O: harjasid brushed motorile
O: harjasid brushed motorile
Hey!
Otsin Titan Monster 550 mootorile harjasid, kas kellegil on pakkuda? Või ideid millise teise mootori omad sobiksid?
Vanad läksid töötamise ajal füüsiliselt katki....
Välimuselt väike T tähe kujuline harjake koos plekiribaga ja selle külge ühenduva mootori + ja - klemmiga.
Kui kellegil on ideid, sooviks lausa 3-4 komplekti. Kuna autol on kaks mootorit.
Otsin Titan Monster 550 mootorile harjasid, kas kellegil on pakkuda? Või ideid millise teise mootori omad sobiksid?
Vanad läksid töötamise ajal füüsiliselt katki....
Välimuselt väike T tähe kujuline harjake koos plekiribaga ja selle külge ühenduva mootori + ja - klemmiga.
Kui kellegil on ideid, sooviks lausa 3-4 komplekti. Kuna autol on kaks mootorit.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
harjad
Osta autopoest Boschi generaatori harjade komplekt(vanasti 60 eeku paar kilepakendis koos vedrudega) ja viili ise.Ühest paarist 4tk.See t tähe laiem osa ongi harja mõõt,tagant peenem osa kinnitamiseks hoidjasse.Kui vaja katsun millalgi mõned pildid orgunnida,ei tea ainult kuhu riputada.
Vat jama on ka selles, et üks hoidja on katki, ma lootsin et need harjad tulevad koos selle vooluklemmiga ja hoidjaga, sest nad on ühes tükis.
See 1 läks katki kuna sõidu ajal pudenes üks hari sealt lahti, hüppas ja kargas seal vastu ventilaatorit ja lõhkus seal natuke.
Ehk siis asendus seda pleki asja läheks vaja, tegu on liiga peene tehnoloogiaga, et ma seda ise joota oskaks või saaks...
See 1 läks katki kuna sõidu ajal pudenes üks hari sealt lahti, hüppas ja kargas seal vastu ventilaatorit ja lõhkus seal natuke.
Ehk siis asendus seda pleki asja läheks vaja, tegu on liiga peene tehnoloogiaga, et ma seda ise joota oskaks või saaks...
Esimesel võimalusel pildistan seda süsteemi täpselt ja riputan pildid siia, teema vb jää natukene passiivseks mõneks ajaks, aga tulen selle jutuga kindlasti siia tagasi ja võtan uuesi ühendust kui pildid olemas.
Seniks, kui kellegil on midagi lisaks pakkuda või rääkida, siis kuulan huviga!
Seniks, kui kellegil on midagi lisaks pakkuda või rääkida, siis kuulan huviga!

Leidsin netist ühe enamvähem pildi.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... cN8-74FwSm
Edit: Tegin natukene lisa researchi, ning tuleb välja, et Titan 550 mootorid on suletud konserviava tüüpi mootorid mida on väga raske avada (oli tõesti) Ning nende parandus on praktiliselt võimatu. Ei suutnud leida ka kedagi kes oleks selle ära teinud. Tegu on lihtsalt väga odavate mootoritega mida USA-s müüakse 15$ tükk ja ilmselgelt sellel põhjusel nad ei olegi parandatavad. Ning 80% juhtudest tundus olevat ka mootori töö lõpetamiseks harjade täiesti iseeneslik purunemine....
Üleüldiselt kõigile teadmiseks siis. Kuigi ma tahaks neid parandada, ei ole see vist kuskilt poolt võimalik...
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... cN8-74FwSm
Edit: Tegin natukene lisa researchi, ning tuleb välja, et Titan 550 mootorid on suletud konserviava tüüpi mootorid mida on väga raske avada (oli tõesti) Ning nende parandus on praktiliselt võimatu. Ei suutnud leida ka kedagi kes oleks selle ära teinud. Tegu on lihtsalt väga odavate mootoritega mida USA-s müüakse 15$ tükk ja ilmselgelt sellel põhjusel nad ei olegi parandatavad. Ning 80% juhtudest tundus olevat ka mootori töö lõpetamiseks harjade täiesti iseeneslik purunemine....
Üleüldiselt kõigile teadmiseks siis. Kuigi ma tahaks neid parandada, ei ole see vist kuskilt poolt võimalik...
harjad
Vist aiman mis mootoritega tegu.Ostsin kunaki säästokast 12v kompressorid mega odavalt,seal sees 500 seeria junnid sama konstruiga.Ehk saame sealt midagi laenata Sulle."Tagumik" siis metallist mitte plastist?Mis seisus kollektor on,sellest sõltub suuresti mootori töö.Või ostad analoogid Graupnerilt,need ikka väheke kestavad ka.
Mootor on jah üleni mettallist, näpitastega sai lahti kangutatud, ehk saab ka kokku tagasi pandud. Ventilaator on plastikust, seetõttu jäi ta ka kahest labast ilma, kuid see ei tohiks hullu olla. Üleüldine mootori seisukord peaks olema väga hea, kuna mootor on sõitnud ainult...Noh, tund aega kuskil healjuhul. Seepärast ka soov seda siis parandada.
Kui äkki on sul võimalik mingist harjast pilt teha, saaks nagu vaadata, kas asendus sobib. Ning nagu korra vist mainisin, vaja läheks harja koos selle hoidjaga, kuna 1 hoidja oli katki lahti võttes ja teinegi sai kannatada natukene.
Päris sportlik huvi lausa, kas saab selle ise remonditud või mitte
Ning hetke idee on need remontida, ning paari kuu pärast Brushless süsteemile üle minna. Niikaua tahaks aga sõita. Nimelt on auto hetkel õepoja oma, kuid remontimine on minu teha siiski. Laps kannatamatu, et millal saab uuesti sõitma
Kui äkki on sul võimalik mingist harjast pilt teha, saaks nagu vaadata, kas asendus sobib. Ning nagu korra vist mainisin, vaja läheks harja koos selle hoidjaga, kuna 1 hoidja oli katki lahti võttes ja teinegi sai kannatada natukene.
Päris sportlik huvi lausa, kas saab selle ise remonditud või mitte

Ning hetke idee on need remontida, ning paari kuu pärast Brushless süsteemile üle minna. Niikaua tahaks aga sõita. Nimelt on auto hetkel õepoja oma, kuid remontimine on minu teha siiski. Laps kannatamatu, et millal saab uuesti sõitma

See oleks äge, pildi saab üles riputada http://www.upload.ee/ suhteliselt lihtsalt