Kas annaks vahest selle foorumi aktiveerida Tapatalkis (www.tapatalk.com)
Tapatalk selline nutitelefonidele tehtud foorumi programm, hõlbustab liikuvale inimesele foorumi jälgimise.
Tapatalk on nii iOS kui Android platformil olemas.
Päikest

+1JazZ wrote: Üks asi on Tapatalk, aga kõige rohkem häirib mind see et sellel siinsel phpbb versioonil on mingi viga küljes, ta märgib teemad loetuks ainult selles seadmes kus Sa seda teemat loed. Ma kasutan siinset foorumit 2'st arvutist, vahest ka läpakast ja mobiilist, varsti ehk ka mingist tabletist, seega kuidagi tüütuks hakkab juba muutuma see igas seadmes samade teemade uuesti lugemine.
Lauri võtab vedu küll kui tegevus mõtestatud on...JazZ wrote:Ma olen seda Lauri'le juba pikka aega rääkinud, pakkusin isegi abi kunagi, aga ta ei võta vedu kuidagi...
Üks asi on Tapatalk, aga kõige rohkem häirib mind see et sellel siinsel phpbb versioonil on mingi viga küljes, ta märgib teemad loetuks ainult selles seadmes kus Sa seda teemat loed. Ma kasutan siinset foorumit 2'st arvutist, vahest ka läpakast ja mobiilist, varsti ehk ka mingist tabletist, seega kuidagi tüütuks hakkab juba muutuma see igas seadmes samade teemade uuesti lugemine.