Njah, oma lollus-3 asja tagurpidi.
ArduPiloodil oli elevaator tagurpidi - ise veel enne lendu kallutasin nina alla ja vaatasin rahulolevalt,kuidas kõrgustüür ka allapoole liigub.
Teiseks oli mul aux2 nupp tagurpidi- enne oli 0-manual, 1- stabilize, 2- rtl , nüüd vastupidi.
Niiet kui panin stabilize peale ja lennuk nina alla tõmbas, lükkasin automaatselt endast eemale, et manuali tagasi saada, seni kui aru sain mis toimub ja lülitil õige positsiooni leidsin, polnud enam kõrgust,et vigu parandada.
Tagantjärele mõeldes oma ja teiste kolakaid satun ikka mõttele et neid oleks saanud ära hoida kui enne lendu oleks veelkord rahulikult kõik läbi mõelnud ja kontrollinud.
Aga ei saa ju , selline õhin tuleb peale et midagi olulist läheb meelest vahest.
Tuleb teha vist endale ka pre flight chek list mille võtad enne igat lendu läbi punkthaaval ja lõpuks allkirjastad.
Aga ok , loodame parimat ja et see alafoorum kokku kuivaks
Nii ja naa- ma ju isegi kontrollisin piloodi tööd ja jäin rahule- otse ardupiloti manualist- kallutasin stabilize modes küljelt küljele- korrigeeris õigesti, siis üles-alla- kui nina alla panin,siis keeras tüüri ka ALLA, millega ma rahule jäin. Ok,eks edaspidi olen targem- "pisiasjad" nagu tagurpidi juhtnupp tuleb ka ikka likvideerida, hea oleks,kui keegi teine ka mõttega vaataks. No paar asja töötas nii nagu planeeritud ka- sisse lülitasin sektori kaugemas otsas ja crash oli ümbritsevatele täitsa ohutu, lisaks oli elektroonika suht õnnestunult paigutatud, omaette söeplaadile lennuki keskosas,niiet jäi kenasti terveks ja ilmselt ei saanud ka eriti kolakat.