Räägi nüüd mulle seda kas küünlatoiteks või diiselile ?!
Suur vahe on sees. Kuna segamisel asjad muutuvad aga diislile on juba kõik välja kirjutatud küsi saadan ps. teel !
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
ufo wrote:Räägi nüüd mulle seda kas küünlatoiteks või diiselile ?!
Suur vahe on sees. Kuna segamisel asjad muutuvad aga diislile on juba kõik välja kirjutatud küsi saadan ps. teel !
ufo wrote:Räägi nüüd mulle seda kas küünlatoiteks või diiselile ?!
Mida te sellega õelda tahtsite, sm. Dostojevski?
seda,et koostis osad erinevad ja protsendid on ka erinevad
Nagu näha üleval pool mainitud kirjas
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Mina ei julgeks küll nende ufo retseptide järgi miskit kokku segada. Protsendid kuidagi ei klapi. Tervik on siiski 100%, mitte 83%, ja petrooli ei loe ka kuskilt välja. Kui mina neid nootoreid kasutasin siis läks kõiki komponente (eeter, petrool ja kastoor) võrdselt. Talvel asendati mingi osa kastoorist masinaõliga, et vähe vedelam oleks.
aretaja wrote:Mina ei julgeks küll nende ufo retseptide järgi miskit kokku segada. Protsendid kuidagi ei klapi. Tervik on siiski 100%, mitte 83%, ja petrooli ei loe ka kuskilt välja. Kui mina neid nootoreid kasutasin siis läks kõiki komponente (eeter, petrool ja kastoor) võrdselt. Talvel asendati mingi osa kastoorist masinaõliga, et vähe vedelam oleks.
No sinu segu väga vale..
Kui sul 100% neid aineid siis kuhu kütte mahub läheb 0% juurde ??!!
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
aretaja wrote:Mina ei julgeks küll nende ufo retseptide järgi miskit kokku segada. Protsendid kuidagi ei klapi. Tervik on siiski 100%, mitte 83%, ja petrooli ei loe ka kuskilt välja. Kui mina neid nootoreid kasutasin siis läks kõiki komponente (eeter, petrool ja kastoor) võrdselt. Talvel asendati mingi osa kastoorist masinaõliga, et vähe vedelam oleks.
No sinu segu väga vale..
No sinu segu väga vale..
Wtf, mida sa sellega öelda tahad nüüd??
ta tahab söed ka sinna sisse arvestada, eetri ja petrooliga süütab ja siis lased sütel olla,kuni suurem leek kadunud jne..