Tere
ostsin ESC 125A (harjadeta mootorile)
ei saa kuidagi progameerida,pole kirju ega midagi ESC peal.
regu ise näguaru saite väga võimas kui ühendad kokku teeb 7PIIKSU järjest.Ehk oskate midagi öelda´mis tegema pean või mis tegemata jättan?
kollane esc 125A
kollane esc 125A
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Re: kollane esc 125A
Arvan, et Sinul omal on kõikse rohkem ettekujutust, mis reguga VÕIKS tegemist olla (koht, kust said, milleks seal väideti asi olema, ...). Ülalpool antud kirjelduse järgi vaevalt et keski suudab miskit tarka mainida.
Kui tegu tõeliselt tundmatu asjaga, siis abiks vähemalt pilt asjast, või mõnigi kiri regu kestalt.
Kui tegu tõeliselt tundmatu asjaga, siis abiks vähemalt pilt asjast, või mõnigi kiri regu kestalt.
Mul on ka üks kollane ilma kirjadeta brushless mootori regu aga tean, et 3S ja max 25 amprit, sest müüja nii ütles. Niisugused asjad on nii low-end kraam, et iial ei või teada millega tegu. Püüa ikka müüja käest välja pinnida mingi juhend muidu on asjad programmeerimisega suht lootusetud. Minu omal peaks saama ainult pidurit progeda aga kuidas, seda ei teadnud isegi müüja öelda.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
hei, tead seda filmi, kus mängib vuntsidega vana, väga hea film oli
kuule ufo ole mees ja küsi selle isiku käest, kellelt regu ostsid, millega tegemist on. Nii üldsõnaliselt ei ole võimalik midagi öelda.
kuule ufo ole mees ja küsi selle isiku käest, kellelt regu ostsid, millega tegemist on. Nii üldsõnaliselt ei ole võimalik midagi öelda.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
vabandust,et pole ammu käinud...
nüüd on olemas regumanuaal ja regule/vastuvõttjale tuleb eraldi lisada toide(4 akkut mahub sellesse karpi )
aga kuna manuaal olemas proovisin aga ei mina saa jagu vaja ikka targematele anda kooos manuaaliga
nüüd on olemas regumanuaal ja regule/vastuvõttjale tuleb eraldi lisada toide(4 akkut mahub sellesse karpi )
aga kuna manuaal olemas proovisin aga ei mina saa jagu vaja ikka targematele anda kooos manuaaliga
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team