Ostmine UnitedHobbiest ehk Hobbycity´st

Ostu-müügi tehingute tagasiside ja muud seesugused arvamused-kommentaarid-arutelu!
prosper

Post by prosper »

Kas mõtled neid?? http://www.towerhobbies.com/rtfplanes/l ... ecals.html
Arvan et need saad ümbrikus tellitud.
Maikkel

Post by Maikkel »

Image

Oleks pidanud sellest alustama jah.
Originaal kleepsud rebiks maha, kuna nad on nii kahjustatud ja koledad et jube lausa, ning otsiks uusi asendusi, disain on suva, aga peaasi et põhimõte sama oleks.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Sven

Post by Sven »

Nii juba kuu aega möödas mu tellimusest,millest ka eelpool juttu oli.
Pakk ikka pole kohale jõudnud, sai alustatud 2 nd tagasi uurimine gls i ja HK poolt. Täna uuesti küsides sain sellise vastuse.
My apologies. The GLS said that they are still conducting their investigation and will get back to us soon. We will be able to resend your order or issue a store credit/refund your payment once they have confirmed the order is lost.

Väga naljakas lugu, pakk kuskil kadunud lihtsalt ja keegi ei tea midagi, eks näis mis saama hakkab,ilmselt ei leitagi üles.
:?

sven
Maikkel

Post by Maikkel »

Iseenesest ju väga positiivne et nad sellise vastuse andsid, oleks oodanud palju hullemat. See tehing läks küll metsa, kuid kui nad store creditit vms annavad siis pikas perspektiivis ei ole ju hullu :)
Sven

Post by Sven »

Sedant küll jah, kuid nii mõningad lennuga seotud asjad on selle soperdise tõttu vett vedama läinud. Ilmselt ei telli sealt enam, on ka kiiremaid võimalusi. Teistele teadmiseks siis, et GLS i ei tasu usaldada.
ik

Post by ik »

Minu jaoks on ülikahtlane,et sul gls-i trackingut ei tekkinud,pakun,et saksa HK unustas saadetise postitada .. Ma olen saksa HK-st 2 korda tellinud,mõlemal korral tekkis enamvähem kohe ka tracking link, lisaks on gls mulle kohale tassinud u 30 der-schweishofferi pakki.
P28A- FPV
cuprum

Post by cuprum »

ik wrote:u 30 der-schweishofferi pakki.
Äkki ikka schweighofer'i oma ;)
Krm, haiseb küll omaette teema järgi (kui rohkem jahumist tuleb, siis vast adminnil nobedate näppude voor) - a kas oled sealt tellimiseks virtuaalkaarti kah pruukinud?
Minul nimelt viimasel ajal sealse poega niimoodu, et kaardil peab olema TOPELT raha. Maha võetakse loomulikult ainult õige summa, aga tundub, et tüübid teevad reservatsiooni ja siis sellele üritavad otsa teha uut debit'it (ning alles seejärel reservatsioon lahti lasta). Krt, ja viimane kord kirjale kah ei vastatud... alla käib see euroliit...
ik

Post by ik »

mina olen neid paypallinud. Kirjale ikka üldiselt vastavad,aga peab saatma vastavale üldmailile, inimesed tunduvad seal suht ruttu vahetuvat,niiet isiklikele mailidele kuu aega hiljem kirjutades läheb kiri kaduma. Ja vati on seni ka enavähem järgmine päev peale küsimist tagasi maksnud.

cuprum wrote:
ik wrote:u 30 der-schweishofferi pakki.
Äkki ikka schweighofer'i oma ;)
Krm, haiseb küll omaette teema järgi (kui rohkem jahumist tuleb, siis vast adminnil nobedate näppude voor) - a kas oled sealt tellimiseks virtuaalkaarti kah pruukinud?
Minul nimelt viimasel ajal sealse poega niimoodu, et kaardil peab olema TOPELT raha. Maha võetakse loomulikult ainult õige summa, aga tundub, et tüübid teevad reservatsiooni ja siis sellele üritavad otsa teha uut debit'it (ning alles seejärel reservatsioon lahti lasta). Krt, ja viimane kord kirjale kah ei vastatud... alla käib see euroliit...
P28A- FPV
Riff

Post by Riff »

ühe praaktootega (FBL pea ~30 taala) sain sarnase sisuga vastuse, et uurime tarnijalt välja vahetuse võimalusi, üle aasta juba uurivad

Jõudu ja loodan, et sul läheb paremini.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
trebla

Post by trebla »

kaardil peab olema TOPELT raha. Maha võetakse loomulikult ainult õige summa, aga tundub, et tüübid teevad reservatsiooni ja siis sellele üritavad otsa teha uut debit'it (ning alles seejärel reservatsioon lahti lasta). Krt, ja viimane kord kirjale kah ei vastatud... alla käib see euroliit...
Saksamaa poodidest tellides on ikka aega-ajalt juhtunud sama jama ja juba mitmeid aastaid tagasi. Siis hakkavad nad vinguma, et ei saa debiteerida summat, olen ikka neile vihase kirja vastu alati kirjutanud, et mis te siis topelt raha võtate ja mingiks ajaks on nende käitumine paranenud. Nii, et õhtumaa allakäik on ikka varem pihta hakanud :lol:
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
shatrey

Post by shatrey »

Tere!

Küsimus oli juba foorumil, aga vastust ei ole leidnud.

Kuidas on asi tolliga tellides HobbyKing'ist?
On soov paari kilone pakk tellida ja väärtusega ~250USD (lennuki mudel+kõik vajalik). Kas toll üldse laseb läbi? Kas peaab maksu maksta?
Riff

Post by Riff »

olenemata saadetisest (kg, €) on mõistlik arvestada iga kord, et maksad tolli. See on üks loterii.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
shatrey

Post by shatrey »

Njah... Aga isegi koos maksuga tuleb odavam kui siin osta...
Riff

Post by Riff »

siis oledki saanud vastuse oma küsimusele
shatrey

Post by shatrey »

Tänan!

Arvatavasti isegi kui on märgitud "gift" aga pakk on suur/raske siis tekivad kahtlused.... Või tasub ikkagi proovida? Mingit lisakaristust teevad kaa?

UPD.
Vaatan et tellimuse vormistamisel on alati kirjutatud:

Hobby Parts Parcel Contents(1)
100% ($xx.xxUSD) Declared Value (2)
Gift Other(3)
Ervin2

Post by Ervin2 »

Kas kellelgi on olnud probleeme HK ja Paypaliga - viimane tellimus läks kuidagi imelikult aia taha. HK väitel unpaid ja Paypal väitel paid,käsitsi ei saa ka uuesti saata.........täiesti nõutu,summa pole küll suur aga reversit teha ka ei oska ja HK'l kaubad ka juba otsas.
Kudas tavaliselt toimida sellisel juhul,millisel moel saab raha tagasi kutsuda.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Riff

Post by Riff »

Ise kasutanud ei ole õnneks, kuid PP lehel on selline nupuke, kust võiks saada raha tagasi, saab algatada nõude. PP lehelt saad ju vaadata, mis seal on toimunud ning saata see pilt HK vanadele?
kyylik

Post by kyylik »

kas keegi on kokku puutunud hobbyking-i sünnipäeva puhul lubatud kinkidega?
ak

Post by ak »

Ervin2 wrote:Kas kellelgi on olnud probleeme HK ja Paypaliga - viimane tellimus läks kuidagi imelikult aia taha. HK väitel unpaid ja Paypal väitel paid,käsitsi ei saa ka uuesti saata.........täiesti nõutu,summa pole küll suur aga reversit teha ka ei oska ja HK'l kaubad ka juba otsas.
Kudas tavaliselt toimida sellisel juhul,millisel moel saab raha tagasi kutsuda.
Hei,

mul oli korra sarnane lugu, kus algatasin tellimuse eksikombel krediitkaardiga, aga tegelikult maksin paypal'iga. Siis oli tellimus mingis ebamäärases seisus ja ei liikunud kuhugi, saatsin supporti ka maili aga ei midagi. Siis kontakteerusin live support'iga - tunnike läks enne kui minu järjekord tuli - ning 5 minutiga oli asi lahenenud. Ma isegi ei pidanud eriti midagi seletama.

AndrusK
qdwin

Post by qdwin »

Kuskilt tootekommentaarist jäi silma, et kellegi negatiivne kommentaar kustutati ja mingil kommentaaril muudeti tärnid paremaks. Tundub et see jutt vastab tõele. Minu negatiivset kommentaari saatja lipo kohta ka ei avaldatud.
Oehh

Post by Oehh »

qdwin kurtis:
Minu negatiivset kommentaari saatja lipo kohta ka ei avaldatud

Aga räägi vähemalt meile, mis jama on? :)
Me avaldame isegi UFO kommentaare :lol:
qdwin

Post by qdwin »

Ostsin 3S 1450mah saatja aku. Aastatagune sama käitub suht talutavalt, alla 10V ei ole akut tühjendanud, sest siis lähevad purkide pinged erinevaks - üle 0,2v.
Nüüd ostetud aku oli ostes 3,8v purgi kohta. Laadisin sisse 1470mah aga pinge kasvas vaid napilt 0,1v. Tühjendasin 3,3v-ni purgi kohta ja sain kätte ca 1400mah. Nüüd olen veel paar korda laadinud. Pinge ei tõuse enam üldse. Peale 1450mah sissepressimist ja laadija lahtiühendamist pinge kohe langeb. Viimane tulemus peale laadimise lõppu oli 2.9v purgi kohta. Esimene tühjendamine jäi ainsaks tühjendamiseks. Kõik purgid on võrdsed.
Riff

Post by Riff »

kehvad jooted, suur sisetakistus?

NB! HK ei lase kõiki arvustusi sisestada, nad muudavad arvustusi, certified buyer on väljamõeldis
rallikas

Post by rallikas »

Eks sellised probleemid odava hinnaga lihtsalt kaasnevadki.... :)
Maikkel

Post by Maikkel »

ENdal väga probleemset kraami veel ei ole tulnud. Kuid leian et pigem maksan 5 x selle sama 2200mah Lipo 3S aku eest(ehk siis ostan 5tk). Kui et ostan selle firmamärgi aku kohalikult turult 10 kordse hinna eest ja saan 1 aku. Mille kogemata keeran veel pekki kah.
Riff

Post by Riff »

Vana-aasta ime on sündinud.

Tellisin www.HobbyKing.com erinevaid komponente 29.12 ja täna 02.01.2012 on kohal
Allahindluskoodid, mõni on täitsa ok:
http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code ... 0643049BE9 1,90 USD tava, 0,61 USD koodiga
http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code ... 1989C1F0E8 4,95 USD tava, 3,14 USD koodiga (sobivad samale mootorile)
http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code ... 850D5C6F4E 15,59 USD tava, 14,62 USD koodiga
http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code ... 4B31EE4E4C 7,42 USD tava, 6,46 USD koodiga

mootorit võin juba praegu soovitada (tellisin teise varuks) hästi on mind teeninud

Tellisin www.ac-rc.com erinevaid komponente 27.12 ja täna 02.01.2012 on Eestisse jõudnud. 03.01.2012 on kohal
450 Main Gear Blue
450 Pro Flybarless Main Rotor Head
450 Pro V2 Metal Anti Rotation Bracket
450 Pro Swashplate

Neid, mida otsingust ei leia, neid ei ole hetkel laos. Nad ei kuva kaupu, mida ei ole laos.

Ma ei ole enam ühtegi kaupa EMS teenusega tellinud (esimesed 3x tellisin), olen pigem planeerinud ostud pikemalt ette ning arvestanud nende 30 päevase transpordiga (kõige odavam transport) - seekord mind üllatati tõsiselt positiivselt. Muidugi järgmine asi on, kas saabunud komponendid on kvaliteetsed v mitte :) .

Proovin nädala lõpus kommenteerida komponentide kvaliteeti, siis oskan kiita v laita.
Last edited by Riff on Tue Jan 03, 2012 18:16, edited 2 times in total.
Jorgan

Post by Jorgan »

Kurja kull! Ma tellisin Hobbyst 23.12 ja 1.01.12 pandi alles teele :evil:
Peab kah järgmise tellimuse proovima odavama saatmisega. Präegu tellisin EMS-iga.
Futaba 6J
ACME Pelicam
ussimuna

Post by ussimuna »

Aga see on ju iga aasta nii :) Ja siis tuleb nende uus aasta veel jne. "Normaalne elu" taastub veebruari lõpuks
ak

Post by ak »

Hobbykingist saatmine ongi väga kiire, võrreldes teistega. Viimati pandi sealt 31.12 pakk teele ja täna jõudis kohale.
Dealextremest pandi asjad 16.12 teele, siiamaani ootan.
Jorgan

Post by Jorgan »

Ma imestasin et Riffil asjad nii kiiresti jõulude ajal kohale jõutsid.
"Super" ma saan ka oma uue lennuki homme kätte! :twisted:
Tundub,et suuremad pakid tulevad veits kauem. :lol:
Futaba 6J
ACME Pelicam
Post Reply