September 2011
September 2011
Täna on ilus lennuilm ja kui keegi liituks siis võiks minna viljandi lennuväljale lennutama.
Tänase päeva märksõna oli mull mullis kinni. Kahju vaid et võistlust polnud. Ideaalne lennuilm. Rada küll nendest paduvihmadest märg aga seda sai ju ainult paar korda kasutada seoses maandumisega aku vahetuseks . Kael hakkas ka sest taeva vaatamisest vinklisse minema.Tund aega õhus püsida polnud probleem.
Mina seevastu hoidsin ennast maadligi http://www.vimeo.com/28573742
Re: September 2011
ArdiK wrote:Täna on ilus lennuilm ja kui keegi liituks siis võiks minna viljandi lennuväljale lennutama.
Ardik, käisime pühapäeval lennuväljal 18.30-20.00
Kui lähete mõnikord siis helista, ei pruugi iga päev foorumit lugeda.
Ise olin väga rahul ja sõbra Mentor lendas kah super hästi.
Muidugi oleks võinud ise kah sulle helistada.
Kuidas mujal eestis ilm on? Tartus on lauspilvisus ja tilgub miskit.
Aga lennata oli päris kasulik, ma ei usu,et ma tavalisel päeval kui mingi nähtavus ka on suudaks end sundida niipalju madallendu tegema..
Teemat arendades, varsti on talv jja siis teatavasti on pime - kas keegi on n-ö normaalmõõdus mudelelile tulesid külge pookinud ja nende järgi lennutanud?
Aga lennata oli päris kasulik, ma ei usu,et ma tavalisel päeval kui mingi nähtavus ka on suudaks end sundida niipalju madallendu tegema..
Teemat arendades, varsti on talv jja siis teatavasti on pime - kas keegi on n-ö normaalmõõdus mudelelile tulesid külge pookinud ja nende järgi lennutanud?
Hommik oli paljutõotav, tulin tsikliga välja aga lõunaks juba sadas korralikult ja taevas ühtlaselt hall. Praegu jälle päike väljas aga mingid tumedad pilved ähvardavad, maapinna lähedal suht vaikne kuid üleval pilved liiguvad üpris tempokalt. Kui momenti tabada siis hea lennuilm
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Raadi
Tuleks ise ka kui vähegi ilma on 5-6 paiku.
Aivar
Aivar
õhtu Raadil
Täna tehti siis Raadil ajalugu, rahvast oli koos nagu mõnel suursündmusel,
Ilm oli lendamiseks hea ja seda ka usinalt tehti.
Loodame et ka edaspidi rahvast rohkem koos meil käiks.
Aivar
Ilm oli lendamiseks hea ja seda ka usinalt tehti.
Loodame et ka edaspidi rahvast rohkem koos meil käiks.
Aivar
Oli tipp-topp!
mõned pildid: http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... adil_1_001
ja homme Ridalisse!
mõned pildid: http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... adil_1_001
ja homme Ridalisse!
Tekkis idee kontrollida Viljandi lennuvälja lennutingimusi. Proovin kella 15-16 vahel kohale jõuda. Kas keegi tuleb veel kampa?
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
Nii Viljandi lennuväljal käidud, olukord ok kuid peab aega jagama suurte lennukitega kuna ilusa ilma tõttu huvilendajaid palju.