September 2011
Võrumaa ja Põlvamaa piiril oli samuti kena lennuilm. Pildil näha Tilsi järv ja kaugel Peipsi. Nähtavus oli väga hea. Tõusud kitsad ja raskesti tsentreeritavad. Pilt tehtud Blanikult, kõrgus kuskil 800 m. Pilvealus kuskil 1100 m. Peale lendu sain Kati ASWd lennutada. Olin ühe suure pilve all, suhteliselt madalal, kui sinna tulid uudistama ka kaks Blanikut. Tiirutasime seal kolmekesi aga midagi head ei leidnud ja Blanikud lahkusid järgmise pilve suunas. Mina läksin vastassuunas pilve teise serva alla ja sattusin heasse tõusus. Umbes 5 min pärast olin tunduvalt kõrgemal kui Blanikud ja vahepeal riivasin pilveräbalat. Siis muutus ASW peaaegu nähtamatuks ja hakkasin sügavate spiraalidega kõrgust kaotama - Kati näris küüsi Hiljem lendas lennuvälja pealik Einar ASWga ja tegi samuti ühe Balnuikuga ühes tõuses spiraale. Mõlemad nägid üksteist ja uudistasid teineteise tegevust - seda Kati õnneks ei näinud
Hei!
Oli jah hea päev, sai seenel käidud ja kummipaadiga järvel kalal(üks purikas ei jäänud ka tulemata). Päeva lõpus kannatas ka pildistada.
Ringtee Viljandi järveotsas, endiselt ehituses... http://paranull.blogspot.com/2011/09/ri ... -vol3.html
Parimat soovides,
-Ilmar-
Oli jah hea päev, sai seenel käidud ja kummipaadiga järvel kalal(üks purikas ei jäänud ka tulemata). Päeva lõpus kannatas ka pildistada.
Ringtee Viljandi järveotsas, endiselt ehituses... http://paranull.blogspot.com/2011/09/ri ... -vol3.html
Parimat soovides,
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi
Kui end teadlikult selleks ettevalmistada, pole hullu.
Olen 8.5 h metsas kõrgistmel sigu passinud, oli nagu täis tööpäev
Aeg läks kiiresti ja paarikümne meetri kaugusel põõsas hingav elajas hoidis adrenaliini üleval, aga mingi sisemine hääl ei lubanud tal söödale välja tulla.
Kui kõik oli möödas ja adrenaliin langend, siis tulid kõik vajadused, tahtmised ja soovid taas meelde
Olen 8.5 h metsas kõrgistmel sigu passinud, oli nagu täis tööpäev
Aeg läks kiiresti ja paarikümne meetri kaugusel põõsas hingav elajas hoidis adrenaliini üleval, aga mingi sisemine hääl ei lubanud tal söödale välja tulla.
Kui kõik oli möödas ja adrenaliin langend, siis tulid kõik vajadused, tahtmised ja soovid taas meelde
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Mis eesmärgiga sai siga nii kannatlikult oodatud? Mina olen käinud oma uneaja arvelt tundide kaupa kobraste elu jälgimas kuid midagi head pole pildile veel püüdnud. Küll on aga tulnud ette päris huvitavaid kohtumisi ja üksteisele otsavahtimist umbes pooleteise meetri kauguselt.titan wrote:Mis pilt Seal hoiad südamest kinni, et ta põksumine sind ei reedaksprosper wrote: Aga Tiit kus Sinu pilt sellest 8 tundi passitud sigutikust on?
Reedel 23.septembril raadile lennutama !!!
Kas on kedagi kes saaks ka mind peale võtta,kui kellelgil teiselgi minekut Tartust Raadile ? Vast mingi 5-6 aeg võiks.Kui muidugi ilma on(=
Mul oli neile kingitus, 7 grammi tina vaskmantlisMis eesmärgiga sai siga nii kannatlikult oodatud?
To kord nad ei tahtnud seda! Juhtub vahest erandlikke olukordi.
Sry OT ja tekitatud segaduse pärast!
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
Septembri taevapiltide jätkuks: http://www.youtube.com/watch?v=j8u0mZOqX_s (heliga soovitav)
Sügis algab reedel. Ilmad on koledad. Laupäeval Nurmsis pikalennuvõistlus. Keegi minemas?
On kollasel ka käidud? Mis seisus seal muru on ja kuidas ligi pääseb? Vihmad on vist põllutee poriseks muutnud.
Sügis algab reedel. Ilmad on koledad. Laupäeval Nurmsis pikalennuvõistlus. Keegi minemas?
On kollasel ka käidud? Mis seisus seal muru on ja kuidas ligi pääseb? Vihmad on vist põllutee poriseks muutnud.
Eile oli küll suht hea ligipääs sõiduautoga, aga võib olla on mul teede suhtes liiga madalad nõudmised
Kuna kasutasin telikuta lennukit siis muru seidukorda ei oska kriitiliselt hinnata, silma järgi oli ok.
Lisaks: saatsin hiljuti PS, kas sa neid ei loe?
Kuna kasutasin telikuta lennukit siis muru seidukorda ei oska kriitiliselt hinnata, silma järgi oli ok.
Lisaks: saatsin hiljuti PS, kas sa neid ei loe?
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Viljandi lennuväljal tuul puhub ilusasti piki rada, kahjuks kiirusega 10 m/s, sagedaste puhangutega 20 m/s (lennuvälja torni andmetel). Nii, et õhku tõusta saab, lennata saab aga maandumise ilu on küsitav
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977