Kas tuleb tuttav ette?

Postita siia naljakaid ja erilisi pilte ja videosid, mis on mudelismiga seotud
Post Reply
prosper

Kas tuleb tuttav ette?

Post by prosper »

Lugu elust enesest. :)

Kord ühel ilusal suvepäeval maa ja mere taga otsustas Tarmo minna oma uut lennukit lennutama. Oli teine just värskelt kätte saanud kaugelt Hiinamaalt saadetud tiivulise. Selleks üsna sobivaks kohaks valinud oma metsa veerel asuva põllulapi, kus ainsaks segavaks teguriks oli vaid paar kivi ning kivil istuv naabrimees. Mugavalt sisse seadnud ja lendu nautima tulnud naabrimees vaatas huviga õhus liuglevat lennukit. Palavusest jahutuseks kaasavõetud 2liitrisest pudelist humalavett rüübates ,millel ilutses silt "BOCK" , tuli tal järsku mõte isegi lennundusele paar tilka verd anda. Vaikselt Tarmo külje alla "roomanud", lausus ta kuldsed sõnad,mis nii jutu kirjutajal ja ka Tarmol endal sõnad korraks suust võtsid ja naeru näole manasid. Naabrimees lausunud :" Ma vaatan et selline asi võiks endalegi meeldima hakata. Ehk annad korraks ,ma proovin? Egas ma siis nii körgelt lendagi, ma vaid madalal ja äästi tasakesi." No mis sa kostad või arvad. Tarmol siiski nii hullu mõtet ei tulnudki ,sest palavus polnud ta kupli alla veel haudumas. Nii jäi maailm ühest lõbusast mudellendurist ilma. Aga õnneks säästis see maailm ühe lennuki. Lennuk ning Tarmo aga lendavad siiani , kuni nad ära pole ...........
Ehk naabrimees proovib tulevikus veelkord ,seda ei tea keegi öelda.
Ja jutt saigi läbi. :wink:
Bluesmell

Post by Bluesmell »

.. Minult on ka mitu korda kopterit küsitud samamoodi tõsimeeli:, "Et anna ma ka proovin korra". Paar sellist küsijat olen suutnud tuppa simu taha saada :)
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
eestikas

Post by eestikas »

noh minult pole küsima tuldud ja pole ise ka küsinud aga kui mudellennundusega tegelema hakkasin mõtlesin ka teisi vaadates et "pfff kui raske see ikka olla saab" ja siis kui oma esimese õige mudeli kätte sain siis olid mõtted vastupidised. see oli veel lennuk aga kopteritega on kuuldavasti palju raskem lendama õppida
Kyosho Spree ES
Art Tech Decathlon
Cessna 182
mart63

Post by mart63 »

Kopteriga on pigem ikka lihtsam. Treeningtelik alla ja vaikselt hüpitad maakohal. Lennukiga oled kas maas või õhus ja õhus tuleb juba tegutseda.
felch

Post by felch »

Lennuk on ise stabiilne, kopter aga tahab ise vaid crashida. Seega...nii ja naa. Lennatavad on ilmselt mõlemad.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
mart63

Post by mart63 »

Igatahes, kui ühega asi selge on, siis tuleb teine ka palju kiiremini käppa.
imm

Re: Kas tuleb tuttav ette?

Post by imm »

prosper wrote:Lugu elust enesest. :)
... ehk seiklusjutte maalt ja merelt Prosperi moodi. :wink:
prosper

Post by prosper »

Minu arust oli naljakas jah see kui õllene vend ütleb et ma lendan madalalt ja vaikselt. Ehk oli TALENT. :) Kaugel hallil ajal räägiti ka autojuhtidest kes vaid siis teel püsisid kui promill sees. Olen oma silmaga näinud keevitajat kes kainelt vaid pääsukese pesa(nii kutsuti kehvasti keevitatud liidet) keevitas aga nokastunud olekus ei värisenud käsi enam üldse. Kainelt oli niisugune vibratsioon sees et kui hiidlase moodi öelda polnud peldikusse asja :oops: sest asi läks ikka käest väga ära. Do you know what I mean :oops: Vaat niukesi lendureid pole meile küll vaja :) .
kronja

Post by kronja »

teine selline levinud küsimus mis alati esitatakse on "kaugele pult ulatub?" :)

a noh seda "anna ma ka lendan" on ka lapsed küsinud, ja siis nats solvunud et näe onu kadekops, vata kui ilusti lennuk lendab mis tal ikka juhtuda võib kui ma natuke ise ka üritan juhtida.. :)
www.skycam.ee
KristoR

Post by KristoR »

kronja wrote:teine selline levinud küsimus mis alati esitatakse on "kaugele pult ulatub?" :)
a noh seda "anna ma ka lendan" on ka lapsed küsinud, ja siis nats solvunud et näe onu kadekops, vata kui ilusti lennuk lendab mis tal ikka juhtuda võib kui ma natuke ise ka üritan juhtida.. :)

Veel küsimusi...
http://www.cafepress.co.uk/+before_you_ ... ,550630394
Ja särke
http://www.cafepress.co.uk/+rc-helicopt ... ID=6673042
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
kronja

Post by kronja »

tuhkur wrote:
kronja wrote:teine selline levinud küsimus mis alati esitatakse on "kaugele pult ulatub?" :)

Veel küsimusi...
http://www.cafepress.co.uk/+before_you_ ... ,550630394
Ja särke
http://www.cafepress.co.uk/+rc-helicopt ... ID=6673042

üliäge, peaks vist tõesti midagi sellist tegema eesti keeles ka :D
www.skycam.ee
MihkelP

Post by MihkelP »

prosper wrote:Minu arust oli naljakas jah see kui õllene vend ütleb et ma lendan madalalt ja vaikselt. Ehk oli TALENT. :) ...
Eelmise aasta Helicampi esimesel päeval rääkis Viljandi lennuväljal töötav mees väga värvikalt ühest nõukogude aja kopteripiloodist, kel pidi koguaeg viinapudel käepärast olema. Lendas väga hästi ja laskis langevarjurid alati täpselt õiges kohas välja. A kui maale tuli, siis kukkus ise ümber. Tõusis siis püsti, pühkis tolmu maha, võttis uue lonksu ja siis kopteriga uuele ringile. Vott oli talent.

Sellistest särkidest oli mingi aeg tagasi ka siin foorumis juttu ja olen ka ise asja mõelnud. Arvan, et võtame Kopteriklubis sarnaste eestikeelsete kirjadega särkide (ühis)tellimise teema arutusele.
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
-Ilmar-

Post by -Ilmar- »

Hei!

Ma proovisin midagi sellist, pole veel katsutava tulemuseni jõudnud:
Image

Parimat soovides,
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
ussimuna

Post by ussimuna »

prosper

Post by prosper »

Vahet ei ole kes on esimene aga viige see idee ellu,sest palju sellest räägitud ja asjakohane ka :) Ilmaril täiesti lahe särk :)
Laske kujundus siia Foorumisse ja nimekiri kõrvale,ning pange mind kirja. Suuruse kohta ei oska öelda sest alati on erinev, oleneb mis maa toodang on . M on valdav . Olen ostnud ka L ja XL ning tundub et sama suurus :roll: Valdav küsiaskond on eestlased ja rootslased. Arvan et särgile eesti keeles aitab :) Kes tahab paneb teksti googlesse.
felch

Post by felch »

Vääga lahe särk, tahan ka! Kas esiküljele ei tasuks panna sarnast hoiatusmärki nagu siin viidati: http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=7782 ?
Kopteri pildiga muidugi ! Tekst polegi nii vajalik.

Kopteriklubi, aee, teeks ära?
Pole midagi paremat halvast ilmast !
ussimuna

Post by ussimuna »

prosper wrote: Suuruse kohta ei oska öelda sest alati on erinev, oleneb mis maa toodang on . M on valdav . Olen ostnud ka L ja XL ning tundub et sama suurus :roll:
Kui seda sinu viimast videot vaadata (Nine Eagles), siis ma kardan, et Sulle ei lähe enam XXXL ka mitte ... Aru ma ei asa, mis Sinuga selle paari kuuga tehtud on :wink:
prosper

Post by prosper »

Siim see oli mu kaksikvend :) Vaata kui sarnased me oleme . Nagu siga ja kägu :) ma endiselt 74/172/18 :)
Post Reply