Nagu ma talvepäevadel mainisin,et mu saatja (focus 4) on vigane nii kui tulin koju,et uurida vastuvõttjat andis saatja hea kärsa lõhna ülesse ja nüüd ainuke saatja mis on mul 2 kanaliga nii,et nüüd tuleb hooksalt raha koguda,et UUS saatja muretsed (koos vastuvõttjaga).
(SOS:Ei oska öelda millest see kärrsamine alguse said aga kui saatja lahti võttsin siis kõike see plaat oli lihsalt SÜSI MUST.Vana tehnika tegi oma töö ära ja andis otsad).
Raha kogumisega on nii,et pole rikkas vaid vaene ja selle kokkusaamisega kulub 3-10 aastat nii,et päris kehvad lood on järjekortselt UFOL.
Mul ei vea kunagi millal tõksub vastuvõttja nüüd andis saatja otsad 2 nädalat tagasi andis aku otsad,et tuleb minna ikka väga pikkaks ajaks raha kogumisele ja ei oskagi öelda kaua sellega minna võib,lipo akkud kallid,lipo akku laadija ka päris kallis saatja nii 300€.
(Kui ma saan raha kokku siis plaan osta 6-10kanaliga saatja+vastuvõttja.)
Esialgsete andmete järgi tuleb 500-700€ lettile käia aga nagu te teate ma pole just tõeline rahaboss.Aga sellegi poolest huvi on suur ja eks ma pean selle raha kuskilt kokku hakkama ajama ega muidu ei ole sellest huvist eriti kasu midagi.(Kui huvi on ja lennata ei saa see ikka väga kehv lugu).
Lõppu lisaks siis nii,et kui raha kokku ei saa siis olen aint see vaate lendur ja käin aint pilte tegemas.,
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)