui vaja, korraldab klubi liikmetele teeõhtu.

Idee on üritata realiseerida ka Soome ja Inglismaa head tava: klubi pereliikme staatuses liikmed saavad nn. põhiliikme kõrvalt kas tasuta või peaaegu tasuta klubi liikmeks ja on kaasatud aktiivselt klubi tegevusse. Mh, laias maailmas näeb lennutuspäev välja sedamoodi, et "peremees-klubi" liikmed pakuvad platsil sooja toitu jms. ja tavaliselt tegeleb selle jagamisega mitte lennutamisega tegelev klubiliige (pereisa/laps), vaid tema abikaasa/isa/ema/vanaisa/vanaema/laps/sõber. Prooviks meil ka asja sedamoodi toimima saada - mudellend on perekondlik tegevus ja selleks et see kõikide jaoks mõnusalt toimiks oleks hea, kui ülalnimetatud tegelased ennast platsil üleliigsena ei tunneks või omaette autos ei istuks, vaid ka neil oleks lõbus sotsialiseeruda ja ennast kasulikuna tunda.

Elu on näidanud ka seda, et ükski tippsportlane ilma "tugiüksuste" olemasolu ja perfektse toimimiseta kaugele ei jõua. Kui me kunagi tahame minna kopterite EMile, MM-ile, 3DMastersile - siis et keegi sinna jõuaks peab kodus asjad korda saama. St., peab ekisteerima piisav tehniline kompentents, piisav konkurents, piisav aktiivsus treenida/võistelda/harrastada. Meie selleni ilmselt ei jõua, et ISE mõni selline võistlus kinni panna, aga meie missioon on pigem luua piisav baas, et kümnekonna aasta pärast ka selles osas Eesti kaardil oleks. Arvestades konkurentsi laias maailmas ja kohalikke kliimaolusid on see piisavalt ambitsioonikas ülesanne. Ausalt öelda oleks juba piisavalt tore seegi, kui keegi suudaks enam-vähem maailmatasemel lennutada, et OSALEDA nendel võistlustel ja mitte saada diskvalifitseerituks (nagu juhtus ukrainlastega paar MMi tagasi ;).

I.
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

austamiskoosoleku v alustamiskoosoleku v asutamiskoosoleku? - näpukas?

Põhikiri ise on lihtne ja arusaadav ning võimalidab saavutada soovitud eesmärke, kui liikmed on aktiivsed. Mina olen poolt!
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
User avatar
felch
Posts: 1462
Joined: Wed Apr 22, 2009 16:48
Location: Tallinn, Nõmme
Contact:

Post by felch »

Hei, kopteristid!

Soovin liituda klubiga. Olen eelnevalt täitnud p.7 nõudeid - Tipi aulas on toimunud mitu lennuseanssi huvilistele ja loodetavasti toimub veelgi. See ei sõltu küll minust aga saan kaasa aidata.
"Kodulennuväljal" ma muru niitmisest keeldun sest seal on asfalt :)
Kopterit pole kunagi põletanud ja ei kujutaks ette ka. Siiski, segaduste vältimiseks tunnistan üles et kuskil 8.klassis käies põletasin tahtlikult omaehitatud plaaneri (katsetuste käigus kõvasti viga saanud, see oi ta viimane lend). 2 kaameraoperaatorit rippus ahvidena puu otsas et seda tegevust jäädvustada. Oli nimelt mõte teha äge film aga Oscarit tookord ei saanudki...
Pole midagi paremat halvast ilmast !
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Tore,Tore. Mina olen poolt. Ja lõpuks saab ka mõni ammu unistatud võistlus ehk jalad alla. Mõtlen nende väga pisikeste Office CUPi. Ja miks mitte ka Maidu alustatud Lama CUPi. Suurem seltskond kes põhikirja täitmise nimel väljas on ,teeb selle kindlasti teoks(tegu= tegema) :) Võtke mind ka klubisse palun :) Loodan ka et kopteri suurus ei ole määrav kas Su nimi kirjutatakse väikese või suure algustähega :) .
User avatar
MihkelP
Posts: 384
Joined: Wed May 06, 2009 1:47
Location: Mustamäe/Saue

Post by MihkelP »

Tere kõigile

Kopteriklubi liikmeks astuda soovijate avalduste vastuvõtt on alanud.

Ootame klubisse lisaks kopterimudelistidele (sõltumata rootorite arvust ja suurusest) ka kõiki mootorlennuki ja plaanerilennutajaid ning -ehitajaid, samuti ka auto-, laeva- ja ka raudteemudeliste. Esialgu võib oma liitumissoovist ka siin teada anda, et näha, palju meil soovijaid tuleb. Ametlik vastuvõtt klubisse eeldab siiski kirjalikku avaldust. Avaldused võib juba praegu minule saata ja ma registreerin need pärast seda kui Kopteriklubi ka ametlikult registrisse saab. Kontakt esialgu läbi PS-i. Liitumistasu ja klubi aastamaksu hakkame korjama pärast Kopteriklubi arveldusarve avamist pangas.
Muuhulgas hakkab Kopteriklubi korraldama ka FAI litsentside saamist. Sellekohane avalduse plankett on ka seal põhikirja juures olemas.

Eile Kollasel sain juba 2 kirjalikku sooviavaldust Kopteriklubiga liitumiseks ja näen siin praegu veel vähemalt kolme soovijat. Seega 10 inimest juba koos.
PS. Austamiskoosoleku parandame ka vast ära :oops:

Mihkel
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

Virisen natuke nüüd: hakkasin taotlust täitma, kuid kõik väljad ei olegi täidetavad elektroonilisel kujul (lihtsalt) :( hakkasin Acrobatiga teksti juurde kirjutama, kuid osutus väga tüütuks... peab vist "faksiga" saatma :wink:
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Teadaolev probleem. OpenOffice save as PDF tekitab jah paraku hetkel teatud funktsionaalsuse kadumise, ja Acrobadiga (mitte reader!) pole mahti olnud asju üle käia... :-( Kui Sul on idee, kuidas muudmoodi asja toimima saab, anna aga teada. Äkki LibreOffice toimiks paremini?
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

Väike panus ka minu poolt... Saatsin vormi põhja ints(at)heli-web.com aadressile, vaata üle ja saab võrku ülese panna kasutamiseks.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
User avatar
trebla
Posts: 1141
Joined: Fri Oct 29, 2010 13:45
Location: Tallinn

Post by trebla »

Suur väljakutse kopteriklubile- lepitada lennuki- ja kopterirahvas. Mujal maailmas näikse asi tõsiseks minevat:
http://www.modelairplanenews.com/blog/2 ... get-along/
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

Ei saa sellest lihtsalt aru, miks mõnedes piirkondades sellised tülid. See on pigem seotud piirkondadega ning tõenäoliselt minevikus toimunud jamadega. Ma ei mõista ka usu teemalisi kokkupõrkeid, kus kellelgi on paraad ning teistele ei meeldi, hakkame maha nottima jne...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Bluesmell
Posts: 616
Joined: Wed Mar 10, 2010 0:13

Post by Bluesmell »

trebla wrote:Suur väljakutse kopteriklubile- lepitada lennuki- ja kopterirahvas. Mujal maailmas näikse asi tõsiseks minevat:
http://www.modelairplanenews.com/blog/2 ... get-along/
Mina saan endaga küll jumala hästi läbi ja isegi lennuplatsi pärast ei tülitse - ikka kenasti kordamööda....
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
User avatar
trebla
Posts: 1141
Joined: Fri Oct 29, 2010 13:45
Location: Tallinn

Post by trebla »

Ka minul pole iseendaga sel pinnal konflikte tekkinud :lol:
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

kopterihirm...

Post by ints »

...on reaalselt sees mõnedes välismaistes prevalveerivalt vanema generatsiooni esindajatest koosnevas ülitugevas-traditsioonidega seltskonnas kes eriti kopterirahvaga kokku ei puutu - niipalju kui mina foorumitest lugenud olen. Õnneks Eestis sellist probleemi pole, ilmselt kõikidel nimetatud põhjustel: pole meid kokkugi väga palju rääkimata siis ükshaaval, ka kopteritega koos lennutatud aastaid. võibolla ka asi selles, et esimesed kopterivanad olid meil kõik välja kasvanud teistega samadest huviringidest ja teisi ohustavat jama kokku ei keeranud.
Last edited by ints on Thu Aug 25, 2011 22:15, edited 1 time in total.
User avatar
felch
Posts: 1462
Joined: Wed Apr 22, 2009 16:48
Location: Tallinn, Nõmme
Contact:

Post by felch »

Avaldus saadetud meilile kuid kuidas allkirja anda? Hiljem kohapeal? Digiallkirja vorm justkui ei võimalda.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

digidoc ;)?
User avatar
Riff
Posts: 1439
Joined: Mon May 03, 2010 10:12
Location: Rakvere

Post by Riff »

Kui ma allkirja põhja tegin, siis sain ise digidoci otseselt kasutamata allkirja lisada. Allkirja väljale klikates avas allkirjastamise akna ning küsis paroole ning saigi allkirjastatud.

DigiDoc softiga peaks õnnestuma vabalt allkirjastada.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
User avatar
MihkelP
Posts: 384
Joined: Wed May 06, 2009 1:47
Location: Mustamäe/Saue

Post by MihkelP »

Niisiis kodanikud hobikaaslased.

Nüüdseks on siis meie uus Kopteriklubi registreeritud, pangaarve avatud ja muu vajalik eeltöö tehtud.

Juhatuse koosolekul on otsustatud jagada juhatuse liikmete vastutusalad järgmiselt:
- Indrek Hiie: juhataja, klubi esindamine ELF-is ja Mudellennu Ühenduses. Klubi töö (juhatuse- ja üldkoosolekute) korraldamine, veeb, sporditöö korraldamine;
- Kristjan Tiimus: raamatupidamise korraldamine, kirjavahetus ametiasutustega (sh. aastaaruande ja tegevusaruande koostamise koordineerimine);
- Mihkel Pupart: liikmete üle arvestuse pidamine, sh. liikme- ja FAI maksude kogumine ja sellega seonduv aruandlus;
- Ville Vellend: veeb, töö sponsorite leidmiseks, EU jt. sihtprogrammide/projektide rahastamistaotluste koostamine/koordineerimine.

Üldkoosoleku otsusega on kindlaks määratud erinevad liikmestaatused klubis.
Otsustati, et kokku eristatakse nelja tüüpi liikmeid:
- lihtliige
- noorliige (kuni 18. aasta vanune laps või noor)
- pereliige (jooksval kalendriaastal lihtliikme või noorliikmega samast leibkonnast)
- toetajaliige (sh. võimalik juriidilisest isikust liige)

Sisseastumis- ja aastase liikmemaksu suurus.
Otsustati, et sisseastumis- ja 2011 aasta liikmemaksud on järgmised:
- Lihtliikmed: 10 eur sisseastumis- ja 10 eur liikmemaks;
- Noorliikmed: 3 eur sisseastumis- ja 3 eur liikmemaks;
- Pereliikmed: 2 eur sisseastumis- ja 2 eur liikmemaks;
- Toetajaliikmed: 0 eur sisseastumis- ja 30 eur liikmemaks.

Registreeritud on ka domeen www.kopteriklubi.ee ja käib selle kujundamine ja arendamine.

Avaldusi klubiga liitumiseks on lisaks asutajatele laekunud hetkel viielt inimeselt. Kokku siis praegu 10 liiget.
Lisaks lihtliikmetele on sooviavaldused juba ka kolmelt pereliikmelt.
Seega on Kopteriklubi nüüd igati valmis vastu võtma avaldusi uutelt huvilistelt. Avalduse planketi leiab endiselt www.heli-web.com/klubi/
Avalduse saab täita otse arvutis ja allkirjastada digitaalselt ning saata saab emailiga juhatus(ät)kopteriklubi.ee.

Ning nagu ka juba varem mainisin, siis ootame klubisse kõiki mudeliste, mitte ainult kopterimudeliste, vaid ka kõiki lennuki ja
plaanerilennutajaid ning -ehitajaid, samuti ka auto-, laeva- ja ka raudteemudeliste. Ja loomulikult on oodatud kõik huvilised üle Eesti.

Nüüdsest hakkan ka väljastama liitumise ja liikmemaksu arveid uutele liikmetele. Enamus asutajaliikmeid on oma panuse klubi hüvanguks juba andnud.

Mihkel
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Bluesmell
Posts: 616
Joined: Wed Mar 10, 2010 0:13

Post by Bluesmell »

Nüüd Kopteriklubil ka oma Facebooki leht: http://www.facebook.com/pages/Kopterikl ... 3129499740

Image
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
User avatar
trebla
Posts: 1141
Joined: Fri Oct 29, 2010 13:45
Location: Tallinn

Post by trebla »

Meie Ville räägib raadios:
http://podcast.kuku.ee/2011/09/26/digit ... FeedBurner

Jääme ootama teledebüüti :)
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
ints
Posts: 621
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:49
Contact:

Post by ints »

Kes kogu saadet ei viitsi üle kuulata, siis teemakohane jutt hakkab 24dast minutist (23:58-st).
User avatar
Ropka
Posts: 1450
Joined: Mon Jun 12, 2006 16:47
Location: Tallinn

Post by Ropka »

kas siinne foorum ei oleks olnud mainimist väärt?
kogun vanu vene lennukimootoreid
gupi
Posts: 63
Joined: Thu Apr 09, 2009 8:38
Location: Tartumaa

Post by gupi »

Kuidas see nö perifeeriaelanike ehk mittetallinlaste aktiivne osalemine võiks välja näha?
kõik on õpitav
User avatar
MihkelP
Posts: 384
Joined: Wed May 06, 2009 1:47
Location: Mustamäe/Saue

Post by MihkelP »

Klubi ongi asutatud selle mõttega, et ühendada harrastajaid kogu vabariigist. Ega siis mudelismiga ainult Tallinnas ei tegeleta. Meil on ju ka nn perifeerias harrastajaid küll. Tartu ja Viljandi inimesed ka juba kirjutavad siin oma tegemistest. Minu meelest positiivne juba see, et suhtlus on aktiivsemaks läinud, korraldatakse kokkusaamisi ja vahetatakse kogemusi. Usun, et klubi kaudu laieneks ring veelgi ja tutvuksid ka inimesed, kes võibolla kõrvaltänavas elavad aga kuidagi kokku ei saa. Seega paraneks juba klubiline tegevus lokaalses mõõtmes. Ja nagu öeldakse: kus tegijaid seal nägijaid. Ehk siis tekib ka uusi huvilisi ja harrastajaid.
Globaalsemas plaanis tuleb ka üritusi, kus kogu vabariigi mudelistid kokku saavad.

Niisiis kodanikud, selg sirgu ja pikem samm. :D
Klubi on avatud.
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Marek
Posts: 2912
Joined: Tue Jul 26, 2005 15:43

Post by Marek »

Ropka wrote:kas siinne foorum ei oleks olnud mainimist väärt?
Kollane vähemalt mainiti ära ja ohutuse osa meeldis mulle :)
User avatar
Kpe
Posts: 660
Joined: Thu Apr 02, 2009 15:16
Location: Tallinn

Post by Kpe »

Nu jah, aga lahtiseks jääb ikkagi et miks just Kopteriklubi kui ühendatakse erinevate alade mudeliste?
Last edited by Kpe on Tue Sep 27, 2011 16:59, edited 1 time in total.
User avatar
trebla
Posts: 1141
Joined: Fri Oct 29, 2010 13:45
Location: Tallinn

Post by trebla »

Paneks siis nimeks lennuki-paadi ja kopteriklubi ehk lühendatult LePaKo klubi (soome sõnaraamat abiks) :lol:
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Post Reply