Kas kellegil jagada värsket infot kuidas siis leida järgnevaid komponente et segada valmis kütus nõukaaegsetele mootoritele?
Eeter,kastoorõli ja petroolium
Kasutaja robka antud kütus juba otsas ja mõed mootorid tashavad veel käunutamist
Et siis kas apteegid,keemiakauplused...
Ette tänadeds,
Vene mootorite kütus
Eeter apteegis retseptiga - narkootiliste ainete nimekirjas.
Kastorkat saad apteegist ilma aga mõtekas on uurida kust saaksid korraga suurema pudeli. Mitte 30ml.
Petrooli mine luura V.-Narva mnt.-lt :
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t ... c&start=30
Kastorkat saad apteegist ilma aga mõtekas on uurida kust saaksid korraga suurema pudeli. Mitte 30ml.
Petrooli mine luura V.-Narva mnt.-lt :
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t ... c&start=30
Tegelikult võib retseptist isegi väheks jääda.
Käisin retseptiga mitu apteeki (Tln-s) läbi.
Enamus neist tänapäeval ei müü eetrit.
Soovitati küsida haigla apteekitest.
Aga üks apteek teatas, et niimoodi puhtal kujul ei anna -- ainult mingi ravimi koostises võivad anda. Ma siis ütlesin, et eks segage kastorkaga pooleks -- mulle sobib suurepäraselt
Nad vaatasid mind siis eriti umbuskliku pilgiga.
Ühes apteegis jälle veeris ja uuris noor näitsik tükk aega retsepti ja küsis, et see on vist midagi mida nad peavad kokku segama hakkama nagu vanasti paljud vähesäilivad rohud apteegis kohapeal segati.
No ei tea enamus põhja-Eesti apteekreid sellist rohtu nagu eeter.
Käisin retseptiga mitu apteeki (Tln-s) läbi.
Enamus neist tänapäeval ei müü eetrit.
Soovitati küsida haigla apteekitest.
Aga üks apteek teatas, et niimoodi puhtal kujul ei anna -- ainult mingi ravimi koostises võivad anda. Ma siis ütlesin, et eks segage kastorkaga pooleks -- mulle sobib suurepäraselt
Nad vaatasid mind siis eriti umbuskliku pilgiga.
Ühes apteegis jälle veeris ja uuris noor näitsik tükk aega retsepti ja küsis, et see on vist midagi mida nad peavad kokku segama hakkama nagu vanasti paljud vähesäilivad rohud apteegis kohapeal segati.
No ei tea enamus põhja-Eesti apteekreid sellist rohtu nagu eeter.