E-Bay.uk

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
Ervin2

E-Bay.uk

Post by Ervin2 »

Kas keegi on brittide käest telinud miskit,kuidas on tagasiside,tahaks miskit võtta sealt,aga kuidagi selgusetu - ei näita kusagil,et eestisse transporditakse.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Keks

Post by Keks »

Mina olen korduvalt tellinud, tõsi ta on et paljudel pole eestit nimekirjas, siis oleks lihtsalt tarvis mail saata küsimusega, et kas saadavad ja mis maksab.
Vaata kindlasti ka müüja ajalugu, mina pole siiamaani petta saanud.
Üks kord on olud ainult juhus, kus saadeti mail ja paluti neile helistada, et kontrollida minu andmete õigsust, peale kõne oli pakk ilusti nädalaga postkontoris.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G

Maksim Keks 5228035
Bluesmell

Post by Bluesmell »

Mina olen ka palju sealt tellinud. Kõik on kohale jõudnud. Vahel on müüjaks Britt aga tihti on müüjaks ikkagi hiinlane- siis tuleb kaup sealtmaalt.
Lisaks on mul vajadusel inglismaal aadress kui siia postitamisega jonnima hakatakse - nagu ka sinul vist.
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
lauri
Administrator

Post by lauri »

Just... ära lase ebay.co.uk aadressil petta lasta. See on lihtsalt ebay UK lehekülg, müüja võib endiselt asuda Lätis, Hong-Kongis või Iirimaal või UKs. Paljud ei viitsigi välismaale kaupa saata aga kui mõni konkreetne toode väga huvi pakub, siis küsi - kas saadab Eestiss ja mis maksab. Tublimatel müüjatel on siiski saatmise hind kohe juures.

Ja kontrolli mitu korda üle, et see lähteriik oleks Euroopa Liidus, muidu maksad ikkagi tollimakse.
Lauri Laidna - www.pistik.com
KristoR

Post by KristoR »

...mis saab siis kui teed pakkumise aga Eestit pole nimekirjas?
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
ik

Post by ik »

siis on kasulik enne müüja käest küsida,kas ja mis ta eestisse shippimise eest tahab..
P28A- FPV
KristoR

Post by KristoR »

Mõtlen pigem seda ,et mis siis saab kui eelnevalt ei küsi?
Tõenäoliselt pole ta siis kohustatud müüma ja mina saan trahvi vms?

Osade müüjatega ju pole võimalik kontakti võtta(vähemalt saksa ebay´s).
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Riff

Post by Riff »

Väga vabalt võib müügist keelduda. Pole ammu e-bay kk kasutanud, kuid kas neil ei olnud see probleem, kui sa ei ole sisse loginud, siis ei saa ühendust võtta?

Vaatasin ka co.uk e-bay aadressi... enamus kaupadest on Hong Kong, Taiwan jne UK-st pole veel suutnud ühtegi leida. Otsingusse panin trex 450 pro. Nüüd leidsin...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
lauri
Administrator

Post by lauri »

Miks sa peaksid nii käituma? See müüja suhtes ebaviisakas ja tühja tööd nii talle kui sulle.
KristoR

Post by KristoR »

lauri wrote:Miks sa peaksid nii käituma? See müüja suhtes ebaviisakas ja tühja tööd nii talle kui sulle.
Mitte ,et ma tahaks nii käituda aga rohkem huvi pärast, et kui pole võimalik ühendust saada.
Pole kindel kas ainult saksa ebay´s on sedasi või inglise omas ka.
Saksa omas näiteks tahtsin ühendust võtta siis pakkus mulle valikuid küsimustele ja kui ma valisin ,et ei leidnud sobivat vastust oli järgmine kiri ,et siis pole võimalik kasutajaga ühendust võtta.

Aga kui nüüd võtta inglise ebay.

Hi, it would be impossible for me to export it to mainland europe. Not only due to its size and weight, but it would have to be dismantled too.

Also, because of the fuel it uses, it would be classed as a dangerous load. Even when empty.

Kas siis nitro kopterit sealt siia ei saagi saata? Või see läheb lihtsalt nii kulukaks?
Riff

Post by Riff »

mulle küll saadeti nitrokas Belgiast...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
lauri
Administrator

Post by lauri »

See on müüja vabadus valida kättetoimetamise viis ja see, kellele müüb. Ma olen ka mitu mudeilt mõlemalt poolt üle ookeani tellinud ning samas ka kohanud müüjaid, kes kaugemale kui oma osariik ei näe ja ei taha midagi sellest kuulda.

Tubli müüja vastab küsimustele ja postitab ka üle maailma.

Vastus küsimusele - loobu! :)
KristoR

Post by KristoR »

Tegelikult ongi mul kaks eraldi küsimust.
Algne oli Saksa kohta ja see oksjon ka läbi aga lihtsalt mõtlesin ,et kui oleks pakkumis teinud mis oleks võinud juhtuda.
Von wo verschicken Sie den Artikel?
Dieser Artikel wird von Furth bei Göttweig, Österreich aus verschickt.

Bieten Sie Versand ins Ausland an?
Dieser Verkäufer bietet Versand ins Ausland an.

In welche Länder verschicken Sie?
Dieser Verkäufer liefert in die folgenden Länder: Österreich,Deutschland
Selle ja google tõlke põhjal ma järeldasin ,et ta saadab ka Eestisse kuigi kirjas oli ainult Saksa ja Austria. Aga tahtsin igaks juhuks üle küsida kuna päris täpselt aru ikkagi ei saanud.

Teine küsimus oli Inglise ebay kohta.
Mis ohtlikust pakist ta rääkis?
ik

Post by ik »

Teine küsimus oli Inglise ebay kohta.
Mis ohtlikust pakist ta rääkis?[/quote]

ebay ise ei saada midagi, pigem mingi müüjapoolne arusaam,et kui miski on nitrokütusega kunagi kokku puutunud,peab ta selle kuidagi eriliselt postis deklareerima. Üldiselt on mul küll 100% asju inglismaalt kohale tulnud, vahepeal sai inglise e-bays ikka pidevalt ostetud, teatud autojuppe lihtsalt mujal polnud. Ja vähemasti õli ja turbiinividinad on ka edukalt postiga sealt tulnud, nitrokütust pole proovinud.
P28A- FPV
KristoR

Post by KristoR »

Sain siis veel sellise kirja.
On ka nii nagu ta räägib?

Hi, yeah, the fuel is Nitro Methane as you probab;y know, but it's regardded as such a dangerous liquid, that when it is delievered to model shops, the police have to be informed first.

For customs to export the helicopter, it wwould have to be drained and cleaned completely, to remove any chance of Nitro Methance vapour catching fire.

You may be able to get a nitro helicopter from another european country, I just know how strict my country is on hazardous chemicals.

Of course, you could buy a new nitro helicopter and that would be ok, because it would have never had fuel in it.
Oehh

Post by Oehh »

No ega ta saada kopterit milles tilk kütust veel põhjas loksub :?

Kasutatud kopteri kütusejääkide eemaldamine selle tasemeni, et see ei haiseks läbi paki nitro või piirituse järgi ei tohiks küll nüüd nii aeganõudev olla?! :?
Post Reply