Kas 10 & 11.03.2007 Piibele ?
Kas 10 & 11.03.2007 Piibele ?
Üle pika aja vaba päev,ehk on ka ilma,kas keegi veel ?
Kusagil 11 - 12 paiku.
Kusagil 11 - 12 paiku.
Last edited by Ervin2 on Thu Mar 08, 2007 20:55, edited 1 time in total.
Inimesed, kes tulevad, võiks registreeruda. Mina olen norm ilmaga ka laup käpp. Peab aint arvestama, et õppesõitjad võivad jalus olla kuni lõunani aga 12ks võiks koguneda küll.
Eelmisest korrast jäi minul vähemalt super hea tunne. Lendasin korra ka sport kava läbi (küll konarlikult aga ikkagi ) . Maanduda on hea, metsa kohal saab kenasti lennata ja ruumi palju. Kui seljaga maantee poole olla ja enda selja taha mitte mingil juhul lennata, siis on see seal üks parimaid kohti.
ÄRGE UNUSTAGE PESUPULKASID, MILLEL TEIE SAGEDUS PEALE GRAVEERITUD!!!!! ISEGI KUI MA PEAKSIN KVARTSIPUU MAHA UNUSTAMA SIIS MUUDAME KASVÕI MÕNE AUTO ANTENNI SELLEKS.
Eelmisest korrast jäi minul vähemalt super hea tunne. Lendasin korra ka sport kava läbi (küll konarlikult aga ikkagi ) . Maanduda on hea, metsa kohal saab kenasti lennata ja ruumi palju. Kui seljaga maantee poole olla ja enda selja taha mitte mingil juhul lennata, siis on see seal üks parimaid kohti.
ÄRGE UNUSTAGE PESUPULKASID, MILLEL TEIE SAGEDUS PEALE GRAVEERITUD!!!!! ISEGI KUI MA PEAKSIN KVARTSIPUU MAHA UNUSTAMA SIIS MUUDAME KASVÕI MÕNE AUTO ANTENNI SELLEKS.
Last edited by Marek on Thu Mar 08, 2007 23:45, edited 1 time in total.
Jälle oli siis tore üritus. Pühapäeval tuli lõpuks pool tosinat lendurit kohale. Segas ainult järjest tugevenev tuul, mis sundiski peale lõunat inimesed koju. Muidu päike paistis ja asfalt oli kuiv. Submarine Lauriga proovisime jälle õpilane-õpetaja lennutamist kahe puldiga, mis väga kenasti õnnestus. Ise üritasin tugeva tuulega sport kava lennata (ei õnnestunud ). Lennukeid oli igast kalssist ja lendureid samuti Ekstra boonusena sai kekutada publiku ees, kes parkisid end raja kõrvale ja ohhetasid ja ahhetasid (eriti kui Kolja 50 cm kõrgusel peapeal lendas). Lõppes kõik kenasti, mõned muhud ja väiksemad kriimud esinesid lennukitel, kuid see käib ju asja juurde.
Jällenägemiseni!
PS! Pildistajad võiks mõne pildi üles riputada.
Jällenägemiseni!
PS! Pildistajad võiks mõne pildi üles riputada.
Niimoodi nägi se kõik välja.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album30
Ja mis põhiline lennukud enamvähem terved,ühte ei julgenud sellise tuulega autostki välja võtta,teisel väike kiilu remont ja murdunud juhiku külgeliimimine,hetkel juba korras ja ootamas järgmist korda.
Minu väikeste masinate jaoks oli ilm liialt raju.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... me=album30
Ja mis põhiline lennukud enamvähem terved,ühte ei julgenud sellise tuulega autostki välja võtta,teisel väike kiilu remont ja murdunud juhiku külgeliimimine,hetkel juba korras ja ootamas järgmist korda.
Minu väikeste masinate jaoks oli ilm liialt raju.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Lõpetasime Robiga talvise Harku järve hooaja.
Algul proovisime sõudebaasi poolset kallast, kuid ilus ilm oli kohahale meelitanud tohutu hulga inimesi, kalameestest rääkimata.
Põgenesime Harku mõisa poolsele kaldale. Jää oli kena, loike peaaegu üldse. Kahjuks ei näidanud tuul vaibumismärke, kella 16.00 paiku oli ca 5-6 m/s üksikute ootamatute, ja lühiajalise puhangutega üle 10 m/s.
Õnneks jätkus kainet meelt, tegime ainult paar lendu ja lõpetasime enne korralikku matsu.
Algul proovisime sõudebaasi poolset kallast, kuid ilus ilm oli kohahale meelitanud tohutu hulga inimesi, kalameestest rääkimata.
Põgenesime Harku mõisa poolsele kaldale. Jää oli kena, loike peaaegu üldse. Kahjuks ei näidanud tuul vaibumismärke, kella 16.00 paiku oli ca 5-6 m/s üksikute ootamatute, ja lühiajalise puhangutega üle 10 m/s.
Õnneks jätkus kainet meelt, tegime ainult paar lendu ja lõpetasime enne korralikku matsu.
Plats nati ebamugav sest keskel on paar puud ja siis äärtes on betoonblokid laiali maas. Maanduma olen isegi mitu korda tulnud kuna ei saa lihtsalt maha lennukiga.Aga kui puude ladvast kõrgemal lennata peaks edukalt saama lennutatud, ainult et 1.8m plaaner planeerib suht hästi, võimalik et ei saa maha enam:D
Autoga saab platsi kõrvale.
http://img340.imageshack.us/img340/2315 ... oomvg9.jpg
Autoga saab platsi kõrvale.
http://img340.imageshack.us/img340/2315 ... oomvg9.jpg
Kahjuks sobib see koht vaid aeglaselt lendavatele lennukitele.Liigun seal ümbruses üsna tihti,koer saatjaks.Natuke maad edasi minnes on veel lagedam plats,seal küll on elektriliin lähedal,aga puid põõsaid vähem,ka autoga saaks päris platsile,lähenema peaks aga Paldiski mnt poolt,sealt saslõki putka tagant keerab tee Stroomi ranna poole,mis lõpeb mereäärse parklaga.
Mis kell homme lähete,ehk jalutan vaatama?
Mis kell homme lähete,ehk jalutan vaatama?
See stromkatagune on täitsa tip-top koht minuarust. Naistepäevalgi oli keegi oma Piperiga seal.
Peaks ise ka loomkatseid minema tegema sinna, vägagi kodulähedane.
Peaks ise ka loomkatseid minema tegema sinna, vägagi kodulähedane.
Nonii, milles on probleemi. Võtke püksid jalast ära, ei-ei mitte teie. Sealt kus teie vaatate on hardcore, mina näen asja softi poole pealt.