Auväärt üritus!!!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Marek

Auväärt üritus!!!

Post by Marek »

Laupäeval, 8. oktoobril 2011.a. toimub Kullamaal (Läänemaa ) " Kullamaa Rahvuspäev " pühendusega kodukandist (Kullamaalt ) pärit Euroopa - ja Eesti lennunduse ajalugu teinud meestele Aleksander Liwentaal,ile ja Ulrich Brasche,le .

Kell 11.30 avame Kullamaa kirikuesisel platsil nimetatud meeste auks mälestumärgi .

kell 12.00 Kullamaa Kultuurimajas näituse avamine ja kultuurikonverents.

Kell 14.00 oleks igati sobiv aeg mudellennukite demonstratsiooniks . Kullamaa Kultuurimaja tagaküljel asub kooli staadion ( 50 x 90 m )

Kell 18.00 on plaanitud pidupäevakontsert
----------------------------------------------------

Ma arvan, et paar ilusat koopiat sobiks sellisele üritusele. Mõni II MS lennuk ja Janno koopiaplaanerid?
Last edited by Marek on Mon Oct 10, 2011 0:05, edited 2 times in total.
Marek

Post by Marek »

titan

Post by titan »

Aga siin kohal on ju vast loodud ja ka vanematel aegadel loodud mudellennuklubidel oma tegevust võimalik propageerida vastavalt põhikirjale.
Kutsuks üles erinevate klubide liikmeid aktiivsemalt osalema propageerivatel üritustel. Tahaks näha ikka seda pointi, milleks liituda ühe või teise klubuga.
Lihtasalt selleks, et aastamaksu maksta ja kuhugi kuuluda ei näe ma liitumiseks piisavat põhjust. Ning seda mitte ainult mina! :wink:
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Marek

Post by Marek »

Tuletan meelde, et tegu ei ole show-üritusega! See on mälestusüritus ja sinna sobivad pigem koopiaplaanerid ja nende meeste eluajal lennanud lennukite koopiad!
Image
Kellel on Janno kontakt? Kunol peaks olema. Ehk helistad ja uurid, kas Janno oleks minemas? Tiidu Trojan ei ole veel valmis?
Bluesmell

Post by Bluesmell »

Marek wrote:Tuletan meelde, et tegu ei ole show-üritusega! See on mälestusüritus ja sinna sobivad pigem koopiaplaanerid ja nende meeste eluajal lennanud lennukite koopiad!
Kas see tähendab et helikopteriga kohaletulek on keelatud? Heliokopteri joonised on ka ju Da Vinci (s. 1452) kritseldustel mis on tehtud tunduvalt enne auväärt lendu harrastavate mõisahärrade eluaega?

Image
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
Marek

Post by Marek »

Mis see Da Vinci siia puutub? Tegu ikka konkreetsete meeste mälestusüritusega, kes on hakkama saanud konkreetsete tegudega kasutades konkreetseid lennumasinaid. Sama hästi ei kõlba sinna üritusele ka Sbach trikitama või jet vilistama. Aga muidugi keelata keegi midagi ei saa. Maitse asi.
Bluesmell

Post by Bluesmell »

Marek wrote:Tuletan meelde, et tegu ei ole show-üritusega!
Nagu mingid matused siis või ???
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
felch

Post by felch »

Ma arvan, et Marek tahab vihjata asjaolule, et tegu on teemaüritusega. Teemasse antud juhul ei kuulu tänapäevased lennumasinad. Vanade autode näitusele ei tule üldjuhul ju ka vormelid.
Igal muul juhul oleks Sinu kopter või Mareki enda Sbach või mõni muu äge lennulind kindlasti kirsiks koogi peal.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Bluesmell

Post by Bluesmell »

felch wrote:Ma arvan, et Marek tahab vihjata asjaolule, et tegu on teemaüritusega. Teemasse antud juhul ei kuulu tänapäevased lennumasinad. Vanade autode näitusele ei tule üldjuhul ju ka vormelid.
Igal muul juhul oleks Sinu kopter või Mareki enda Sbach või mõni muu äge lennulind kindlasti kirsiks koogi peal.
Asi selge - minupoolt lõpetatud. Tulen ehk läbi kuna olen sealkandis toopäev niikuinii (kopteri jätan autosse)
Image
Marek

Post by Marek »

Kui sa nt enne sinna satud, siis võiksid rajaluuret teha. Jannoga saadi täna kontakti ja nüüd peaks selgeks tegema, mis võimalused seal lennata on. Sateliidipildilt on näha mingi hekk ümber staadioni. Kui kõrge see on? Heki taga paistab põld. Kui sile see on? Kelle oma? Kas saaks plaaneriga sinna maanduda ja kas saaks pukseerimislennukiga kuskilt õhku ja alla?
Kes sinna satub, tehke pilti ja andke infot.
prosper

Post by prosper »

Nägin uudiseid aga see mudeli lennutamine läks nii kiiresti et ei näinud lennutajat. Aga keegi plaaneri meestest. Tänud et kohal oldi sest siiski austusest niisuguse mehe vastu oli pisike rosin vajalik :)
Marek

Post by Marek »

Herr J oli minu arvates. Ise suutsin sootuks unustada ürituse kuigi sõitsin seal läheduses ja kuklas midagi kumises kogu aeg, et midagi olen unustanud. Kas Janno ei jõudnud sinna?
Post Reply