Mai 2012
Tänane päev paistab väga tuuline olevat lendamiseks.
EMHI mudelite järgi sobib Tartus lendamiseks kõige paremini pühapäeva hommik kell 7 - 12. Nõrk tuul ja alles peale 14 lubab vihma. Kui keegi Tartust viitsib ennast nii vara üles ajada, andku märku. Koos on ikka huvitavam lennutada.
EMHI mudelite järgi sobib Tartus lendamiseks kõige paremini pühapäeva hommik kell 7 - 12. Nõrk tuul ja alles peale 14 lubab vihma. Kui keegi Tartust viitsib ennast nii vara üles ajada, andku märku. Koos on ikka huvitavam lennutada.
Angaar: Aerobird Swift, Multiplexi Twinstart 2, Blizzard, Funjet, Cularis, PVC toru ja Easyglider PRO ristand ning FPV kola koos EagleTree OSD ja träkkimisega.
Pole olemas lolle küsimusi, probleem on selgitajas..
-
Raadi
Mina lähen orienteeruvalt 5 - 6 paiku õhtul, kui siis veel ilma on.
Aivar
Aivar
-
fliton rouge 80
tegin täna kollasel esimese lennu oma uue kahetiivalise lennukiga. Pisut aeglane 15/6 propigax, kuid lennuomadustelt väga hea.
Re: fliton rouge 80
Väga hää.. Eks neid suurema sammuga proppe ole ka olemas..Matsa wrote:tegin täna kollasel esimese lennu oma uue kahetiivalise lennukiga. Pisut aeglane 15/6 propigax, kuid lennuomadustelt väga hea.
P28A- FPV
Vaatan EMHI mudelilt, et täna õhtul on Tartus pilvitu ja tuuletu ilm.
Kas keegi lennutab ka?
Kas keegi lennutab ka?
Angaar: Aerobird Swift, Multiplexi Twinstart 2, Blizzard, Funjet, Cularis, PVC toru ja Easyglider PRO ristand ning FPV kola koos EagleTree OSD ja träkkimisega.
lendama
Jah ,peale tööd 5-6-7 vahel kindlastiKleemann wrote:Vaatan EMHI mudelilt, et täna õhtul on Tartus pilvitu ja tuuletu ilm.
Kas keegi lennutab ka?
Aivar
see on siis tänase live broadcasti salvestus:
http://www.ustream.tv/recorded/22467252
see on serveripoolne salvestus, ehk täpselt selles kvaliteedis kuidas asi oli netis rahvale nähtav
edit: panin veits mõistlikuma lingi..
http://www.ustream.tv/recorded/22467252
see on serveripoolne salvestus, ehk täpselt selles kvaliteedis kuidas asi oli netis rahvale nähtav
edit: panin veits mõistlikuma lingi..
www.skycam.ee
www.skycam.ee
Kusjuures, hetkel mulle tundub, et selle (konkreetse) salvestusega ahistatakse - ja õigustatult - kodus arvutitaga passijaid.kronja wrote:see on siis tänase live broadcasti salvestus:
Nimelt, lives ja telefoni peal oli video tunduvalt parem (ei hakkinud nii palju). Võimalik muidugi ka mu praeguse hetke link...
see on vist sinu lingiga probleem, mul on väga sujuv..cuprum wrote:Kusjuures, hetkel mulle tundub, et selle (konkreetse) salvestusega ahistatakse - ja õigustatult - kodus arvutitaga passijaid.kronja wrote:see on siis tänase live broadcasti salvestus:
Nimelt, lives ja telefoni peal oli video tunduvalt parem (ei hakkinud nii palju). Võimalik muidugi ka mu praeguse hetke link...
www.skycam.ee
www.skycam.ee
Hmm, muideks mul sama teemakronja wrote:see on vist sinu lingiga probleem, mul on väga sujuv..cuprum wrote:Kusjuures, hetkel mulle tundub, et selle (konkreetse) salvestusega ahistatakse - ja õigustatult - kodus arvutitaga passijaid.kronja wrote:see on siis tänase live broadcasti salvestus:
ussimuna wrote:Hmm, muideks mul sama teemakronja wrote:see on vist sinu lingiga probleem, mul on väga sujuv..cuprum wrote: Kusjuures, hetkel mulle tundub, et selle (konkreetse) salvestusega ahistatakse - ja õigustatult - kodus arvutitaga passijaid.
kurradi imelik.. http://www.youtube.com/watch?v=MANFfcnwfAQ - siin on nüüd sama video ka olemas, see on sama live recording transferdatud jutuubi.. pime on kurat
www.skycam.ee
www.skycam.ee
Paistab, et see pühapäev on jälle Tartus lennuilma.
EMHI lubab selget taevast ja alla 4 m/s tuult õhtuks.
Ise plaanin minna kell 18 Raadile lennutama.
EMHI lubab selget taevast ja alla 4 m/s tuult õhtuks.
Ise plaanin minna kell 18 Raadile lennutama.