27 MHz süsteem peksab segast.
27 MHz süsteem peksab segast.
Katsetasin sellist systeemi täna maapeal.
Jalutan puldiga 10 meetrit eemale ja siis teeb mis ise tahab. Mootor käivitub ise, servod tõmpsivad. Akud täis nii saatjal kui kompoti poolel.
Süsteem maha kanda või muid ideid?
Unustasin mainimast, et kõrgepinge liin jookseb hoovist läbi. Palju see mõjutada võib? Midagi küll aga vist mitte nii nagu mul jama.
Jalutan puldiga 10 meetrit eemale ja siis teeb mis ise tahab. Mootor käivitub ise, servod tõmpsivad. Akud täis nii saatjal kui kompoti poolel.
Süsteem maha kanda või muid ideid?
Unustasin mainimast, et kõrgepinge liin jookseb hoovist läbi. Palju see mõjutada võib? Midagi küll aga vist mitte nii nagu mul jama.
kõrgepingeliini alt mine kohe kaugemale.
Mul oli sama viga.
Esiteks kontrollisin saatja antenni siis vastuvõttjat ja pärast vastuvõttja juhet.Pärast tuli välja,et juhe oli katki.(igaks juhuks kontrolli kas vastuvõttja juhe ei ole tinutusest laht tulnud.)
Ehk sul võib sama viga olla ?
Mul oli sama viga.
Esiteks kontrollisin saatja antenni siis vastuvõttjat ja pärast vastuvõttja juhet.Pärast tuli välja,et juhe oli katki.(igaks juhuks kontrolli kas vastuvõttja juhe ei ole tinutusest laht tulnud.)
Ehk sul võib sama viga olla ?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Pole veel jõudnud katsetada liinidest eemal kuid ei pööranud ühele asjale enne tähelepanu - aku on küll saatjal täis kuid põlevad korraga roheline ja punane indikaatortuli - ehk väidab, et pinge kukub. Ilmselt ikka mingi kotermann kuskil sees.
Kompott 7 aastat vana ja pärit graupneri piperi j3 juurest.
C&F värk.
Mingeid seisukohti sellise indikatsiooni kohta kui akul on vunki küll.
Kompott 7 aastat vana ja pärit graupneri piperi j3 juurest.
C&F värk.
Mingeid seisukohti sellise indikatsiooni kohta kui akul on vunki küll.
C&F ja kogulugu 3 kanaliga mis graupneri piperi RTF-is kaasas oli.
Ma räägin, et aku on täis, toitepinge õige 12, 23 volti. Vb. on see põhjus miks lolluseid teeb. Juhtikivi ei saa miskil põhjusel aru sellest, et aku täis. Ei viitsi skeemi ka maha hakata joonistama. Palju tegemist.
Kunagi kuldesel ajal ta nii ei käitunud oma tulukestega.
Ma räägin, et aku on täis, toitepinge õige 12, 23 volti. Vb. on see põhjus miks lolluseid teeb. Juhtikivi ei saa miskil põhjusel aru sellest, et aku täis. Ei viitsi skeemi ka maha hakata joonistama. Palju tegemist.
Kunagi kuldesel ajal ta nii ei käitunud oma tulukestega.