Kutse Nissi Põhikooli
Kutse Nissi Põhikooli
Edastan kirja:
Tere !
Nissi Põhikooli peredel oleks äärmiselt hea meel, kui saaksime traditsioonilisel perepäeval, mis numbri arvestuses juba 16.-nes. , pakkuda ühe tegevusena LENNUNDUST, selle nippe ja põhitõdesid, millega tärkaks huvi ehk nii mõneski poisis. Korralik STAADION olemas ja vaba- lennunduse jaoks.
Perepäev saab toimuma pühapäeval- 27. mail algusega 12.00-15. 30
Lennundusega võiks tegeleda 13.00- 15.00-ni.
Paralleelselt pakume palju muudki.
Tublide sponsorite abiga võimalik väike tasu ja kütte kompensatsioon.
Kuna aeg lendab tohutu kiirusega, siis tore, kui saaks rääkida täpsemalt ja isikuliselt kokku leppida veebr. kuu jooksul.
Palve edastas Nissi Põhikooli HOOLEKOGU esinaine Merike Marie Nimmerfeldt..
Lisainfo- tel. 53467389
6087489
või merike.juuksur@mail.ee
Positiivset vastust ootama jäädes kõik 40 meie kooli PERET.
Tere !
Nissi Põhikooli peredel oleks äärmiselt hea meel, kui saaksime traditsioonilisel perepäeval, mis numbri arvestuses juba 16.-nes. , pakkuda ühe tegevusena LENNUNDUST, selle nippe ja põhitõdesid, millega tärkaks huvi ehk nii mõneski poisis. Korralik STAADION olemas ja vaba- lennunduse jaoks.
Perepäev saab toimuma pühapäeval- 27. mail algusega 12.00-15. 30
Lennundusega võiks tegeleda 13.00- 15.00-ni.
Paralleelselt pakume palju muudki.
Tublide sponsorite abiga võimalik väike tasu ja kütte kompensatsioon.
Kuna aeg lendab tohutu kiirusega, siis tore, kui saaks rääkida täpsemalt ja isikuliselt kokku leppida veebr. kuu jooksul.
Palve edastas Nissi Põhikooli HOOLEKOGU esinaine Merike Marie Nimmerfeldt..
Lisainfo- tel. 53467389
6087489
või merike.juuksur@mail.ee
Positiivset vastust ootama jäädes kõik 40 meie kooli PERET.
Re: Kutse Nissi Põhikooli
Üritus tundub ahvatlev. Ainus kahtlane asi on seesama staadion. Kui ma nüüd väga mõõda ei pannund googliga pilte uurides, siis tundus suht ühepoolne maandumine olema seal. Et ühel pool staadioni otsas võsa kasvas, teine pool aga lage näis.
A eks miskil ajal sealt mõõda sõites võib korra platsile pilgu peale visata. Krt, jälle kopterimeestel eelised
A eks miskil ajal sealt mõõda sõites võib korra platsile pilgu peale visata. Krt, jälle kopterimeestel eelised

No Mr. Vask nüüd küll see mees pole, kes seda põdema peaksKrt, jälle kopterimeestel eelised

Hiiumaal näitasid väga efektselt, kuda üle võsa tuult ja turbolentsi trotsides maandume tullakse.
Kiire sööst üle võsa, siis järsk laskumine ning see järel nina pidurdamiseks üles ja tullaksegi paraja kiirusega rajale...

Aga paneme plaani!
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Nõnnaks, mõõda lennates kiirpilk platsile peale visatud. Tundub suht paljulubav isegi suurematele lennuvahenditele. Stadion iseenesest juba päris lahmakas, lisaks veel ühes otsas aia taha jääv vaba ruum. Arvestada tuleb muidugi sellega, kui palju stadionist lendamideks antakse, ning loomulikult ka mõnede takistustega stadionil enesel (jalkaväravad, paar elektriposti ja muu siuke), kuid usun, et keskmisel piloodil väga suuri probleeme ei tohiks tekkida
Proovin kalendrisse mahutada ja mingi kopteriga ka kohale ilmuda.cuprum wrote:Mina küll mitteRopka wrote:ega keegi seda üritust ära pole unustanud?Kas keski veel? Kärataks siinkohal siis välja, et JÄRJEST LOE!
1. Cuprum

Nii, nagu ma aru sain, siis see üritus on juba täis bookitud, ning kohaletulek ainult eelregamisega... Tundub, et mina siis out.Ropka wrote:ega keegi seda üritust ära pole unustanud?
------ MUUTUSED--------
Ok, Sorry, tekkis pisukene kommunikatsioonihäire, tundub, et kõik on siiski oodatud. Nagu ma häire olemusest aru sain, siis teine pool arvas, et meilt on tulemas "mees nagu orkester" - tegeleb üksi kõigega

Teine probleem tundus olema, et ega me selle kambaga asja nagu ainult meie lennupäeva ette ei kujuta. Neil on seal päris palju muid atraktsioone kah, ning ainult mingi paarsada (???) inimest.
Last edited by cuprum on Mon May 21, 2012 13:35, edited 1 time in total.
Ma ei saa aru, kas st. et me ei saa minna?cuprum wrote:Nii, nagu ma aru sain, siis see üritus on juba täis bookitud, ning kohaletulek ainult eelregamisega... Tundub, et mina siis out.Ropka wrote:ega keegi seda üritust ära pole unustanud?

Sorry infomüra tekitamise pärast (vaata ka ülaltpoolt parandusi).Bluesmell wrote: Ma ei saa aru, kas st. et me ei saa minna?
Hetkel on kokku lepitud siis järgmine kava:
Kell 12:00 toimub päevade pidulik avamine (ja meile vist pakutakse ka pisike kohvi) - peale seda siis läheb aktsioon käima.
Kell 15:30 - 16:00 võiks olla show läbi.
Hetkel ma siis lubasin meie poolt kohale tulema miski 2..3 "lennukiinimest" ja umbes sama palju "kopterdajaid". Aga samas, ega vist ikka sellist klubi moodi asja, et "sisse lastakse ainult listis olevaid tegelasi" seal ei toimu

PS. Ilmataadiga olla neil omaette deal tehtud. Kusjuures hetkel tundub ilmaennustus kah seda kinnitama