Turnigy Super Brain 60A

Arutelu kõigist mootoritest ja sellega seonduvast... elektrimootorid, sisepõlemismootorid, kiiruseregulaatorid jms
Post Reply
Riff

Turnigy Super Brain 60A

Post by Riff »

Hei,

Kas kellelgi on kogemusi Turnigy Super Brain 60A regulaatoriga koos 450 seeria kopteriga?

Tänud,
Raimo
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
KristoR

Re: Turnigy Super Brain 60A

Post by KristoR »

Riff wrote:Hei,

Kas kellelgi on kogemusi Turnigy Super Brain 60A regulaatoriga koos 450 seeria kopteriga?

Tänud,
Raimo
Mul lendas 550 kopter selle reguga. Ainsaks mureks oli see, et läks liiga kuumaks aga selle põhjus võis olla see ,et ma kasutasin regu enamus ajast alla poole võimsuse ja regu pidi selle võrra rohkem tööd tegema ,et voolu piirata.
Sujuv käivitus oleks võinud sujuvam olla.
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Riff

Post by Riff »

Oleksin muidu vaadanud 40A sama seeria regu, kuid selle kohta oli sarnane kirjeldus foorumis, et läheb liiga kuumaks, selleks vaatasingi kohe klass suuremat regu. Vaatan seda regu kuna huvitab teada saada, kuidas regu ja kopter käitub erinevatel pööretel ja koormustel.

Kuidas sul see regu töötas ka? Kas kõik funktsioonid on kasutatavad?

Raimo
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
KristoR

Post by KristoR »

Mina kinnitasin lisaks ühe radika ja nüüd pole ka kuumenemine probleemiks.
Ostsin ka selle USB vidina ,et arvutis logisid vaadata. Seal päris täpselt ei saanudki aru kuidas vaadata vanemaid salvestisi mitte ainult viimast.
Graafiku ääres numbrid olid ka peaaegu loetamatud. Proovisin programmi kolme arvuti peal. Samas netis kolades oli mõni üksik veel kes seda kurtis...teistel oli korras.

Nagu ütlesin siis häiris ,et sujuv käivitus polnud nii sujuv kui tahtnud oleks. Muud ei oska midagi öelda. Meeldis see, et akut ühendades ei pea pool minutit mingit pininat kuulama vaid teeb ühe piiksu ja kõik...

Kokuvõtteks ei nurise...samas pole ma seda väga pikalt kasutanud.
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Post Reply