Ostmine UnitedHobbiest ehk Hobbycity´st
odava postiga tuli kraam kiiresti, kuid mu uued servod passivad ikka veel www.helipross.com ruumides, EMS teenust kasutades (neil muud varianti ei olegi transpordiks)
Ehk see saatmine on paras müstika, seaduspärasust praktiliselt ei eksisteeri minu kogemuste juures.
Ehk see saatmine on paras müstika, seaduspärasust praktiliselt ei eksisteeri minu kogemuste juures.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Tere,
Tarot kraam, mis saabus ac-rc lehelt on nagu päris align, ainult Tarot tekstid peal. Turnigy mootor on ka seekord ülihea (esimesel pidin laagrid kohe ära vahetama). Ainuke asi, mida ei ole saanud proovida on pingeregulaator Turnigy.
Ma ei ole enam rauda eriti HK lehelt tellinud, sest kvaliteet ei ole hea, olenemata hinnast, Tarot kraam on aga vastupidi olnud ülihea. Isegi swash plate sfääriline hõõrdelaager on pinnatud mingi kõva kattega ning lõtke praktiliselt ei ole, ülihea!
EMS postiga saabusid Align DS410M ja DS520 servod, ning erinevaid hammaksid terve peotäis nii sabale kui ka põhirootorile.
Raimo aka Riff
Tarot kraam, mis saabus ac-rc lehelt on nagu päris align, ainult Tarot tekstid peal. Turnigy mootor on ka seekord ülihea (esimesel pidin laagrid kohe ära vahetama). Ainuke asi, mida ei ole saanud proovida on pingeregulaator Turnigy.
Ma ei ole enam rauda eriti HK lehelt tellinud, sest kvaliteet ei ole hea, olenemata hinnast, Tarot kraam on aga vastupidi olnud ülihea. Isegi swash plate sfääriline hõõrdelaager on pinnatud mingi kõva kattega ning lõtke praktiliselt ei ole, ülihea!
EMS postiga saabusid Align DS410M ja DS520 servod, ning erinevaid hammaksid terve peotäis nii sabale kui ka põhirootorile.
Raimo aka Riff
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Kas kellelgi kogemusi ka DE laost tellimisega? Kui kiiresti akud kohale jõuavad näiteks?
Mõtlen siin kas on mõtet maksta 15$ rohkem sama asja eest võrreldes hiinast tellimisega. Hiinast tulevad akud keskeltläbi 30 päeva umbes. Kui nüüd DE laost tuleks aku ära ütleme nt 7 päevaga siis isegi oleks mõeldav 15$ rohkem maksta
Hetkel hiinlastel veel pühad kahh
Mõtlen siin kas on mõtet maksta 15$ rohkem sama asja eest võrreldes hiinast tellimisega. Hiinast tulevad akud keskeltläbi 30 päeva umbes. Kui nüüd DE laost tuleks aku ära ütleme nt 7 päevaga siis isegi oleks mõeldav 15$ rohkem maksta
Hetkel hiinlastel veel pühad kahh
Minu saksa laost tellimine lõppes sellega, et 2 korda kaotati pakk ära vms ja kui kolmas kord taheti saata, siis nõudsin juba raha tagasi.
Kokku kulus tellimisest raha tagasi saamiseks üle 3 kuu ja palju-palju raisatud aega nende lollidega interneti kaudu asju ajades. Mina ei telli saksa laost enam kunagi, tundub ,et seal asjad ikka väga nii kuidas jumal juhatab.
Hiinast tuli kaup kiirelt ja nagu lubatud.
Sven
Kokku kulus tellimisest raha tagasi saamiseks üle 3 kuu ja palju-palju raisatud aega nende lollidega interneti kaudu asju ajades. Mina ei telli saksa laost enam kunagi, tundub ,et seal asjad ikka väga nii kuidas jumal juhatab.
Hiinast tuli kaup kiirelt ja nagu lubatud.
Sven
-
Kõik oleneb, millise saatja valisid. EMS on kallim ja reeglina nädalaga kohal, koos tracking-ga.
Odavama variandiga loobitakse su pakki lennujaamades huupi kuhugi, kuni keegi avastab, et mehed, mu käes see mitte eriti ammu juba olnud pole
Odavama variandiga loobitakse su pakki lennujaamades huupi kuhugi, kuni keegi avastab, et mehed, mu käes see mitte eriti ammu juba olnud pole
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Seekord ootan ja ootan oma kaupa.
1 nädal seisis reserved staatuses
1 nädal seisab Hong Kong postis (23.02 lubati teele panna)
xx nädalat tuleb siia
Tõsine õnnemäng.
1 nädal seisis reserved staatuses
1 nädal seisab Hong Kong postis (23.02 lubati teele panna)
xx nädalat tuleb siia
Tõsine õnnemäng.
1.02 Tegin tellimuse
13.02 Pandi teele
28.02 Sain kätte
Trackingust ei saa väga aru...kas juba on teel?
Date Time Event Processed by Notes
Wed 15.02.2012 15:18 ITM_EXP_10 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Wed 15.02.2012 15:18 ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Wed 15.02.2012 17:52 ITM_EXP_65 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE
Wed 15.02.2012 17:52 ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
13.02 Pandi teele
28.02 Sain kätte
Wed 15.02.2012 15:18 ITM_EXP_20 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Wed 15.02.2012 17:52 ITM_EXP_60 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Last edited by KristoR on Tue Feb 28, 2012 13:29, edited 1 time in total.
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Teel on ta Singapurist EL poole. Enne sulle kohalejõudmist peab ilmuma sinna veel:tuhkur wrote:1.02 Tegin tellimuse
13.02 Pandi teele
Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1 (vms)
Alates tollest hetkest võib hatata jälgima juba eesti posti pakiotsingut
Zürich - Eesti võtab keskeltläbi kuskil nädal minu kogemuse järgi.
Mul sama lugu: veebruari alguses tegin 2 tellimust 5 päevase vahega, kõik toimingud toimusid enamvähem sama ajavahega - printimisjärjekorras mõlemad peaaegu nädal, pakiti mitu päeva ja anti kullerile üle 5 päevase vahega. Praeguseks ootavad ootavad nad mõlemad sama lennukit, et Euroopasse lennata, varasem sai kullerile antud 17.02.
Re: Toll
Yep. See on normaalne, kui Sinu pakk on sattunud Eesti Tiguposti AS tollimaklerite käpa alla.helari55 wrote:Tuli siis kiri tollist et palun saatke paki maksekinnituse. Kas see on muidu normaalne?
Nüüd on Sul võimalus kas saata neile nõutud paber ja maksta teenuse eest - või siis täita ise deklar ja pakk lahti tollida. Vaata foorumis ringi, sel teemal on siin küll ja küll jahutud.