pehme sisu puldikohvrile
pehme sisu puldikohvrile
Kas keegi teab kust saaks soodsalt puldikohvri pehmet sisu?
Hea oleks selline eemaldavatest tükkidest koosnev, neid saaks siis välja rebida ja teha sellise kujuga pesa nagu vaja.
Hea oleks selline eemaldavatest tükkidest koosnev, neid saaks siis välja rebida ja teha sellise kujuga pesa nagu vaja.
Müügil ei ole näinud, kuid meil tööjuures on aegajalt seda kraami, kui ostutooted saabuvad.
Kui suur su kohver on
Styrofoamist ma ei teeks seda!
Muide seda kraami vist isegi müüakse "õmbluskauplustes". Ostsin kunagi kleebitavat takjateipi akude tarbeks ühest, ning mälu järgi neil on vist vahtu
Kui suur su kohver on
Styrofoamist ma ei teeks seda!
Muide seda kraami vist isegi müüakse "õmbluskauplustes". Ostsin kunagi kleebitavat takjateipi akude tarbeks ühest, ning mälu järgi neil on vist vahtu
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Kui tahta parimat, siis on üks tootja ja bränd olemas - Pelican http://www.pelican.com Tasub ka niisama piiluda, kuidas asi lahendatud on.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Mina lahendasin asja nii.Ostsin ca.2 e sm paksused poroloonilehed.Tegin paberile shabloonid,vajadusel igale kihile eraldi,et saada ruumiline ,st astmeline sisu.Lõikas selle loo välja naabrimees juurdelõikussaega.See on sama asi mis puidu saagimiseks mõeldud lintsaag ainult sileda teraga.Edasi jäi üle ainult kihid kokku liimida ja tulemus on selline.
Kui aga Tartust vaja porolooni siis soovitaks turu ja tehase tänava vahelises majaderägastikus kohta nimega Sohva Meister. Tehase 23 on äkki aadress.
Sealt saab ka mummudega porolooni ja mitte väga kallilt.
Kunagi läksin alt ning ostsin Noortehnikust Fonopoli nime kandvat materjali ülikallilt.
Mihkel
Sealt saab ka mummudega porolooni ja mitte väga kallilt.
Kunagi läksin alt ning ostsin Noortehnikust Fonopoli nime kandvat materjali ülikallilt.
Mihkel